![]() |
Ako mislis mineati eth + nesto onda odi na AMD kartice
Ako uzmes 1070 onda zcash/zencash |
Majnujem eth sa rx 570. Dobijem ovaj error ponekad. Jel ok ako ga ignorisem ili moram spustiti klokove ili podici voltazu malo?
GPU #0 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much! Nemam drugih errora u miner, stabilno radi. U hwinfo prikazuje za svaku grafiku hiljade i hiljade gpu memory errors. Jel to znaci da treba da spustim klokove iako miner ne prikazuje greske? https://ibb.co/n5hLx6 Elpida 29.5mhs https://ibb.co/kTFJjm Hynix 29.6 mhs |
pa smanji za 10 mhz i vidi..
|
smanjio sam i nema errora u mineru ali ima u hw info i to dosta. Jel mora to sve na 0 da bude?
|
ma miner je gazda.. ako on veli da je ok .. onda je ok
|
E super. Hvala. Restartovah komp i sad mi uopste podesavanje u afterburneru ne rade za 2 grafe hynix. Sto god mijenjam klok je 24 mhs kao nakon flesovanja biosa.
|
malo pricekaj
kod mene isto ponekad kartica ne reagira instant.. kroz minuto kao da joj donesu na papiru naredbu |
Reaguje tipa posle 20setak sekundi uvijek ili kad opet upalim miner. Evo sad pola sata nista :D
To jest reaguje mijenjanje klokova ali ne raste mhs. Da probam bios opet da flesujem ili drajvere da reisntall? |
Čitam temu od početka i pokušavam otvoriti račun na Krakenu ili Bittrexu.
Bittrex trenutno ne prima nove članove, Kraken malo radi, malo ne radi. Ima li dalje koja preporuka? Rudario bi Etherium. |
Poloniex
|
Citiraj:
Nemam kameru. Mogu ju kupiti sutra ako treba. |
Kupi web kameru ili probaj mobitelom, trebat će ti za verifikaciju na dosta burzi. Recimo, Bitfinex traži da napraviš selfie držeći u jednoj ruci osobnu ili putovnicu, a u drugoj papirić s natpisom Bitfinex, datumom i potpisom. Dobro, kod njih možeš povući sliku i lokalno s diska, ne mora biti "live".
|
Da li je i dalje limit na winsima - 8 kartica po rigu?
|
Nije, može ih se pogoniti više od toga. Uspio sam ih pokrenuti 11 (a neki jutjuberi i puno više od toga), samo što je tada (prije cca mjesec dana) bio problem u nedostatku podrške u alatima poput AfterBurnera i sličnih, jer dotični uopće nisu prepoznavali kartice u tom slučaju, pa ti je AMD sw bio jedina opcija za postavljanje taktova/napona, te preciznu kontrolu ventova.
Dodatno uzmi u obzir da će ti najslabija kartica praviti probleme, pa bi mogao dosta vremena izgubiti u traženju i podešavanju svake kartice posebno ... ili ih sve zajedno podesiš na neku stabilnu najmanju frekvenciju/napon, a da su zajedno stabilne, no u tom slučaju ćeš izgubiti i nešto mhs. P.S. naravno obvezni su zadnji AMD driveri i aktualni update Windowsa. |
Hvala na odgovoru. Ja imam samo 1060 3GB...i korisnim nvidia inspektor. Si možda to proba da li radi? Pitanje je sada da li trošiti vrijeme i slagati i trošiti vrijeme, ili kupiti dodatnu ploču, ram, proc i samo image diska i da sve radi tip-top:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Moja preporuka ti je da se zadržiš na max 8 kartica uvrh glave, jer iznad toga bi te moglo koštati živaca u popriličnim količinama :D |
Kopka me Vega 56 koja trenutno daje baš puno, kakva su vaša iskustva, vidim samo par ljudi na forumu je upogonilo to?
Za početak bi išao na dvije 56-ice i neko 850W napajanje, mislim da je to sasvim OK, jer one se kreću oko 220-230W potrošnja, ako ne griješim. Čak sam razgovarao sa dečkom, ima 6 komada Gigabyte referentne 56-ice, 1900 svaka bez flashanja BIOS-a. Dobar vodič: https://www.reddit.com/r/MoneroMinin...initive_guide/ Koliko ima smisla čekati custom Vege, da li je turbina na ref. toliko lošije rješenje, buka me ne zanima. :beer: Vidim dosta se forsira Nvidia 1070, vjerovatno jer su dostupnije, razmišljam ako ne uspijem naći Vege, onda 570/580 all the way, Nitro+ su kao najbolje, ali vidim da ih baš i nema. 4 ili 8GB, bitna stavka, vjerovatno bitnija vrsta memorije, Samsung > Hynix? |
Hynix>Samsung~Elpida>Micron
|
Pitanjce,
Krenuti ću u noćni mining sa RX460 4gb OC (MSI). Čisto da sve postavim, i da vidim kak to sve skupa ide, pa ako ima vajde od toga u siječnju kupio novu mašinu, a od ovog počeo stvarati rudnik. Koliko se majna po satu u prosjeku sa jednom grafom, a koliko bi sa dvije iste? |
Pozdrav pokusaca da napravim zcash wallet imam izbor od ova 3 trezor, jaxx i agma, moze li mi neko reci koji je od njih njabolji?
|
Citiraj:
a što si naumio kopati :) imaš hrpu kalkulatora koji bi ti to izračunali, a i svaki pool ima svoj izračun isto |
Iskreno još istražujem. Svaki je priča za sebe koliko sam dosad shvatio, svatko preporuča nešto drugo.
I nije mi jasno. Npr. Zcash po kalkulatoru nekaj krivo računa. Moja grafa mi trebala davati cca 12 MH/s, što sa našom cijenom struje i potrošnjom moje grafe mi baca milijunske cifre profita. Dok iste cifre ubacim na bitcoin, i kaže da ću majnati sa minusom. Kaj radim krivo lol. |
Uspio napraviti account na C-Cex
Ajde neka dobra duša da pojasni kako napraviti kripto adresu. |
Citiraj:
12MH/s je za ETH, ne za zcash |
rx 570 Hynix 4gb x2
rx 570 Elpida 4gb x4 6 komada rig. Grafe troske odprilike po 90w ali je problem kad pokrenem majner sve trose po 150 w pa cijeli eig trosi 1100 i preko a napajanje je 1000w. Cim se poreken miner u AB moram da editujem voltazu za svaku grafiku posebno a komp uspori maksimalno i kliknem save iako je vec na 900 mv. Zna li neko u cemu je problem? Kako da podesim da cim se pokrenem majneer bude podesena voltaza kao sto je u biosu navedeno ili u AB. Ima li neka zamjena za AB jer mi se cini da je trash :D |
Citiraj:
|
Pozdrav
poceo sam da majnam zcash sa 1 grafickom kartom i prijavio sam se nanopool ali imam problem nece da mi prepozna adersu sa wallet-a? moze li mi neko pomoci |
postaj kako ti izgleda naredba za miner pa ćemo riješiti problem
|
Pojavio se nakon 20 min hvala na pokusaju ako neko ima GTx 960 4gb oc neka javne najbolji setup za majnovanje zcaha
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a da se padobranci vrate na prvi post ?
vrijednost je različita jer pool kasni |
Može li preporuka na što vršiti isplatu ethereuma s poola? Mislio sam direkt na jaxx wallet, ali koliko sam čitao to nije najpametnije rješenje.
|
Citiraj:
|
vratis se čitat iz po če tka
|
Citiraj:
..traži voltažu koja bude stabilna. |
ja sam pokusavao u config fajlu ali dobro probat cu u .bat direktno. grafike na ploci su razlicite ako stavim 930 sve ce vuci 930 moze li kako da se stavi za ove dvije 930 a za ostale 4 druga voltaza? Inace rade stabilno na 8875
|
Citiraj:
stavis -cvddc 930,930,950,950 |
Podesio sam ali opet ne radi bas kako treba. Stavim -cvddc 900,900,900,900,900,900 4 elpide su podesene ali Hynix radi na 1000 +.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:48. |