![]() |
Vidi fkt, kako nisam skužio prije taj device manager. To je to, sve što mi treba. :)
Hvala stari! |
cerberus je vani isto popularan za anti theft ali se i placa...
|
Sta nije neka mizerna cifra, tipa par eura za dva-tri uredaja?
|
Ako se ne varam, 5€ za 3 uređaja.
|
Jep, a svako malo znaju imat akcije da free dijele. Znam da sam ove zime ulovio free for life licencu bio.
|
I koja korist kad lopov odmah vadi bateriju i sim? :-/
|
A ne postoje ljudi koji nađu mob na putu i ne namjeravaju ga vratiti već ga samo uzmu i koriste sa svojom karticom. Pobogu, da takvi programi rade na osnovu SIM kartica, tko bi ih koristio?
Bio lopov ili osoba koja je našla mob na putu, svak će izvaditi SIM iz njega. Proučiš malo što Cerberus može i kako radi pa onda donosiš svoje poučne izjave. |
Ugrabio sam cerberus isto free. Nakon par dana išao sam po novu karticu u tele2 (imao sam standardnu a trebala mi je micro). Dobio karticu, došao doma, stavio karticu i upalim mobitel kad ono gps nešto radi u pozadini, a meni je po defaultu isključen. Ja sav u čudu kad ono za par minuta mail od cerberusa da je druga kartica u mobu i s lokacijom točnom u 11m :D zbilja je močan program
|
I da nije free, 5€ za eventualni spas uredaja od 100+€ je svakako dobra investicija.
|
Citiraj:
Ono, ništa ne izjavljujem nego samo malo propitkujem dogme pokušavam se obrazovati. :D:D |
Citiraj:
Ne znam ima li negdje full recenzija ove aplikacije, ali ona nudi maksimum sto se tice zastite definitivno... Citiraj:
Citiraj:
Ja trenutno imam na jednom profilu 4 mobitela (obitelj). Btw ugrabio sam ga kad je bio free, kao kolega gore. _________________ BTW: Preporuka free igrice definitivno Trials Frontier! |
Mislim da je bila i neka opcija ukoliko imaš root niti sa vraćanjem na tvorničke postavke ne briše program. Jedino totalno brisanje iz recoverya ili tako nešto je brisalo program.
|
Citiraj:
Resetiranjem na tvorničke postavke ne briše program (ako je uređaj rootan) osim ako se flasha novi ROM iz recovery-a odnosno pregazi cijeli stari ROM. Isto tako, program je moguće sakriti tako da i ako je "lopov" upoznat sa tom aplikacijom, neće ju na prvu vidjeti pa u 90% slučajeva neće ni pokušavati tražiti da ju makne. Uglavnom, cijena nije prevelika a aplikacija je izvrsna i popis onoga što možeš s njom je dugačak. Još kad uzmemo u obzir da ju svako malo dijele free, još je bolja :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali bilo bi ljepše kad bi milicija radila svoj posao i preko imei-a ćopila kradljivca. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne bi znao, ne zamaram se potrošnjom RAM-a na Androidu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dali ima aplikacija za formatiranje SD kartice bez uporabe recoveryja ili windowsa?
|
Citiraj:
|
Kasko - znam to,al nece,ne reagira
|
trebam neku aplikaciju s kojom mogu napraviti backup wifi mreža i passworda..
imam titanium backup ali u zadnje vrijeme se ugasi dok radim backup (??) bilo bi dobro da mogu odmah i vdjeti te passworde, jer ih ne vidim kad odem pod mreže. |
Citiraj:
https://play.google.com/store/apps/d...asswords&hl=hr |
zanimljivo, isprobao sam tu aplikaciju ali pogle:
http://www.pohrani.com/t/2l/We/fT5nw...-06-05-20-.jpg zato i tražim još nešto drugo.. mob je Huawei Y300 sa SlimKat-om... mislim da ću si vratiti stock rom.. |
Konstantno problemi sa Google sinkronizacijom,koja svrha kad moram rucno provjeravati mail..
|
Citiraj:
Na svim mrežama(wifi, mobilna)? |
Juice - sluzbeni,sve vrste mreza
|
SwiftKey postao besplatan
http://blog.gsmarena.com/swiftkey-go...m-theme-store/ |
Ljudima koji su dali pare za njega pljunuli u facu :D
|
Preporuka zanimljive mozgalice bazirane na legendarnom Hitmanu.
Hitman GO, fora igra https://play.google.com/store/apps/d...rm%3Dhitman+go |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Realno, to je kao neki nadomjestak? Teme koje ljudima ni ne trebaju. |
Pa nije nadomjestak ali nije ni pljuvanje u facu.
Logično je da pare ne mogu vratiti, a ovo je sasvim ok. To da ne trebaju ljudima teme i je i nije istina, ne trebaju im ni tipkovnice koje se plaćaju kao dotična pošto je android stock besplatna pa ljudi svejedno kupuju. Sto ljudi... |
Nisam ni mislio ozbiljno pljunuli u facu(smajli je na kraju bio).
No nebitno uopce. Dali free i nek ljudi uzivaju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |