![]() |
Žuti karton. Samo upozorenje.
|
botara uzima ovo na kraju jebo me pas
EDIT: 4 - 8 mjesto kruzaju - mirno more za njih |
Meni se ucinilo da je pisalo samo 10 sek. Onda moj bed 😀
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ne znam jesu bijele gume dobar izbor za Ferrari. Bit će teških 30 krugova još.
A mercedes je uništio taktiku za Bot.. :) |
A dobri ovi Renoovi motori.....
|
Citiraj:
A gle ove idiote u McLarenu... usrali čisto 6 mjesto :( @begi Nije motor nego gumu nisu zašerafili. Ali zato se Honda dimi... |
nisu normalni ovo sa sainzom. radili bi mi za čavle godinu dana sada.
|
Sad bi ovaj VSC mogao nesto ujebati....
Edit: nece. Parkirali su ga 😊 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Ferrari bez DRSa brži na ravnom nego Mečka sa DRSom :) strašno.
|
Jbt hamo jedva gaina 0.1s sa drs-om, wth!
I need moar powa man :D |
Citiraj:
|
Bikaz moar :D
|
Šukurac, neš je otpalo :(
|
Mislim da je otpalo zuto s one sosiđ kerb.
To je malo očešao onaj ležeći i skinuo farbu s njega
|
kakav pritisak stari lisac vrši na mladom čarliju.
botara čeka svoju priliku kad se potroši hamilton onda će pustit botaru da riješi čarlija,a sve zbog vetela EDIT: evo javili da botara za 4 kruga uzima 2nd place |
Citiraj:
|
nevjerojatno - čarli će preživjeti hamiltona i onda botara za vrat opet.
ludnica |
Ajde da vidimo moze li Bottara skinuti sa sebe titulu panja 😊
Ham može naštetiti Lecu kao i žaba lješnjaku :D
|
botara je odličan vozač.
|
Odličan butler
Ham bi trebo po crvene gume. Ionako je gotov. |
Bottas se približava, ali vjerojatno će isto potrošiti gume dok dođe u priliku za pretjecanje.
Max bi lako bio u top 4 da nije napravio sranje na početku. Renault bez mogućnosti naprijed i bez ikakve prijetnje straga. Odlična utrka |
Sada mu je prilika, gume mu drže, i ne izgledaju kao da će pustit.
|
Kakve bene u Mečki. Isti krug kad je Ham sjebo apex, odma je trebo po crvene. Bio bi 2.5s po krugu brži.
|
Evo jedan iskren i otvoren post od mene!! Drug molim te pažljivo pročitaj i dobro zapamti ovo. :) ovo se više neće ponovit.
Ne bi htio da Vettel ode na godinu iz F1. Htio bi da ostane, treba nam dobrih vozača pa i da se Alonso vrati ne bi bilo loše. Pa neka bude i drugi vozač u Ferrariju ili treći. Nije bitno. Mali Charlie je stvarno odličan i bit će definitivno budućnost F1. Svi će ga htjeti u svojoj ekipi. Međutim, ne stoji ti ono da je Ferrari brz i da je Alfa i Omega bar na ovoj stazi. Ja vidim Hama gdje vozi 20 krugova već 0.5s iza Charlia. Ferrari je najbrži na ravnom, a mercedes na cijelom krugu. I na svakoj stazi koja nije ravna, Ferrari će kasniti bar 0.5 po krugu. Komentiraš Vettela kako je loš i da puca svako malo pod pritiskom, a šta je s Charlijem maloprije? :) Ili općenito. Pa i Charlie svako malo pogriješi i ukoliko bude prvi vozač u Ferrariju neće si smjeti dopuštati takve greške. Uz sve te greške Vettela kojih je bilo, ja i dalje kažem da je Ferrari na rubu!! Ferrari ima jako malo Drag-a. Ferrari nije imao najbolji bolid cijelu ovu novu turbo eru. A veliku većinu ovih godina su imali katastrofalan bolid. Toliko od mene i držim fige Charliu da pobjedi danas. Bar malo slavlja za Ferrariste. :goood: |
Ma sve 5. Ali... Čarli je prvi i pobjeđuje :) Vettel je krug iza. Nekako i nije isto ali dobro. Vama nekima je...
|
Mali je radio greške, ali ajmo reći "mikro" i imao je malo sreće na izletima van staze. Moglo bi biti nešto od njega. Pobjede mu samo podižu samopouzdanje. Ludnica u Italiji...
|
Tooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!
|
Dobro je, Vetel je ipak presao Russela :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |