![]() |
hahaha kakav as :D
|
Danas je teško i prepisati članak kako treba. Didier Dogba, a ne Drogba :D
|
Ovo je vec stvarno pretjerano.
Ako u bilo kojem smislu spomenes crnce, a bijelac si, odmah te netko zajaši preko medija i/ili tužbom (ako imaš para). Odmah si rasist najgore vrste. Prestrašno. |
Aj, samo je crnac u pitanju.
Dobro da nema svinju i da je nazove po poznatom židovu... i još ženskoj, koji bi to haos bija :D |
Koliko često izlazi Top Gear časopis?
|
Jednom mjesečno.
|
Uzeo tko novi broj?
|
jel izasao uopce?
|
A stvarno da, 7.5. izlazi
Evo i službena stranica od časopisa: https://www.facebook.com/TopGearCroatia |
|
I Clarkson pije karlovacko
https://fbcdn-photos-d-a.akamaihd.ne...57437245_n.jpg |
Jel itko bio? Neki dojmovi?
|
Bio ja sa ekipom.
Iskreno,samo vidjeti njih uzivo je nesto sto jos uvijek ne mogu vjerovati da sam dozivio :D (uzeti u obzir da sam haaaaardcore fan). Show je bio zabavan,u dijelovima malo predvidljiv i ponavljan (od prije epizoda),ali sve u svemu,jako lijepo iskustvo koje ce se pamtiti. I bili su zatvorili najgornje tribine,pa je nama koji smo imali najjeftinije ulaznice (red 37),ispalo tako da su nam ih besplatno zamijenili za red 19.:goood: |
Citiraj:
|
On? Prestane pusit? Samo ako fizicki vise nebde mogao udisat :D
|
To su snimali nesto po HR ili?
|
Pa odakle si sad ti ispao ? :D
Već mjesecima se "trubi" kako dolaze u Zege, eto bili i snimili jednu epizodu ... |
Iz Stuttgarta :D
Trubilo se radi onog TopGear showa, a to sam izignorirao :D |
Citiraj:
|
Mislim da je slika sa pivom u Rastokama, znači da su išli prema jugu. Sad jesu to i snimali.. vidit ćemo (mada mislim da bi bili negdje viđeni)
Ako i nisu snimali, vjerujem da će sad razmislit o tome jer je stara cesta St-Zg prekrasna. Osobno se nadam Croatia Specialu, taman obiđu cijelu državu ;) |
Frend radi na Plitvicama i bio je Clarkson tamo,kaze sa zenom i da su se dovezli u crnom Range Roveru ZG tabli...
|
Onda nisu snimali :)
|
Da su snimali, bili po svim medijima. Dva Range Rovera krcata snimateljima i upadljivi auti s njima trojicom ne bi nikome promakli.
A i ne znam kako bi našli vremena pored cijele ove Live turneje koja je par dana kasnije već bila u Italiji. To što je bio s ženom je isto sumnjivo. Prije par tjedana je bila cijela ludnica po medijima oko njegovog razvoda jer mu žena više ne trpi ljubavnice :D |
Onda je bila ljubavnica:D
Valjda frend zna kako mu zena izgleda,bio je sa nekom zenskom tamo,sad s kime tocno...neznam :fiju: |
izasao novi broj, osobno ih imam 4 zasada (sve :)).
ali za razliku od proslih koji su bili 15 kuna, ovaj je niti manje niti vise nego - 9.75 kuna :D. ne pitajte me zasto, ali ta je cijena na njemu, ja toliko platio na tisku i doslovce nisam mogao vjerovati kako niska cijena :care:. |
Valjda 1 funtu :D
|
Citiraj:
|
dobar dan. dobar dan.
-imate novi top gear? ::sta?? -imate novi top gear, casopis, auti? noviji casopis, ovaj je sada 4-ti broj izasao, danas bi trebao biti u prodaji? ::cekajte da vidim u kompjuteru.... aaaa...... T.O.P. G.Eeee...... jel g-e-a-r? -da. ::imamo, tu negdje mora biti medu casopisima o autima. -a nasao, evo ga. ::9,75 kuna. -ha? samo toliko? :) da je omogucio sveti ivan zelina, kad mi kaze 9 kuna i 75 lipa za toliko debel casopis sa takvim otiskom, ono, presmijeh jer je i 15 kuna jako nisko. hell, litra benzina mi je 11 kuna i 27 lipa koje potrosim u 15km ceste........ |
Pitanje vremena kad će dobiti po piksi http://www.tportal.hr/gadgeterija/au...Argentini.html
|
Wow, oni nesto i snimaju? Moguce da ce nova sezona doci taman za sljedece ljeto :rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |