![]() |
Vremena su se promijenila, to je točno, ali vrhunski šuteri strše i u svojim vremenima. Curry i u današnjim vremenima iskače, kao što je nekoć i Allen s 3,4 zabijenih trica po utakmici sredinom devedesetih.
Ne može svatko pogoditi takav volumen trica a da pri tom bude efikasan. Curry ima karijerni prosjek trica 3,6 po tekmi. Za usporedbu: Harden i George su jedini uspjeli imati 3,6 ili više u prosjeku u jednoj sezoni (Harden 2x), ali oboje sa postotkom šuta 36% što je negdje na prosjeku lige. Curry nema sezonu u kojoj je trice gađao slabije od 41%, a u onoj najjačoj sezoni 5,2 trica s 45%. Hield recimo ima ove godine 3,4 trice po tekmi, a 42% šut. Za Trae Younga kažu da je novi Curry, ali nekako mi se ne čini da neće biti tako :D Harden i Curry su jedini čini mi se koji uzimaju više trica nego dvica. Možda će se broj takvih povećati, ali rijetki mogu ubacit toliko trica a da efikasnost bude ok. |
A i taj smijesni trae ima bolestan domet. S 10 metara bombardira .. stalno mu mora stajati obrana u pola metra cim je okrenut prema kosu.
Kak je krenulo, s centra ce biti normala sutirat... |
Nisam Younga puno pratio, ali brojke su dosta loše. 32% za tricu je ispodprosječan šut.
Obzirom da je u lošoj Atlanti vjerojatno uzima dosta loših šuteva pa treba na selekciji poraditi, i ovo mu je tek prva sezona. Ali za dobrog šutera i dosta loše gađa bacanja, 83%. |
Citiraj:
Citiraj:
Harden bez pardona preuzeo palicu najvećeg klauna lige, dok će Westbrick do jeseni skupljati triple doublove na NBA2k18 :D https://i.imgur.com/mjMkrzS.png |
Harden je Jelena Karleuša NBA :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Ne znam kolko ima smisla pomicanje trice. Dobri šuteri mogu i iz daljine gađat što redovito pokazuju, a s vremenom će i ostali vježbat i bit bolji. Nek vrate handchecking i da vidiš kako će trice pasti :D
Russove outfite je ipak teško nadmašiti :D https://i.pinimg.com/originals/33/c6...8635464e81.jpg |
Citiraj:
Ove sezone su NBA momčadi u prosjeku ubacile više 3-ica od ZBROJA prosjeka svih sezona između 1980-1990. S tim da su neke momčadi znatno iznad prosjeka lige. Let that sink in :D Btw što se tiče pomicanja 3pt linije ... nekima će odmoći, a nekima će biti svejedno. Npr. Lillard je šutirao 8/12 sa udaljenosti 9-12m (30-40ft) u seriji protiv OKC-a. U cijeloj sezoni šut sa tih udaljenosti mu je 20/51. Nekako mi se čini da takvima poput njega promjena pravila ne bi trebala biti problem :D |
Neki dan su svi bili zaokupljeni Lilardocom super clutch tricom, pa je u sjeni ostalo Nurkicevo trolanje westbric, pardon westbrooka :D
https://okcthunderwire.usatoday.com/...-question/amp/ |
:lol2:
|
|
eto, dokaz da je Lopez igračina samo takva, ima jako mekanu ruku za takvu mrcinu od igrača.
|
Bome ga Trae zvjerski roka. A rookie.
|
Molim vas, nemojte Hardena. Kad budu ispali i samo dajte.
Westbrick je ispao i bacite kamen. Edit. Trae Young iz Hawksa? Отправлено через SM-N950FD |
Da, taj Trae.
Spursi nocas izborili G7 unatoc odlicnoj partiji Jokica. |
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
nek mu netko pošalje ova 2 linka da osvjesti koliko je zapravo loš za svoju ekipu :D |
Citiraj:
Možda sam ja malo stariji od prosjeka foruma, ali tada se meni osobno NBA počela srozavati da bi danas došli na normalno da utakmica završi 135:128 i sličnim rezultatima... IMHO sa handchecking pravilom Ray Allen bi i danas bio još bolji šuter nego što ga pamtimo, a Curry (danas vrh NBA lige) nebi igrao više od 10 min po utakmici (ako i toliko) |
@adaksinjo Prije ces debila na cesti uvjerit da je debil, ili zenu u pms-u da bezveze galami.
Lik kao vecina njih ima ego velicine dvorane. S druge strane svi americki novinari su pametni nakon tekme. Nitko portlandu nije dao sanse...a sad ih vide u finalu konferencije. |
ako ništ drugo, lijepo je vidjeti ljude da se vesele, al nekak mi se čini da ne bude dugo trajalo :D
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
malice at the palace veliš :D
|
|
Citiraj:
malace at the palace..... ;-) |
Citiraj:
Ujedno, to je dove lo do toga da igra psotanjr manej fizikalna, i da više do izražaja dođe skill. Bilo kako bilo, ne slažem se da bi Curry tada igrao po 10 min. On je izvrsni ball handler, a što se trica tiče, screenovi su se i tad radili, spacing isto nije novi pojam. Pa pace i broj koševa u sedamdesetima je bio veći nego danas. Generalno, nemoguće je raditi takve usporedbe, al mišljenja sam da bi najbolji igrači u svakom periodu našli načina da budu odlični. Evo, GSW sredio Clipperse, stiže najiščekivaniji dvoboj playoffa :D Na čijoj ste strani? dottore, ti nemoraš pisat :lol2: U nedjelju u 19 h Boston Milwaukee, u 21:30 Rocketsi i Warriorsi |
Na strani GSWa. Ne volim bradate spodobe :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
moraš, kad su ti brkate spodobe ispale iz PO https://resources.stuff.co.nz/conten...0761106272.jpg |
Durant ubija. zadnjih par godina po meni no1 u ligi. Al ostane po strani njegov učinak jer igra u jakoj ekipi. tek kad ovako uzme tekm uu svoje ruke ko zadnej dvije, vidiš kakva je igračina.
Idealan scenarij, gsw tuče rocketse, i ispada u finalu konferencije, durant odlazi :D |
Klay ozljeda desnog gležnja, Steph ozljeda desnog gležnja. Kao bit će ok, ali tekma s houstonom je već sutra. Bit će to zajebato :D
Citiraj:
|
@Robert
Dobar pokušaj :) Отправлено через Pixel |
EAST Toronto - Philadelphia 3:4 Leonard Milwaukee - Boston 2:4 Giannis WEST Golden State - Houston 4:2 Durant Da, i dalje ne vjerujem Bucksima :D |
Mislim da si jedini koji vjeruje Phili. :D
|
Pa onako, o torontu ne znam što bih mislio, možda sam se zajebo skroz. Ne znam je li kawhi dovoljan da ih riješi useritis mentaliteta u playoffu. Fila je krcata talentom u petorci, ali puno će ovisit o Embiidovih koljenima i o tome kako će se Ben nositi s Kawhiem. U svakom slučaju bit će to odličan dvoboj.
|
Citiraj:
game of zones, @0:24 - Derek Fish :D :D |
i ja sam na 6/7. Zeznuo nas Dame :D
Večeras se uzdam u Popa za 7/8 :D |
GoZ s06e03 je jedna od najboljih ikad :D
"we tried, they didn't want you" :D |
Je, dobra je :D
Meni su najbolje ona s Hardenom i Russom, te epizoda s LaVar Ballom, tko nije pogledao obavezno bacit oko, mislim da su obje u S4 :D |
Nadam da ću stići odgledati stream, na putu sam
Отправлено через Pixel |
i tako je Robertu pao tiket :D
Siakam ce biti igracina. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |