![]() |
Ni meni nije to bilo smijesno, ali mi je bilo smijesno kako se elita zgraza, e sad jel to gluma ili je to bilo stvarno tako? Dobro su odglumili.
|
Istina da (ponekad) pretjeruje, ali reakcije onih s druge strane su neprocjenjive...
:goood::frend: |
Ali G je imao dobrih skečeva, to je sadržaj koji mogu konzumirati u malenim količinama. Par tih filmova sam pogledao pod socijalnim pritiskom ali mimo toga mi ne pada na pamet trošiti vrijeme na njegove sadržaje.
Najbolji skeč iz Ali G mi je bio kada mu je gostovao neki stručnjak za oružje iz FBIa. Svaki put kada je lik rekao FBI, Ali se nadovezao s AAAI :D Tip tumači o oružju, kako je opasno, treba ga maknuti sa ulice bla bla, a ovaj pita koje radi najveću štetu i gdje se može nabaviti :D Nikada mi nije bilo jasno do koje je to mjere namješteno i čini mi se da je to izvor svog njegovog humora. |
Dvije solidne drame s djecom u glavnim ulogama. Ne kužim kako uopće uspiju snimiti takve filmove s klincima, nekad si mislim kao da je dokumentarac u pitanju, a ne gluma. U svakom slučaju preporuka!
Capernaum https://www.imdb.com/title/tt8267604/ The Return https://www.imdb.com/title/tt0376968/ |
Love and Monsters - ne znam tko to točno više daje ocjene na IMDB-u, ali meni je ovo 3/10 i to max.
Film za populaciju od 13-17 godina, priča debilna itd. Izbjeći ako vam nije dosadno baš toliko u životu. |
Eh meni, a i na prijasnjim stranicama taj film je cist OK.
Ako se uopce mogu usporediti jumanji iz 2019 i ovo ista stvar drugi celofan. Izgleda da ljudi traze zabavu u ovo doba. iskreno meni ovo bolje leglo nego Jumanji. P.S. "Film za populaciju od 13-17 godina" , me sad malo zabrinulo... |
Citiraj:
3/10 oba :D Ne mora biti da si ti u pravilu u tom rangu, nego voliš takve filove. Ja ne. :) Ali ciljana publika je baš ta. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, loše je, ali je dobro... mah... valjda morate doživjeti da bi osjetili. |
|
Ode legenda Sean Connery :( Počivaj u miru omiljeni agente 007 :(
|
Rip :(
|
Sean Connery preminuo?
RIP legendo. |
RIP, dobro je poživio, gg karijera
|
jao :-(. RIP
|
Ode najbolji Bond, rip :(
|
Najlipši i najmarkantniji mi je definitivno, ali najbolji Bond filmovi su mi sa Danielom.
Volim taj nabijeni štih, tipa mission impossible djir. |
Osgledsri će se A bridge too far još jednom u njegovu čast
|
i the longest day isto :D
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni najkarizmatičniji Bond, iako "navodno" Craig je bliži knjigama, ali Conneryjev Bond ima taj bezvremenski gentlemenski štih kad je svašta prolazilo i sve je bilo bolje :) |
Citiraj:
Izgleda :D |
Citiraj:
|
sasvim slucajno jucer pogledah ovo https://www.imdb.com/title/tt4757570/ nisam ni znal da imamo tak nešto kod nas,sasvim ugodno me iznenadilo,istina da je moglo trajat duže i bit malo bolje razrađeno,ali palac gore
|
Meni najbolji filmovi sa Sean Conneryem koji nisu James Bond franšiza:
Prvo dva opičena. :D Zardoz (1974) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight (1984) I onda normalniji. :chears: The Wind and the Lion (1975) The Man Who Would Be King (1975) The First Great Train Robbery (1978) Time Bandits (1981) Outland (1981) Highlander (1986) First Knight (1995) |
The Hunt for Red October ništa?
|
Citiraj:
|
huh, meni kad je podmornica u pitanju odmah je film na 6/10. A ovaj red october je vrh. To bi sad mogao njemo u gust jos jednom pogledati.
|
Tak je i meni. Uvijek mi je u glavi “kako film može imalo biti dobar ako se cijeli događa u podmornici”, ali Red October je odličan.
|
Da su se držali knjige, bio bi još bolji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:48. |