![]() |
Probao sam to vec, preporucio si mi ga, premda je free ne funkcionira mi, ocito ima preslabu vezu...
|
ah nista onda.. a gle ako nemos mjenjat operatera onda ulozi u neki VPN.. drugu soluciju ne vidim.. mada di god dolazi Tcom mogu i drugi posto koriste njihovu infrastrukturu..
|
Da gledao sam, moze i vip, al onda se bojim onog, da mi ne dodiiele losiju nparicu, ova sama po sebibje bu banani a ako predjem na drugog, bojim se da bu bjos i gore... budem se zafrkavao s vpnom i to jeto, sto sad :)
|
Citiraj:
|
ja sam ostao na istoj parici i brzina je ostala ista..
|
Svi vi koji ste na tcomu i nimate problem sa streamanjem, jeste probali unblocr addon za kodi, pokrece se automatski s kodijem... meni je danas jedan trenutak radio odlicno, drugi put je strajkao.... free je 7dana, kon tog je poligodisnje 10funti..sto i nije previse...
|
Uzmi VPN i riješen problem.
|
quasar unoffical repo
jel radi kome? instalirao na kodi 16.1 i ne worka a quasar sam instalirao sa njhovbog offical sajta jerbo baca da nema linkova.. paaa našao the lastest .. ja nasao prvo 1.0.0 verziju pa naravno ne worka.. sad je 1.0.3 |
Upravo ga gledam :)
Jesi stavio providere? |
Citiraj:
Upravo i ja gledam Quasara, čak ga je i updejto. Ako ti baca no link found možda se deamon nije digao ili nemaš providere. A i dosta ljudi se žali na Kodi 16.1, kud si to išao stavljat. Vrati se nazad na 16 oficial. |
bio na 15.2 pa se zahebo na 16 .. sad je ovaj 16.1 ok Rc1
ma glavna stvar mi je filmovi i serije na NAS-u ali sad malo se igram sa quasarom, pa da ženu odselim tamo da vise po torentima ne visim i skidam njene serije CSI, NCIS, Castle, itd itd.. koji provider najbolje stavit ? 1 ili vise njih ? |
Uz quadar moras instalirati providere.
Odgovori nam na gornja pitanja da mozemo dalje?! Ako imas providere, sljedece sto moze basati taj error; moras cekati da se quasarov deamon "podigne"; sto rece rimtutuki ... |
yup dzabe ti Quasar ako nisi stavio odakle ce skidat.. :)
btw ja sam frknuo Kodi na novo danas i sad polako slazem sta mi treba, prije je bilo sve zbrda zdola i vec se sad vidi razlika u brzini.. :) |
ajd malo refresh lupajte
ocito napokate tabove i onda lagano odgovarat, a ja več editirao post unofical repo sam stari stavio 1.0.0 pa nasao 1.03 koji sad radi koji provider je dovoljan ili treba sve njih nalupat ? rarbag dovoljan? znam da sam jedno vrijeme na njemu torente skidao žbones, castle, criminal minds, csi cyber, csi las vegas, hawai five, modern family, NCIS, NCIS LA, Rizzoli and isles, supergirl, simpsoni (ali to se radi arhiva), big bang theory i X files :D tako da, imam šta da klikam na torentaj, seed nije problem 50/10 Mbit, ali već mi je tlaka svaki dan posjećivat torrent stranice pa skidaj, pa kad ode u 9.x ratio odfakat ga, mada sve to radi NSA zyxell 320n |
Tapatalk ne reagira na edit. Bolje pisi ispod
Listaj unazad par stranica, nedavno smo stavili linkove githuba od skirmyera bla bla (razvij@ quasar) i MC Provider github pa njih nafrisko ubaci u kodi. S providerima nemoj pretjerivati, stavi one najjace: pb,tz,ka,ez,rar itd. |
stavio rarbag i dobro je za sad
naravno, sad jos jedan happy problem stavio sam si iptv simple 2 addon za iptv i onaj link što je netko stavio iptv.kodi.com.hr hrt radi super.. rtl 2 buferira svakih par sekundi.. nije valjda da je to do THT-a ? kojeg v idim da se spominao da je kao problem.. zašto onda njihovi kanali rade ok ? onda necu vise editirat posteve. nego nabivat nove.. |
Nemam pojma. Kolege.imaju slicne probleme.
Probaj natkov addon croatia on demand. Stavi 4-6 vise providera. Jedan je, ovisno o postavkama, ponekad malo. U postavkama quasara iskljuci automatsko pokretanje pa ces moci birati kvalitetu. |
aaa sjetio sam se.. kad je kodi jos bio 12.x sam se igrao time, i bogme još nisu popravili taj buffer od onda
evo lijeka.. nasao i primjenio sad radi http://kodinewbies.com/2015/11/09/ko...roblems-fixed/ treba adv advanced fajl napravit htio sam copy paste ovamo, ali nesto se blesira.. |
jel probao tko novo sucelje? eternity ili kako se zove
|
Kruzi mi rss na home screenu, ali nisam gledao.
O cemu se radi? |
Citiraj:
|
Lol
Sry |
Citiraj:
|
Stavio sam ga na pc,ok je.Vezano uz kodi 17-ima li netko od vas problem zvuka na toj verziji?Meni na androidu zvuk usporava i ubrzava,dok na pc-u sve radi odlicno.
|
17 je beta jos? ako je nije ni cudo da zajebava.. 16 je sasvim dobar za sada..
|
@dadoremix....pokusao ja s tim isto i bez uspjeha, bez vpna ili promjene providera nema srece....
Samo treba pronaci dobar vpn koji uz to nije preskup..jer vecina ih je ili losa ili oni kojo si bolji su skupi....cca 50kn+ mjesecno |
Samo uzmite neki VPN gdje mozete uzeti HR lokaciju jer vam nece raditi recimo "RTL sada". Meni u BiH ne radi.
Sto se tice te live TV, radije uzmete neku komercijalnu listu koja radi kako treba. |
@isalopek
Pa sta se zayebavas s njima? Zar nije jednostavnije promjeniti operatera? Ne budi lud! Neces valjda placati i operatera i dodatni vpn jer te ISP ogranicava?! Promjeni operatera i odyebi monopolisticku tcsum gamad! Ako nemas optiku, na H1 uzmes vdsl2, dobijes vrhunski router fritzbox, flat na 20/2mbita za 176kn, (500min razgovora u fixnoj) Dobijes vise za manje para. back to topic EDIT: Citiraj:
Ova opcija u settings "media sources"; Gdje dodajes foldere za library ce znatno pojednostaviti setup novim korisnicima. |
Jeste, jednoatavnije je promijeniti operatera, to nje najlakse ali...imam ugovornu obvezu jos 12 mj, a izmwdju ostalog parica mi dopusta max 7mbita down i 800kbs upkoada max jer dam od centrale udaljen cca 3.5km, tako da sumnjam da bi mogao dobiti vise i od h1, osim ako netko nema neku drugu informaciju, buduci da pretpostavljam da ide preko t infrastrukture...
|
Ekipa, koji vpn koristite (ne mislim na free polurješenja)?
Trebam preporuku iz prve ruke, neki best buy po vašemu iskustvu i mišljenju. Hvala :) |
Meni je express vpn odlicanbio al je trial 1dan i kosta 50kn mjesecno..pp meni previse.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Već godinama, serveri super brzi, povuče mi punu brzinu interneta kroz VPN, vjerovatno bi i više da mi veza može. Nema Hrvatsku što mi je jedini "problem", inače bi mi cijela kuća išla na net preko VPN-a. Ovako idu samo dvije mašine. |
pitanje, jel ima neki poseban addon koji mi moze s neta skinut omote albuma, info o izvodacu ili koristite one koji su vec u Kodiju?
hvala.. |
Probaj sa Universal artist scraper i sl.
|
Kako bi mogao ubaciti "steephill.tv" stream sajt u kodi.
Ili ako netkobzna u kojem je addonu podrzan?! Probao sam ga rucno dodati nekoliko stream skripti i addona, ali ne radi |
Kako napraviti keyboard shortcut da jednom tipkom dođe na BIKERDAYS listu?
Edit: ne znam koliko je bitno, ali na default skinu sam i volio bi ostati :) |
Onda nikako.
Aeon nox, transparency! Vrlo jednostavno Skini sa fusiona neki od Confluence modova pa probaj s njima |
Meni nije problem priviknuti se na novi skin, ali ostalima u kući je drama. Probao sam xonfluence koji je najsličniji defaultnom ali se pokazao nestabilan. Često se rušio bez razloga.
Ideja mi je bila recimo da tipka SHIFT+A (ili bilo koja druga kombinacija) simulira shortcut na BIKERDAYS listu. Onda bi u Event Ghostu dodjelio Harmonyu tipku na kojoj se dolazi direktno na listu kanala. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |