![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sviđaju mi se filmovi koje ste preporučili. Hvala kolege.
|
Citiraj:
|
She's Out of My League je isto simpaticna komedija a i glumica je dobra :D
|
U tom slučaju, evo (ti) jedna prigodna......kompilacija.:chears::frend:
|
Enola Holmes
simpatičan film o sestri Sherlocka HOlmesa koju glumi ona glumica iz serije Stranger Things. Pogledao i nije mi žao. |
Citiraj:
Teenage Mutant Female Sherlock Holmes (onaj sa R.Downey Jr) wannabe. 6/10 jer sam dobre volje. Dobro da nisu išli remake ili reboot radit nakon 10 godina. |
The social dilemma
https://m.imdb.com/title/tt11464826/ Prilično uznemirujuće ... Koji je ono film što se stalno isprepliće u dokumentarcu? |
Pa to je njihov igrani film koji upotpunjuje taj dokumentarac.
|
Ma da ... Tipkao sam dok sam gledao pa se činilo da je film od ranije 🧐🤣
|
Citiraj:
Mulan - film je u rangu prosječnog marvelovog. Ima baš glupih naivnih scena, ali ok za pogledati ako se nema što pametnije 5/10 #Alive - južnokorejski gamer koji ima Asus ROG RGB monitor zaglavi u svom stanu tijekom zombi pandemije. Malo iznenađenje 6.5/10 |
Auf, taj Alive sam nedavno gledao... Ukratko, odgledao na silu. Ne mogu ja taj korejanski hipersenzitivizam provariti nikako. Emocije i ekspresije na razini meksickih sapunica. Doduse, meni je i Parazit nista posebno i napor za gledanje pa nisam neko mjerilo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima par fora scena, vrhunski je snimljeno, zvuk je odličan... ali nekako mi je film nedorečen te na solidan broj momenata - dosadnjikav. Po meni 5.5.-6/10, ok za ubiti par sati tokom kišnog popodneva, ništa više, ništa manje :) |
Evo jedna preporuka za romantičnu komediju. Žena govori da samo neke stare filmove gledam, pa sam morao nešto i za nju posuditi u videoteci :D. Uopće nije loš filmić.
Always Be My Maybe (2019) |
|
Prije nekoliko mjeseci sam pogledao duzu verziju dr. Sleep. Gladno drustvo u filmu me podsjetio na vrijeme odprije petnaestak godina, kada su se medju mirnijim mladima u obliznjoj vukojebini pocele dogadjati cudne stvari (prije toga je mnoge takve pojela droga). Povremeno sam izlazio s poznanicima koji bi se mogli svrstati u nekakvu vrstu pristojnih luzera, tj. dobronamjerne mirne osobe koje nisu gundjale, slusali su "sve sto vole mladi" i oblacili se kao poslusna djeca. Onda su naglo postali sutljivi, oblacili samo crno, a pogled im je postao jos tamniji. Poceli su slusati drukcije pjesme i promijenili nacin razmisljanja. Zvali su me na druzenja s nekakvim novim cudnim drustvom gdje su radili nesto... U ono vrijeme su djetinjasti mladi voljeli herijapotera, pa sam mislio da previse vremena provode u masti. Iako je ta njihova masta bila kao odvratan horor. Nije vazno, ostalo je bolje presutjeti. Da se vratim na film... mislim da je jako dobar. Rijetkost je da se napravi dobar nastavak filma.
|
The War with Grandpa (2020). Zabavna i poučna obiteljska komedija s Robert De Nirom, Umom Thurman i Christopherom Walkenom. :D
|
nakon Bonda, ode i Dune u odgodu, listopad 2021.
|
^ dobro jesu oni retardirani, odgoda od skoro godine dana? :D
a baš sam se nabrijao na film, trailer izgleda dobro |
Logično, nebi imalo smisla da su utucali tolke pare u film pa da na kraju ne odrade turneju po kinima i dignu pare. Nije baš svaki film odmah za netflix.
|
Citiraj:
|
|
|
Bone Tomahawk - skupljao prašinu na disku već dulje vrijeme. Dobar horor-vestern sa legendarnim Kurtom Russellom, ima par gadnih scena.
|
Redbelt
6.7/10 na IMDB kod mene WTF. Ima film nesto, sve to ide lijepim tonom, e sad dali se meni ensto dogodilo tijekom gledanja ili sam gledao neku verziju filma koja je lose srezana ili sto, ali meni nije jasno kakav je to kraj? Ja sam nakraju ostao: pa tko je tu lud? Kakav je ovo film? P.S. film je normalan, ima tok lijep i dobri su glumci i sve super, ali zadnjih 20 minuta meni nista nije jasno. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |