![]() |
Gt2 pro. Imam ga 2 dana. Super sve osim sto je spor u odzivu kad okrenem ruku i glavni screen i ao screen nisu povezani. Ovdje su kao na mobu. Nema mi smisla imat "dva sata" na ekranu. Na mobu je to ok jer AO sluzi necem drugom. Postoji li na njemu mogucnost da pocetni ekran bude uvijek upaljen a ne AO?
|
nema.
maksimalno može biti upaljen 20 min. |
molim za pomoć kao noob,
imam GT2E i ne mogu ga upariti niti sa note 8 niti sa poco X3. huawei app health kaže uređaj nije podržan. na satu me prvo traži to uparivanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pitanje mislim da je više za smart band nego za smart watch ali pitat ću svejedno.
trebao bi mi smart band koji se može istovremeno spojiti na 2 mobitela. trenutno imam xiaomi band koji mi je uparen s privatnim mobom. htio bi smart band kojeg mogu upariti i na poslovni mob i na privatni mob. postoji li takvo nešto na našem tržištu? |
Citiraj:
|
Imai netko problema s lokacijom i huaweii health appom na Samsung s10 mobu? Stalno mi javlja da dozvolim lokaciju a sve dozvole su ukljucene. Radi jedno vrijeme onda opet zatrazi dozvolu za lokaciju da bi mi pokazalo vrijeme na satu. Malo iritira
|
hrvatski telekom, huawei watch 3 pro i esim
pozdrav ekipa!
ovi tutleki u telekomu pojma nemaju pa da pitam ovdje. Imam s20+ na pretplati i htio bih kupiti watch 3 pro i upariti ga esim-om da ne mora stalno biti spojen bluetoothom... Da li je to već netko radio i funkcionira li to na HT-u? Lijep pozdrav p.s. Ako je netko prošao proceduru možda s nekim drugim satom ili operaterom bio bih zahvalan da podijeli proceduru.... |
Citiraj:
|
GT3 je bio u pitanju, a ne GT3 Pro koji ni ne postoji. Uglavnom riješeno je. Čovjek je isprobao sve živo i nije prolazilo da bi tek na kraju svega išao restartat mob i onda je proradilo…reko pa to si trebao odmah probat napravit
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ekipa, može kakav savjet vezano za odabir.
Xiaomi Mi Watch - 850kn Huawei GT2 - 1050kn Amazfit GTR2 - 950kn Kakvi su Xiaomi satovi, mislim softverski ? Dali su buckuris kao telefoni ili ? |
Citiraj:
|
GT2 bez ikakvog razmišljanja.
Miljama kvalitetniji uređaj od ostalih. |
Kad sam pitao za buckuris, mislio sam na Xiaomi, ne Huawei.
Imao sam GT i bio zadovoljan, ali Mi Watch mi na youtubeu izgleda ok, a i cijenom je jeftiniji, pa zato pitam. |
Meni je isto Honor watch 2 ljepši od gt2
|
Ženi stoji u ladici Samsung Galaxy Watch Active 2, ima onu ružnu silikonsku narukvicu sivu. Gdje ima za kupit neka "muževnija" najbolje?
|
Citiraj:
https://www.abrakadabra.com/Katalog-...m_medium=click Ali, ebay, ima svega... Ali pošto je u toj "active" seriji primarni fokus na fitness, silikon i platno dolaze u originalnoj izvedbi. E sad, da li pašu kožni od drugih galaxy watch satova, trebalo bi malo istraživati. |
Taj sat sa super očajnom baterijom nije ni za skupljat prašinu u ladici, a kamoli za fitness…
|
Citiraj:
Citiraj:
Šta je dobar sat za ne preveliku lovu? Već sam stvorio naviku nakon jednog dana. Vidim da se spominju stalno Watch GT2 i i Honor MagicWatch 2 od Huawei, jel to neki best buy do 1.500 kn? Jel trebaju puno Huawei crapa da rade na Samsung mobitelu? |
Ma dobar je ovo sat ne brini.
Ako se navikneš da ćeš ga puniti svaki dan ili svaki drugi dan, sat je sasvim dobar. Originalno remenje je uvijek skupo, tako da pogledaj ali. Ako je platneni 300kn, kožni će biti i skuplji. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mobvoi Ticwatch PRO 3 (LTE) Imao ga godinu dana skoro, odlican, i jos uvijek najbrzi na tržištu. Snapdragon 4100+ https://mob.hr/ticwatch-pro-3-nevjer...sat-recenzija/ Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne znam, da moram punit sat svaki dan upuca bi se :D :D
Sad ce neko kazat "pa punis i mob svaki dan" ,al mob se napuni 20-100% za 30 min, i nocu ga ne koristim. A sat bogami ne skidam nikad s ruke, niti danju niti nocu. Tako da huaveji GT2/magic 2 skinem jednom u 7-10 dana i napuni se. Samo, magic 2 je rejtan za 50 metara dubine,meni krepa na 6-7 metara nakon dva sata u moru:D srica postoji garancija a prije toga bar 15 puta ronia s njim al malo pliće, 3-4 metra, i sve super |
Ma da?
Imam GT2 PRO, bez problema ide na 20+ m. |
Dobri ste vi to ronioci.
Poslano sa mog SM-A600FN koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Izasa iz mora, i vidim ugasen. Mislia prazna baterija,dosa doma, ne reagira na punjac niti ista Ima cura GT2 ,isto roni, i nista,radi uredno, zasad :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |