![]() |
Pogledao Greenland (2020)
Pa ono, nije mi žao što sam ga pogledao. Nije Deep Impact, ali nekakva 6.5-7 bi moja ocjena bila. |
ja sam se navukao na filmove Hal Hartleya.
the unbeleiveble truth 1989 trust 1990 simple men 1992 amateur 1994 ... ... pokušavam što više toga naći. filmovi su vrhunski. naravno: drame sa malom dozom profinjene komedije, a neki likovi su karikature - fenomenalno. EDIT: pogledao sam frances ha. to je od baumbacha kojeg isto preferiram maksimalno. ludilo od filma. |
Greenland - sredina. 5.5/10 npr.
Volim takve filmove, no ovdje je dosta loše odrađen cijeli koncept kometa, njihova snaga i posljedice udara. |
Greenland meni isto mrvicu vise 6.5/10 minimum. Dobro napravljeno i jako dobro izdramatizirano, malo i previse, haha
Ali dobro. Jungleland 6,5/10 Bi stavio isto, odlicna drama, realisticno, zanimljivo i dobar zavrsetak. |
Za Greenland bi šestica bila primjerena.
OK za pogledati i zaboraviti. |
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
Sinoć odgledao Brawl in Cell Block 99.. Bome brutalan film, baš ono nekako čudno brutalan i dobar.. A onaj je odglumio svjetski 👌💪💪 Imam filing da je doslovno baš on razvaljivao onaj auto od žene, retrovizor, far i ostalo. Hoću reć, udarao je stvarno 💪💪
|
Vince Vaughn mi je inače bezvezan glumac, ali tu mi je bio odličan. Par strana prije smo pričali o još dva filma od istog redatelja, baci oko ako već nisi gledao. Evo quote:
Citiraj:
|
Hvala na info, pogledat ću ovaj Concrete..
|
|
Jiu Jitsu (2020)
Ljudi, glumi N.Cage... to se ne propušta. Još me prati ona završna scena sa dva mjeseca od njegovog filma prije godinu dve.... |
Nidzo je zakon :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Originalni title, fantasticni glumci, glavni glumac Cage koji ovako po nekom mojem sjecanju nikad nije glumio nekog neznam kakvog borilackog velemajstora.
Mozda ovo nebude tresh, jer koliko znam on voli jednostavne filmove gdje se netreba pripremati za uloge, a ovdje ako ce on biti taj jiu Jitsu master bome morat ce i u teretanu a ne samo vjezbat jiu jitsu. Ili pa ce biti kao sto kazes ultimate tresh sto bi bilo dobro pogledat i malo se nasmijat. |
Citiraj:
|
Ovo kad otvore na IMDB lijepo napisi na engleskom. Odlicno receno barem sto sam vidio po traileru.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ali ajde, bar sam se prisjetio dana MMA. |
Citiraj:
Imdb piše 3.12. |
postoji već nekih dan, dva
|
Citiraj:
|
Pogledali Fatmana, fali mi tu svega, baš je 6/10.
|
Ok za pogledat, 6-7 ocjena po meni za Fatmana
|
Sinoć Greenland
https://m.imdb.com/title/tt7737786/ Ok film katastrofe, al nista posebno. Dobar za prodrmat subwoofer 🥰 |
Ode i Mustafa :( RIP
|
Aaaahhh :( RIP :(
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Glumčina! :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |