![]() |
LoW.FiGhTeR-JuRe: daj me ne jebi
LoW.FiGhTeR-JuRe: a ne jebi me LoW.FiGhTeR-JuRe: ma jebes ne poznam ja tog covjeka LoW.FiGhTeR-JuRe: jebes ti to LoW.FiGhTeR-JuRe: SERES LoW.FiGhTeR-JuRe: NE JEBI LoW.FiGhTeR-JuRe: TIKI KUZI SE TI U KOMP ALI BAS TOLIKO MENI SRAT TO NE LoW.FiGhTeR-JuRe: NEMOJ SRAT + rastavljanje rečenica "to si ti (novi red), napisao (novi red)..." ...koja seljačka i primitivna konverzacija :kafa: |
nist cudnoga, tak se to prica na xfire... a i vecinu messengera :D
|
maX pazi graba :lol2:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas sam bio u jednoj školi poslovno i stavljeni win i tak i sad ja malo gledam pa sam našao 2 jako zgodne i smiješne stvari.
HDD ima 2 particije, prva se zove System a druga Podatci. :D I još frajer je stavio da mozilla skida sve na D particiju u svoj folder, a na toj particiji se nalaze backupovi sa C particije, biser. :D |
Citiraj:
|
Podaci, a ne podatci...
Il sam ja za mladež i droge. :) |
Citiraj:
U rječniku iz 1996 g. postoji dio s tim riječima koji se mogu, ali i nemoraju pisati sa glasom t :D Meni se više sviđa bez t :) |
Nisam baš puno puta vidio da je netko napisao podatci, pa mi je zato čudno. Al nisam ni bio daleko, ipak kako god se okrene, meni je smiješno :D
Podaci mi lijepše izgleda, t smeta. :) |
A meni se ne svidja vrtolet i zrakomlat komunikacija. Sve ove Šport fore su mi totalno nepismene i Švapske.
|
Po novoj gramatici, točno je i podatci. Užasno, ali kaj se može, za mene su podaci ispravni. Nek se oni fino ****
|
Ne znam Hrvatski bas najbolje (gramatika :D) zato mi tak svejedno jesu podatci ili podaci, ja napisem data
:D |
Citiraj:
|
Ne to je druga stvar, e sad kak se točno to zove ne znam :D
Ali nismo mi naši dragi susjedi da pišemo kak čitamo... :fiju: |
mislim da je to jednacenje po zvucnosti :D
|
Agreed:D
Vidi se da si bio na prijemnom ovo ljeto. :D |
Citiraj:
Ovako: Agreed:D |
Agreed:D - neispravno
Agreed :D - ispravno :D |
Evo jednoga s drugoga foruma, al ovaj je stvarno car...:D
http://forum.bug.hr/forum/topic/osta...reba/7474.aspx dobro da se nije ujutro tek sjetio. |
Taj je malo teži kripl :/
Žalosno |
@Mile-Agreed :D
|
Citiraj:
|
Pa kad djeci bude pričao: "U mojih 7 godina srednje škole naučio sam da se matura ne piše dan prije roka." :D
|
Nije njemu lako, ja u pon. imam maturu, a danas sam uspio spaliti maturalni rad :D
Al doro bar mi bilo dobro vani :D |
Citiraj:
U biti,ne bi mu bio u koži,pošto sam ja svoj pisao 15 dana i prokinuo sam se doslovno.U svakom slučaju,takav nije ni zaslužio da maturira još par godina. |
Ima zimski rok, prije kraja prvog polugodišta..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:19. |