![]() |
Shooting Star SPa - James Rodriguez
|
Citiraj:
Uzeo bi hd paket samo zbog toga :D |
Citiraj:
|
Hahaha dooobraaaa :D
|
Samaras zapinje za nogu protivničkom igraču.
|
Citiraj:
:D |
Baš mi je žao Obale Bjelokosti... :(
|
Totalno glup penal....
Danas želim da Bosna dobije Iran ;) |
Nisam vidio penal, ali po onome sta sam vidio u prvih sat vremena utakmice, Grci su ih ubili. Potpuno zasluzeno idu dalje
|
|
Citiraj:
|
Što se tiče Suareza. Možda čovjek jednostavno treba pojest Snickers. Nije priseban dok je gladan
|
Citiraj:
Citiraj:
|
onda cirkus je gotov,podamfali smo od mehika,drukate protiv digića,francuza,španjolaca...sve naši prijatelji, koje ostao na kraju,samo nemačka
otišli južnoamerikanci mi smo ispali samo zato kaj je kovač izmišljao i gurao stalno zajedno modrića i rakitića(trebalo je jednog držat koji je spremniji),pogubili su se,bez trkača i trčanja nema ništa |
Jedan od realnijih naših nogometaša i najrealnijih osvrta, imho.
http://www.index.hr/sp2014/clanak/mo...l-/756419.aspx |
@Brko
na indexu Citiraj:
|
To je istraga, a ne donesena presuda ;)
|
Citiraj:
Grke ne volim, niti njihov nogomet, odigraju jednu tekmu ok, tipa kao jučer, i onda još 5786498573495943 tekmi takvih da mi je zanimljivije gledat zasjedanje sabora ljeti Citiraj:
Edit: Suarez igra odlično, ali onoj kretenariji nije mjesto nigdje a najmanje na sportskom terenu. 24 tekme neigranja + novčana kazna i brzo će se naučit redu. |
Citiraj:
Samo što su i ti iz Indeksa debili par ekselans. Ne može dobiti 24 utakmice kazne, nego 24 mjeseca :) Kazna može biti od 2 utakmice, do 2 godine neigranja, ako ga proglase krivim naravno. |
Citiraj:
|
To je zato jer ne možeš vratiti ili ponoviti tekmu, a naknadnu kaznu igraču možeš nakeljiti.
Možeš kaznit suca, koji je ionako podmazan pa ga boli kiki za kaznu. edit: 24 mjeseca, još bolje, mislim da bi si povadio sve zube da ne dođe u napast opet grist ljude. |
Citiraj:
Uostlaom, di je sudac bio kad je trebalo dati penal Mehiku prekjučer? |
Ma treba ga na pravi sud, a ne na ta sportsko-mafijska suđenja i istrage. Ako si nogometaš to ne znači da možeš grist ljude.
:wtf2: |
@Brko i Panda
Ma jasno mi je. Samo prenosim info. |
|
|
5ta min, vec 1-1 xd
Volia bi da nigerija dobije,ili iran izgubi |
Ova utakmica je krenula brutalno dobro!¸
|
mikel panj,taman za stopera u čelziu
onaj dimaria može zabit jedino dinamovim stoperima |
Decembarski izgleda previše ušlagiran bio danas i odjebao Brazuku :D
|
Evo profesora na Hrt 2, daje stručne analize.
Bolje da su poslali direktora sa foruma, sa Vlaovićem bi se odlično nadopunio. :D |
Citiraj:
|
Kosovo napokon uvjerljivo na SPu :D
|
|
Will Ferrell je definitivno pre kul lik :D |
|
Suarez samo 9 utakmica kazne, sramota, treba takve ko njega i Pepea izgonit iz nogometa.
"najbolji napadac" (c) lokalna forumska luda :) |
Citiraj:
Izvor. |
Fino će ga Liverpool izvisit :)
Sad bi ga mogli i oni još dodatno kaznit :) |
Kaze njemačka psihologica da se suarez ponaša kao bijesno dijete.
Dečko je igrač Al je očito poremećen |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |