![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
mi je kad vozim pick up od punca, kojem naravno truba ne radi medju ostalim :D Sent from my Pixel XL |
|
Ja sam vidjao i one sto stanu na crvenom, pa odjednom krenu. :D
|
U Zagrebu nije ništa bolja situacija...
|
Istina sa francuzi imaju neku svoju logiku i sisteme, ali ima ih svaki proizvodjac. Nasi mehanicari su navikli na vw, fiat i tak. Ali renault je jaka firma. Drugi najveci europski proizvodjac automobila, nakon vw naravno..
|
pitanje o osiguranju auta
uskoro će godina dana od kupovine prvog auta, kad sam rješavao osiguranje nekako je sve bilo nabrzaka i išao sam s 0%, znači platio full sad me zanima mogu li ikako doć do nekog većeg bonusa, 10% imam po defaultu sada, no možda mogu i više, ako netko zna stari je aktivan vozač, neznam dal mi to šta pomaže djed ima 85 godina, ne vozi valjda 20-30 godina, neznam jel mi to može pomoć pa eto ak netko zna caku kakvu :D |
Može se kopirati bonus unutar uže obitelji. Ukoliko ti stari ima 50%, na temelju toga i ti možeš dobiti 50%.
|
a ako stari vozi od firme auto a ne privatni isto vrijedi?
|
Netko od uze rodbine (sestra, brat, stari, stara, zena) mora imat aktivnu policu s popustom.
Meni su u Ergo riješili sa starog na mene. |
Citiraj:
|
aha, onda je najbolje telefon u ruke i polako zivkat
|
Citiraj:
|
Pa ne znam od kada tocno to vrijedi, ali zadnje 4 godine sigurno.
|
Taman koliko me nema u RH :D
Da, vidim sad da neke osig kuce nude tu opciju za osobe starije od 30 godina. Sad me bas zanima ako tu uzmem neku ragu samo da dobijem 50% bonusa bi li mi ICBC priznao bonus tamo obzirom na to da je nikao iz niceg tj nije stecen kroz odreden vremenski period. :D Trebao bi malo googlat to sad. |
Pa kod nas nitko ne pita koliko dugo imas policu s 50% bonusa. Prije par godina sam duplicirao bonus sa starog na sebe, a nakon mjesec dana, sam ponovo duplicirao sa sebe na zenu.
|
Ma to je bilo vise retoricki. Pitam se bi li mi ICBC u BC-u priznao taj bonus.
|
Mamutarka - kompare.hr je sve sta ti treba. Meni su sredili 50% sa cace itd
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Poslo sam im mail s upitom danas
Koje osiguranje hrconja? |
Bok svima. Imam pitanje
Buraz mi ima Audi 1,9 tdi 84 kw 98 god. Zašto mu turbo radi samo u prve tri brzine a cim se presalta na veću prestne? Inače mjenjani su džekovi na tome. (turbina) Hvala |
Citiraj:
U Triglavu me ispalo najjeftinije. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
može savjet na brzinu,astra G,prdnuo akumulator danas,koji uzet,neki best buy?
|
Ja uzeo Exide u Tokiću Vž, 60Ah, 500kn
Vidi u Solar shopu u Optujskoj imali neku akciju |
Od Exidea jedino valja premium serija, excell je bolje izbjegavati... U istoj kategoriji ko i smeće od Bannera.
|
Excell meni drzao 6 godina time da je gore spojeno i doodatno pojacalo (par godina su bila dva no onda sam woofer pocupao van)
Tak da ne bi rekao da bi ga izbjegavao. Istina nije ko premium serija ali je i vise no dobar. |
Valjda kako naletiš, nekima nije držao ni dok je jamstvo trajalo.
|
kolko im je jamstvo? cudno mi je da auto ne "vergla" kad ide kraju,nego samo odjednom ništa,samo se čuje ..cik.. :D
|
Dve godine na ove jeftinije serije je garncija bila ako se dobrp sjecam.
|
Opće poznata stvar da su se proizvođači "dogovorili" amo radit smetje da prodavali i vrtili lovu. Ima od toga x godina.
Nedavno uzeo Beren Gold 55Ah > http://www.beren.hr/beren_bat_gold.html 3 god. gare. Treba uzimati po ovakvoj nekakvoj formuli: šta ti treba (kapacitet / gabarit) x garancija (dužina) x lova (ako je kakva poštena akcija a ne 50 Kn) Primjera radi plava Varta (nebitno sad jeli je "volite" ili ne), u UK ima 4 god. gare a kod nas samo 2 god. Samo za info, Optima baterije su krasne igračke (specifična konstrukcija), u pravilu debelo prešišaju tvorničku garanciju ... ali su kod nas masno skupe. EDIT: Citiraj:
|
hvala svima na informacijama,uzet ćemo sutra nešto,malo je hitno pa valjda ono kaj će biti blizu i dostupno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |