![]() |
Citiraj:
|
Pa za 920 od VIP je već izašao.
|
L620 očito zadnja :D
|
Citiraj:
Znači, ovo NIJE finalni izgled. |
Citiraj:
|
napokon stigao black, ako sam dobro razumia programeri ce prije dobiti 8.1 preko preview for developers aplikacije pa ako ocete mozete to napravit(jedino sto gubite jamstvo ako ga otkljucate)
|
Citiraj:
|
Gubi se jamstvo ako si developer? Od kad? M$ ni Nokia to nigdje nisu spomenuli,
dapače, Nokia je jedno vrijeme i dijelila mobitele (L520) ljudima samo da postanu developeri. |
Spomenuto je, samo smo svi navalili na prošli developers preview bez puno čitanja
Citiraj:
|
Meni je L620 bila sa Preview verzijom radi neispravnog mikroprekidača,
zamolio sam da se Software ne dira, i jamstvo je uredno prošlo te tipka zamjenjena bez da je dirano po Softwareu. To za jamstvo kaže Microsoft, ne individualan OEM proizvođač - tako da Nokia, HTC, Samsung i drugi mogu priznati ili ne priznati jamstvo zbog toga. Naravno, Nokia je uvijek bila blaga prema takvim stvarima, dok za HTC nisam toliko siguran. |
U zadnje vrijeme mi se Lumia 920 pregrije i kod sitnih stvari recimo Viber chat. Soft reset no help da puknem hard reset?
|
Dostupan je Lumia Black za Country Variant L520, iako je službeno još Comming Soon. Upravo instaliran (postupak od oko 40min).
|
Napravite si update offline karata. 174 MB je velik za Hrvatsku.
|
Baš sam si jučer radio update karata, meni je update bio 987Mb (par regionalnih država + Austrija).
Pa ću kroz par dana vidjeti što su tu još mogli poboljšati (a očito mogu, makar je meni Here fantastičan). |
Citiraj:
|
Bit će... Nadam se da će moj primjerak stići sredinom veljače :)
|
krivo ste skuzili moj post, nisam mislio da se gubi jamstvo ako si developer, sad ovisi od servera do servera nego ako idete preko preview for developers aplikacije prihvatiti da zelite dobiti update prije pise da se gubi jamstvo(bar koliko se ja sjecam)
mozete preko nokia retailer programa kad spojite mob vidit jel imate jamstvo mene iskreno nije briga jer ionako neman jamstvo na mob od pocetka samo sam na to upozorava http://www.wpcentral.com/get-gdr3-to...iew-developers skroz na dnu zadnja stavka pod any cathes a ako vam prode na servisu jos bolje :D |
Vi kaj imate Lumie 925, kolko vam baterija izdrzi prosjecnog koristenja?
|
Citiraj:
|
Ma zanima ma kak se baterija ponaša, napravil sam tek prvo punjenje, pa valda treba da se baterija formira, zanimala su me iskustva drugih korisnika...
Uglavnom, imal sam i 920 i sad 925, što se tiče ergonomije, to je na strani 925-tice definitivno, jedino kaj je dost klizava u ruci, pa si moram neki case ubost.. |
testira sam oko mjesec dana 925 i mogu ti reci da se dobro ponasa
najveca prednost je sto je amoled ekran tako da namjesti u aplikacijama koje najcesce koristis crnu pozadinu(ustedi jako puno, npr moja 820 baterija traje u prosjeku oko dan ipo) |
Mogao bi netko staviti sticky na ovaj topic...
Ako kineski mobiteli mogu imati sticky, može i WP. |
Citiraj:
Glasam za sticky! :goood: |
Citiraj:
slazem se :) |
To sam i ja skužil, teme koje čak imaju i po 10x manje postova su sticky ali WP8 tema nije.
Sticky! |
pozdrav, evo i mene u wp8 drustvu. Ovako, sinoc Sam kupio Lumiu 820, novu, zapakiranu, sve radi savrseno. Telefon mi je poskidao oko 3 velika updates, prvo na Amber pa ovaj zadnji black update. Sad, kad idem na verziju OSa, pise mi ovo:8.0.10517.150, pa me zanima je Li to zadnji update i postoji Li koja internetska stranica gdje mogu vidjeti koji su "futuresi" ukljuceni u zadnju nadogradnju? Citajuci zadnje vijesti, i gledajuci YouTube, vidim da je dosla nova opcija glance screen. Naime, ja te opcije nigdje nemam, isto ko i double tap to wake. Znaci, kad zakljucam zaslon, onaj bijeli sat mi se pojavi, ali ne mogu doci do lockscreena dvostrukim tapkanjem, vec tako da ukljucim zaslon sa power gumbom. Mene konkretno zanima sto trebam sve dobiti od ovih opcija u black updateu, a sto ne na svojoj Lumiji 820 jer vidim da nemam opciju dvostrukim tapkanjem itd. Hvala
|
Windows Phone Update History
Moja verzija na mobu je 8.0.10521.155 (Lumia 920) Double tap ti se nalazi pod "touch" u Settingsima. Na Lumiji 820 bi trebao dobiti sve opcije koje Black donosi sa sobom osim DNG snimanja (što je samo na 1020 i 1520). Meanwhile, navodno ovako izgleda WP8.1, konkretno nešto malo home screena, on screen buttons i sound kontrole. |
U postakama displaya bi ti trebao biti Glance.
Glance postoji još od Ambera, kao Beta aplikacija koju moraš skinuti. Ako ti ga nema tamo, onda updateaj Display aplikaciju: http://www.windowsphone.com/en-us/st...f3?signin=true |
Citiraj:
b) Da, imaš Lumia Black http://www.nokia.com/global/windows-phone-black-update/ c) Settings - na dnu - glance d) Double Tap to wake Settings - na dnu - touch - Double Tap To Wake Up Phone OFF/ON Moraš na napraviti update aplikacija da bi dobio Glance, skini si SysApp Pusher na Store i update Nokia system aplikacija napravi. http://www.windowsphone.com/en-us/st...e-36335242ed2e |
Citiraj:
|
diskriminacija WP8 juzera, to je to...diskriminacija!!! :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
2014 is the year of Windows Phone :chears: |
Živi bili pa vidjeli ;)
|
preview for developers aplikacije je dobila update, moguce da dobijemo 8.1 ubrzo :D
|
Citiraj:
Nadam se da će uskoro. :chears: |
ovih dana bi ti trebalo doci
|
Mene samo zanima dali će biti šta od Double Tap to Wake za L620.
L520/521 je dobila, a za L620/L625/L525 se ništa ne zna. |
lumia 625 je dobila double tap sa black updateom
vjerojatno ce i 620 dobiti |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:08. |