PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

hammer_of_thor 20.04.2008. 19:06

uf, dobro je, radi!

isprva nije radilo al sam vratio bio stari kljuc (neoriđiđi) i stari folder od MPa, pa je ostalo sve klase

pa opet upisao original kljuc i pokušao se spojit i uspjelo je

mislim da je najvažnije poslije upisivanja oriđiđia i spajanja na neki server bez izlaženja iz igre to da kad se spoji na taj server odigrati tu mapu do kraja dok ne bude onaj summary

prvi put to nisam napravio vec sam se spojio i odigro 2 min i izasao, pa mi je resetirao class

ovaj put je uspjelo!!!

ah, nema vise igranja sa čiterima na večini servera

gamesplayer 20.04.2008. 22:59

Pozdrav, da li biste mi željeli reći nardbe za konzolu za iskljucvanje hardcore moda i ukljucivanje,za ukljucivanje pam4 i jos neke malo važnije,ps. ne znam englisch

Shrek 21.04.2008. 13:42

Ekipa pomoc, igam MP i izbaci me vjerovatno jer sam skidao nesto pa je ping bio malo veci i sad ne mogu nigdje uci vise pise mi key code in use. Pomoc!

MisterM 21.04.2008. 13:51

Citiraj:

Autor gamesplayer (Post 1007168)
Pozdrav, da li biste mi željeli reći nardbe za konzolu za iskljucvanje hardcore moda i ukljucivanje,za ukljucivanje pam4 i jos neke malo važnije,ps. ne znam englisch

Hardcore - to dodaješ u config fajl na serveru:
Citiraj:

// Hardcore ON
set scr_hardcore "1"
set scr_team_fftype "1"
set scr_player_maxhealth "30"
set scr_player_healthregentime "0"
set scr_player_respawndelay "10"
set scr_game_allowkillcam "0"
set scr_game_forceuav "0"

// Hardcore OFF
set scr_hardcore "0 "
reset scr_team_fftype
reset scr_player_maxhealth
reset scr_player_healthregentime
reset scr_player_respawndelay
reset scr_game_allowkillcam
reset scr_game_forceuav

Destructo 21.04.2008. 13:52

Citiraj:

Autor Shrek (Post 1007601)
Ekipa pomoc, igam MP i izbaci me vjerovatno jer sam skidao nesto pa je ping bio malo veci i sad ne mogu nigdje uci vise pise mi key code in use. Pomoc!

Samo se recconectaj na net.
Master punkbuster server jos misli da si na serveru s kojeg si naglo nestao jer te izbacilo.
Dakle, disconnect pa connect.

žile 21.04.2008. 14:34

Citiraj:

Autor Shrek (Post 1007601)

Resetiraj ruter,meni se danas ista stvar dešavala.

Apacer ft Bozja 21.04.2008. 16:39

Doduse neznam kako je kod ostalih routera,ali na Kasdi je samo dovoljno da ju iskljucite i opet ukljucite i mozete uci..nema problema.

Shrek 21.04.2008. 18:30

Rijesio, nista mi nije pomoglo ni resetiranje rutera ni igre, nego sam u igri morao ponovo upisati kod i onda mi je uhvatilo. Hvala!

Sova_13 21.04.2008. 22:14

Meni neće ući u CoD4, prikaže mi se ona slika na ulasku, i neće, kaže Not responding, neće ni ovak ući u igru, baš nikako, a to mi se počelo događat isti dan kad smo promjenili ruter sa Gigaseta na D-Link, resetiro sam ga, ali ništa, i reinstaliro sam igru, opet isto, profil i ključ sam si spasio:hitthewal:

Destructo 21.04.2008. 22:23

Citiraj:

Autor Sova_13 (Post 1008121)
Meni neće ući u CoD4, prikaže mi se ona slika na ulasku, i neće, kaže Not responding, neće ni ovak ući u igru, baš nikako, a to mi se počelo događat isti dan kad smo promjenili ruter sa Gigaseta na D-Link, resetiro sam ga, ali ništa, i reinstaliro sam igru, opet isto, profil i ključ sam si spasio:hitthewal:

Možda trebaš podesiti firewall ili otvoriti portove na routeru koje igra koristi.
Pogledaj na www.portforward.com da li imaju upute za CoD4 i tvoj router.

Pozdrav!

Alfredo nr.3 25.04.2008. 21:25

kada pokusam uci u sever izbaci mi ...global punkbuster guid ban 50a15a0a. imali neka verzija punkbuster koja ne radi ove probleme?

žile 25.04.2008. 21:29

A probaj ga ručno updateat.Vjerojatno u toku igre nije to sam pravilno napravio.Inače taj PB je toliko beskorisno smeće koje nema smisla od RTCW:ET.Samo ljudima zagorčava život.Inače ako ti se da reinstaliraj igru,to sigurno pomaže.Ne zaboravi spasit player folder kako nebi izgubio rankove.

EDIT:nisam vidio da je ban.Sorry.

Destructo 25.04.2008. 21:32

Citiraj:

Autor Alfredo nr.3 (Post 1011803)
kada pokusam uci u sever izbaci mi ...global punkbuster guid ban 50a15a0a. imali neka verzija punkbuster koja ne radi ove probleme?

Koristiš isti CD-key kao i netko tko je varao u igri i dobio ban te je time taj cd-key bannan na svakom punkbuster enabled serveru.
Promijeni CD-key ili kupi original - imam ti ja jos desetak originalnih cd-keyeva na lageru, a ostali su rezervirani.
Pozdrav!

Amdejac 27.04.2008. 10:42

Mala obavijest.

C2Y je malo radi promjene prebačen na TDM only.

Pa navali narode.

Doma sam idučih mjesec dana i tražim žrtve.

Edit:

Ako ima netko želje i volje molio bih da malo izreklamiraju server po forumima koje čitaju.
Šteta je da server stoji većinom prazan.
Svi su dobro došli. ;)

ti.le 27.04.2008. 12:45

^^Navratio ja nakratko preksinoc sa ekipom. Ako vidim da ima ekipe gore navratim...

Spirit 27.04.2008. 14:17

ja svratim isto ak bum vidio da ima ljudi...

Baja 001 27.04.2008. 16:33

Ovako, znam da bi se negdi u game folder trebali nalazit Favourite Server. Da li je to negdi posebno ili u profilima???

nikola8 29.04.2008. 13:22

jel se moze cod 4 multiplayer igrat nekim gamepadom???npr od xbox 360 ili nekim bas za pc?

1v@n 29.04.2008. 13:50

Citiraj:

Autor nikola8 (Post 1015000)
jel se moze cod 4 multiplayer igrat nekim gamepadom???npr od xbox 360 ili nekim bas za pc?

:wtf2::wtf2::wtf2: Reci da se šališ

žile 29.04.2008. 13:52

Baš sam i ja pomislio kakve im sve gluposti neće pasti napamet?Jel tebi cilj imat score u minusu u mp? :smoke:

MisterM 29.04.2008. 14:02

Citiraj:

Postoji ti gamepad baš za PC (USB) - mislim da je najjeftiniji u Metrou.
Ali kako rekoše ljudi previše je komandi u COD4 da bi bio na nekakvom dobitku, a i brzina izmjena bi ti otišla u bananu........

Tekla 29.04.2008. 17:18

Citiraj:

nemoj gamepad, lose je. probaj s volanom igrat.

Gordon Freeman 29.04.2008. 17:42

Citiraj:

Autor Tekla (Post 1015218)

OMFG :D :care::care:

:roller::roller::roller:

Gemmy 29.04.2008. 17:43

Citiraj:

Autor Tekla (Post 1015218)

:chears::lol2:

nikola8 29.04.2008. 20:49

ok ajde pitao sam samo nemojte se sprdavat odma tekla vidio sam da twebi ide s volanom cod pa cu doci na instrukcije ehhee.probao sam gamepadom i nejde fakat necu vise...al igram cod4 multiplayer 3dana i pitam samo a vi se odmah okomite na mene ajdd..

Baja 001 29.04.2008. 21:00

Citiraj:

Autor nikola8 (Post 1015415)
ok ajde pitao sam samo nemojte se sprdavat odma tekla vidio sam da twebi ide s volanom cod pa cu doci na instrukcije ehhee.probao sam gamepadom i nejde fakat necu vise...al igram cod4 multiplayer 3dana i pitam samo a vi se odmah okomite na mene ajdd..

Pa kako ti nešt tako može past na pamet ? :wtf2:

Pucačina i gamepad su NE. Gamepad je za sportske i avanture!

Tekla 29.04.2008. 22:13

Citiraj:

Autor nikola8 (Post 1015415)

pa kad si stvarno postavio koma pitanje. moramo te malo^^

Gradjanin 30.04.2008. 08:45

Citiraj:

Autor žile (Post 1011807)
A probaj ga ručno updateat.Vjerojatno u toku igre nije to sam pravilno napravio.Inače taj PB je toliko beskorisno smeće koje nema smisla od RTCW:ET.Samo ljudima zagorčava život.Inače ako ti se da reinstaliraj igru,to sigurno pomaže.Ne zaboravi spasit player folder kako nebi izgubio rankove.

prvo i osnovno kod PBa je imati pbsetup.exe i rucno ga updejtati. dvoklik na pbsetup.exe i on sam odradi sve pbove za svaku tvoju instaliranu igru..AA,bf2142,bf2,cod4 sve skupa odradi za cca 30-40 sec.cak i samog sebe updejta. to smo rijesili.

kaj se samog pba tice, stvarno ne vidim kaj je to toliki problem i zakaj je smece. jedini problem koji sam imao je kad je pb odlucio malo dublje kopati po sistemu, pa je donio na svijet cuvene servise pbA i pbB nesto..koji se moraju imati upaljeni ako se zeli igrati.i na pocetku su malo srali, iritantno bi rekao, no vrlo brzo se i tome doskocilo i od tada nemam posebnih problema.

kako nemam potrebu i ne pada mi na pamet ikakvo varanje ili preslagivanje fajlova da bi dobio neku prednost(sjene,zvuk,detalji itd itd), pb mi do sada nije nikada radio (prevelikih) problema.

instaliram igru,updejtam pb i to je to.mozda i zato kaj ne kopam s nekim okrljastenim polupiratima vec samo s originalima.

a od kada je pb aktuelan, ako nista drugo, svi ti problemi koji su se znali desavati (da, nije bas tako sve bijelo, no nije takva katastrofa) barem su donjeli drasticno smanjenje chitera na sceni. ako je to cijena da potamanimo chitere, pa pokoji pb kick ne zvuci tako lose:Machineg:

a i lijepo je bilo otkriti maloumne kretene cak i u svojim klanovima. neke koji su se kleli da ne varaju..poput onih koji mrze pedere a mrkva im non stop na nocnom ormaricu..kao, povrce i zdrav zivot ;) :) :) :)

žile 30.04.2008. 12:37

r_drawdecals
r_drawsun
Dvije stvari koje ni približno nisu cheat pa poberem kick na svakom drugom serveru.Nit mi nešto koriste,nit nekom smetaju,al ja hoću da budu ugašene. :D
Onda kada poberem kick nemogu se spojit natrag jer mi keycode in use.Nemoj se zavaravat,imam original igru.Pa drkanje i resetiranje rutera slijedi i tako.
A glede cheatera,ti očito igraš u nekom utopijskom svijetu cod4,jer ni približno pb nije utamanio čitere.Kako na serverima za sve koji imaju igru,isto kao i na onima na kojima obojica možemo igrat,kamara aimbota i wallhacka.Možda jednom u tjedan dana vidim da je kickao nekog s aimbotom,ako i tada.Jedina plu preventiva je igranje na org serverima jer ako nisi baš totalna stoka i debil nećeš riskirat trajni ban svog ključa,mada je i to upitno s obzirom na smiješne cijene dotičnih.
A da ne govorim o updateu zbog kojeg iz neobjašnjivih razloga nije obavio pa kicka i za to.
Razumiješ,ne želim da znam za evenbalance,kupio sam original i hoću da bezbrižno igram dvoklik na ikonicu i join game :)

Renesis 30.04.2008. 12:40

stavis na bind toggle tih funkcija i super, ja tako imam parstvari jer mi stvarno treba svaki fps, pošto mi je prosjek oko 50-60...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45.