![]() |
nisu :p baš je fora dignut ljude u zrak, ako nemaš gl, onda mora i bomba poslužit :D
|
Citiraj:
Koja strka radi yebenih bombi looool (nema veze vratite ih):chears: |
Jeah baby,
imam zlatni uzi: http://pce.hostili.com/images/shot00007qfx_thumb.jpg Jos jedno 700 HS sa asault rifleovima i imat cu i zlatni kalas. Al ga recoil hebe, tek sa silencerom se da normalno igrat. Bez bombi, Gl-a marty-a, i ls se ne moze igrat, a ak vam smeta tuzite infinity ward jer su stavili perkove. PROUD TO BE NOOB - to mi je bindano pod slovom N, i dost cesto koristim PS: Inace je TO BE bijelo. al se tu jbg. nevidi |
Citiraj:
|
Citiraj:
ostalo necu komentirat |
Citiraj:
A ovaj tvoj post mi se čini kao c/p s najnjubastijeg servera na planeti. Bihnet FTW :D |
Citiraj:
Isto igram ko i prije GLa, pwnam ih sve :D:D:D A sad ako si ti jedan od onih koji se zakempaju u jedan kut i čekaju da netko naleti da bi mu odvalili u noge granatu onda te shvačam i savjetujem da se počneš kretat po mapi a ne bi pravi njub-GL-kemper koji je "dobar" samo zbog "dobrog" odabira perkova. Zašto bi ikog tužili, lijepo se stavi pam i bok perkovi. :) |
Kamper nisam, niti cu ikad biti.
sredio sam killstreak na 31, ali sad bez kempa, na crashu. Snipere koristim samo kad i overkill da rijesim chaleengese. Dobro, GL sam koristio da rijesim onaj ouch chalenge, i onda sam presto. |
pozz svima. evo igram CoD 4 već duže vrijeme i zanima gdje obično zna biti više Hrvata i gdje vi igrate. Nisam loš ( ozbiljno :D ) lvl 55 imam manje više sve otključano.. ne volim marty, tube il last stand tak da ak to imate bježite od mene jer ne praštam :D
|
sta vama uopce tako smeta u kempanju,ja ne kempam,rusham ko manijak da dodjem iza ledja,ali opet nema mi nista slađe nego kad nekom kamperu stisnem hs sa pola metra:Machineg:,kamperi su pravi magnet za hs samo ako se zna igrat protiv njih!!!:D
|
zlatni kalaš mi je životna želja, moram riješit čalenđ mooram
|
Citiraj:
|
Ja sam kalaša zlatnog otključo samo da ga skinem sa q :D
Tak ću i Uzia, još mi malo fali, sve skupa 200 HSova do zlatnog, samo da ga skinem više i mogu mirno igrati Nema meni do red tiger M16 :care: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala Bogu da su to maknuli..
|
|
zna se dogoditi...
nego kako više nisam na flat-u, koliko troši cod4 igranja cca 30min-1h..obicno na serveru zna biti oko 15-16 ljudi.. |
1h oko 30-50 MB
|
Ma 30 MB max
Sad sam odigrao 2 partije po 20 minuta (16 slot server) i pogledao video od 3 min na youtubu - napravio 18 MB |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko zna kako u config napraviti da mu onaj prikaz mape gorelijevo bude velicine kao na ovoj slici (dobro malo je razvuceno al mi se nije dalo rezuckat kak treba u pejntu):
http://img.w3dizajn.net/images/mapv97d_thumb.jpg Imam taj config i predobar je, al je nest iskljuceno i nemerem ukljucit glow da vidim zlatni kalash =) |
seta compassFriendlyHeight "18.75"
seta compassFriendlyWidth "18.75" ovo su komande za kompas pa si probaj mjenjat vrijednosti... |
Citiraj:
fala:) |
Igram ja sinoć kad ono neko počne upisivati u chat (ne konzolu)
seta cg_thereisnocowlevel :roller: & set sv_cheats 1 :roller: Fino se nasmijah |
Koji je zadnji CoD4 patch?
|
1.7
|
ma ja vec lagano sizim, skoro na svakom serveru cheateri ili wallhack ili aimbot ili oboje.
S tim da je sad aimbot postao profinjeniji, ili se barem meni tako cini. sada ili nema vise autolock po cijelim ekranu, nego mora biti nisan u "blizini" protivnika, recimo u krugu cca 1-1.5m, jer kad kasnije gledam replay svoje smrti, kad tip ima nisan blizu mene odmah me locka na glavu, ali ako je netko od mojih u blizini i skine ovog koji je mene ubio, ne skace mu nisan sa mene na mog suigraca, nego mora prvo odvuci nisan i onda mu tek locka. Ili ima neka varijanta da se napravi bind, pa mu aimbot nije stalno upaljen. valjda da ga se odmah ne skuzi.ili se binda aimbot on/off. U svakom slucaju kolicina cheater se opasno povecava, admine sve manje vidjam po serverima. i lagano mi je glupo vise igrat. |
Citiraj:
|
pa odavna su u aimbotove ugradili opciju da prilikom pucnja odmah ugasis i aimbot. bas ta spika s bajndanim gumbom. i to je doslo ako se sjecam kad je na scenu dosao pb.
neznam, no ako kaj ne kuzim, onda su to pateticari koji koriste aimbot ili bilo kakav oblik cheata...jedino ceg se sjecam kad sam varao je kad je jednu dobru mackicu trebalo skinut na pokeru..no, mislim da je i kuzila da se vara...bilo je preocigledno..a njoj je bio PB iskljucen bas tu vecer :) :) :) :) neznam, no nakon tisuca sati uz fpsove, covjek se navikne i prestanes kukat da su svi chifutari.pogotovo kad furas pozitivan K/D skor. jebe mi se onda jel ko vara jer ionak ubijem vise nego pogibam. stoga..samo dajte..chifutari..a ja si lijepo otvaram zlatne kozice za moje puskice..i to bez tih pederskih fora...meni dobro..a vama? |
Al originali su strvarno đabe ovih dana...
Kupite njih i da vidiš kak dobiješ volju za igranjem. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uostalom proviri malo po cbu po banovima u našoj ljubljenoj zemlji i okolici Upravo to, keyevi su jeftini pa za neke vrijedi riskirat, dok ide ide, dok ga se ulovi, novi nick i guid i boli ga k |
Joj car...opet lažeš...ccc :banana:
|
Citiraj:
Ima, ali ih ima toliko manje nego na onim ne-originalnim da je to zanemarivo Ja evo otkad imam origigi, nekih pola godine, nijednom se nisam požalio na nekoga sa WH ili aim-om, to naravno ne znači da se nisam susreo sa njima, vjerovatno i jesam, ali nisam registrirao |
E hammer..daj mi sam reci kolko ti imaš fps-a u cod4?
|
125 (lock) sa ovim postavkama: http://pce.hostili.com/images/codieze_thumb.jpg
Stavim i 1280 rezu al onda zna skakati i padati 75-125, pa mi bolje ovako imati konstantnih Zna padati na ~90 kad je airstrike ili na nekim zahtjevnijim područjima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |