![]() |
Ja bih spomenuo The name of the rose https://www.imdb.com/title/tt0091605/
Kada moram pogledati film nekoliko puta samo da zaključim trebam li ga još koji put pogledati, takav film svakako zaslužuje preporuku/napomenu. |
Citiraj:
|
Takvim glumcima bi trebalo zabranit umrijet. RIP.
|
Ima li neki noviji film, a da nije romantična drama sa standardnim klišejima, isforsiranim bazama, američkim marketinškim shemama, pasivnim social justice agendama i razinom inteligencije da si režem vene?
Hvala |
La La Land, Twilight, A Star is Born, Last Christmas.. To mi prvo pada na pamet.
|
Jučer pogledao Along With The Gods. Da se malo maknem od Hollywooda, meni odličan filmić, vizualno odličan. Malo mi fali "dubine" u glumcima,ali meni je baš sjeo
https://m.imdb.com/title/tt7160070/ |
Citiraj:
Twilight :lol2: Pa zar nije napisao bez sljedećeg: "razinom inteligencije da si režem vene"? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Razmišljam, sve što je moja žena gledala zadnjih godina. :D |
Citiraj:
Jung-woo Ha) znaju svoj zanat. u zadnje vrijeme kako je hollywood doslovno ispario sto se tice originalnih ideja se vise okrecem drugim zemljama i moze se tu i tamo naci super film, i sve cesce nesto originalno za zabavno potrositi sat i pol vremena iako nije remek djelo. |
Citiraj:
Film je katastrofa/užas/plitak.... uvreda je ako se kaže da je to film za djecu. Gledati jedino ako vam život ovisi o gledanju filma ili želite dokaz kako dobar CGI ne znači da je film dobar ŠIFT-DILIT |
Invisible man - solidno. Očekivao više, no i dalje solidno.
|
Unhinged - najveće sranje koje sam gledao zadnjih par godina.
Ne znam tko je to pisao, ali treba dobiti takvu šamarčinu radi toga... Samo sam rukama tresao od živčanoće kada sam to gledao koliko je film glup... 3/10 |
ja uglavnom ne gledam filmove niti serije koje imaju tako nisku ocjenu na imdb.
jer najčešće požalim. :no2drug: |
A realno, već tjednima čekam nekakav film, ništa novo, ništa dobro, Corona uzela maha. A jučer taman lego pred tv i kaže žena ajmo nešto gledat.
I to naletio, vidim da je među "gledanijim" i krenem... Kad ono... |
Treba smoći snage i par sati gledati neko smetje, šif dilit, anin stol.
Radije tih par sati igram jengu... Sam. https://media.tenor.com/images/0b947...fb0d/tenor.gif |
|
the trial of chicago seven
skroz ok film |
New Mutants - nemojte gledat, film je loš. Preskočiti bez problema :D
|
Ja sam konačno pogledao Komu i mogu kazati da mi je film bio skroz OK, bolji od većine toga što sam gledao u zadnje vrijeme.
|
Citiraj:
Maisie i nema bas neke dobre uloge otkako je zatukla Night Kinga. |
Citiraj:
Pa kako bi i imala kad je nikakva glumica kao i pola njih iz GoT-a. |
Istina, GoT je vise bio temeljen na prici a likovi/glumci su bili vecinom potrosna roba. Sto je zapravo jako dobro.
Mene je iznenadila Millie Bobby Brown u Enola Holmes. Od nje bi mogla biti jako dobra glumica. |
Btw, jel netko gledao The SpongeBob Movie: Sponge on the Run? :D
|
Taman ga skinija za malu pa za vikend pogledamo
|
The Mule. Preporuka.
|
|
|
Little Evil (2017)
meh... pokušaj horor komedije, koji nit je pretjerano smješan, nit pretjerano strašan. ako vam je baš jako dosadno, onda ok :) A ako vam negdje u preporukama iskoči ovo; Home Sweet Home (2020) radije ugasite tv i gledajte u crni ekran 1 sat i 25 minuta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |