![]() |
Mislim da je stvar na njemačkoj strani bila jasna - nije bilo mene - (bemti windowze kad me hebu slaušalice i izgubio vikend) - onda je Rak tužan, pa vas manje ubija.
Ali kad doktor, zule i ja uletimo ( sa svim funkcionalnim komponentama :D ) ima da vas nema: Machineg MM |
Nemojmo da server zjapi prazan...ajde, gore ,odmah!
|
Bas sam primjetio da se na nasem od svih servera di sam igrao a bilo ih je dosta najvise kempa, i na T DM a o CTF i S&D da ne govorim, i blago mi to ide na qurac. Ok niej da je men tesko za ubit al opet ubija se gust, osim kad se AMDejca skine s ledja i snajper odelti dva metra dalje :D
|
Ajmo gore za 10 min :)
15 do 9 da ste svi gore :) |
DA, ali ti kemperi dobro ne produ jer imamo priliku vidjeti od kuda nas je ubio, teko da sigurno pogiba(ako netko drugi ne pocisti prije ostale) u iducoj rundi... Jucer su neko vrijeme stalno kempali u zgradi na katu ali nakon tri bombe koje su dobili u iducim partijama ih nije bilo... Isto sam skuzio Mirka na jednoj mapi pa mi je bio mušterija :) Ako je netko glup da stalno kempa na istom mjestu onda ti nemoj biti glup da to neiskoristiš, ako netko samo kempa na istoj lokaciji taj je izvrsna prilika za ranu eliminaciju i jedan manje koji te moze iznenaditi na mapi.
i da, fleks obuci nešto lijepo evo me za minut gore sa pljucom u ruci :) |
Samo da pogledam ponovo demo, pa da skuzim u kojem dijelu moram stisnut da mi snimi avi demo (i dal je bilo uopce onako kako sam ja to tada vidio) pa cu vam onda dati link na forum il rec da nista od toga (ako kuzite o cem tipkam :D)
|
jasno, i zanima nas. :)
|
Sad opet moram gledati 20 min po drugi put jer sam oba puta falio kad moram snimat :D
|
se igra shto vecheras?
|
Čeka se tebe:p
|
|
http://img105.imageshack.us/img105/8133/19pw3.th.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/8536/22mg.th.jpg http://img105.imageshack.us/img105/3183/38lz.th.jpg Večeras su Swabe sucksali :) team Britain je bila prejaka konkurenicija kad meni krene :rambo: Lol :) |
http://img370.imageshack.us/img370/8...00048ps.th.jpg
Malo su švabe dobili i u rusiji po ženskom spolnom organu, ali nažalost ne više od rusa. Inače ta je bila jedna od boljih kao i ona u Tunisu. Obratit pažnju da za čudo božje NISAM zadnji. |
PASS SE ZA SADA NEĆE MIJENJATI. IZREČENA JE PRVA JAVNA OPOMENA.
MM |
Sramota za obojicu (opomenutih) ... :smoke:
|
moj tim je jucher suckao. jesam i ja.
vecheras che biti bolje.... |
Normalno da su veceras svabe gubili kad su vecinom novi odlazili tamo dok za saveznike igra stalno ista ekipa... Pošto nas je bilo više ja sam se prebacio njemcima ali ... Jedva cekam cetvrtak da malo odmorniji dođemo gore E.T., atha i ja pa budemo odigrali jednu pravu za Hitlera... :)
|
srce chemo dati u igru....
|
Smiješno koliko god padale optužbe iz zajebancije, ispostavi se da je to ipak istina. Da sam na mjestu te dvojice, ne bi se pojavljivao više na serveru.
|
Citiraj:
Noge i ruke su im letjele na sve strane. Skužio sam da se prije kempanja treba dobro nažderati da mi se ne čuje kruljenje vu želucu.:beer: |
Stvarno kajla, sta se tih Aimbotova tice :( nebi nikad posumnjao na njih dvojicu, ja sam mislio da imaju malo bolje reflekse od mene i to je to :)
Nerazumijem se u chitove, ali jucer mi je netko objasnio da ne postoji nikakav čit koji boosta health, meni se nekad jednostavno čini da ima masa ljudi koji koriste takvo nesto, jer ga napunim s pol sanzera iz thompsona a on i dalje trci.... i naravno jos me i ubije u medjuvremenu :) |
Da li bi mi netko htio nacrtat kaj se je dogodilo, tko je dobio opomenu i zašto?
|
Citiraj:
Nego kakav je to los aimbot?! Pa ako imas aimbot onda moras biti kralj u svakom gameu, a ne se vucarati po sredini : suicide . Kao sto rekoh dok ne izadje neki posteni premaz/namaz/flaster/patch za CoD2, ja se odričem CoD2 servera, al lijepo je vidjeti da se zabavljate i ucite, keep up the good work! : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ahhha, sad mi je jasno, a ja se drogiram sa špekom i kobasima i zalijevam to sa gemištima i nije mi jasno kak sam uvjek zadnji.
A tak nadrogiran smlavim i supermena i betmena i ninja kornjače ..... |
ali ato mene josh nisi smlavio?
izgleda da su chevapi, luk i pivo ipak neshto jachi opijat. |
Citiraj:
|
dečki, oćemo neki klan osnovati...??
malo sam si razmišljao...ima nas fakat dosta, a bome ima i dosta dobrih, pače odličnih igrača... server imamo, možemo vježbati kad hoćemo i koliko hoćemo...kaj mislite...?? još da netko smisli neko dobro ime i idemo se malo natjecati...:beer::cool: |
Citiraj:
|
pa mi vech jesmo klan, tj. sekta, i ratujemo medjusobno,
uglavnom se borimo protiv tebe masni.... :rolleyes: :D |
Citiraj:
nego sam mislio si fino osnujemo klan i bok...pa možemo i na neka natjecanja, zakaj ne...jer fakat imamo dobre igreče...: goood : |
Citiraj:
pa jesmo kao klan, ali neslužbeno...mogli bi službeno...;)hehe |
http://www.slibe.com/imagestumb/5d2a...ot0016_jpg.jpg
Odavno nisam presao 100 killova pa sam morao stavit sliku :D Nadam se da ce uskoro PB doc u CoD2 pa da se moze na miru igrati. Pa da vidimo onda kako tko igra :) ... |
Citiraj:
Malo guglaj pa nađeš dobre klanove pa vidis di imaju public servere pa pristojono pitaš jel smiješ ući i ako vele da, spremi se vrijeme provoditi u respawnu:D razmišljajuči koji su to čiteri pa nemrem dvije sekunde prehodat živ: lol2 : Jedan od klanova koje ja posječujem na javnim serverima - samo za ilustraciju ima ukupno 13 svojih servera;) Mi smo se krenuli igrat za razonodu i zahebanciju a ne da samo ginemo - to je frustrirajuče. Možemo razbit nekog kao onog sa linksovog foruma ali klan.....: nono : |
|
E da, stekalo je sve u sesnajst: hitthewa
|
Molio bih sve da procitaju moj post pod CoD2 server... Hvala!
|
sumnjivo je meni to prachenje kroz grmove...
|
Ja se slazem sa madmaxom u onome dijelu kojemu iznosi nezadovoljstvo javnim blacenjem nekoga bez dokaza. Mislim ljudi, mozete snimati sve pa snimajte i dostavite dokaze jer glupo je svako malo bacati sumnju na nekoga bez dokaza. Mislim da cete se sloziti da to nije fer prema nikome. A onaj kome dokazemo neka bude zauvijek izbacen sa servera.
Ja pocinjem snimati od sutra pa sve dok ne dođe zaštita, ne zato jer ne vjerujem drugima nego zato da uvijek mogu dokazati svoju cistocu ali i mozebitnu krivnju drugoga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |