![]() |
Umi odron za mene
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim onaj njihov prvi flagship s amoled ekranom je skoro bacio firmu u bankrot. Doslovno nijednom nije radila antena za signal kak spada.
|
Baš gledam ovaj novi S2, može se uzeti sa gearbest-a za 200 usd i čini mi se ok uređaj. Volio bi malo veći mob pa me je samo strah kvalitete uređaja. Vrijedi li taj umidigi što?
|
Zašto kupovati odrone i riskirati kad za tu lovu možeš biratii provjerene mobitele ?
Jel zato što ovi izgledaju ko Fensi šmensi skupi flagshipi ili zbog čega drugog? |
Ma zapeo mi za oko jer mi je lijep i veliki ali sam u međuvremenu malo istražio taj mob i dosta nedostataka ima, nema full hd rezu, kažu navodno da će ostati na 6.0 androidu, relativno loša kamera itd... odustajem. Na kraju će biti ipak redmi note 4 4/64, što je sigurno sigurno je :D
|
Uzeo sam na kraju Moto G4 na preporuku Druga Brke (thx još jednom) i više sam nego zadovoljan.
Iznenađujuće dobra kamera, odlična responzivnost, veličina ekrana mi odgovara više nego što sam mislio (velika šapa), uredno ga apdejtao na 7.0 i to je to. |
Moze preporuka mobitela do 2000kn?
Molim samo za novo u ducanu u rh radi garancije ili njuskalo al opet nov s garancijom. Moze i xiaomi kaj se tice kineza al s gore uvjetom. Fala ekipa Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
samo pazi da ne eksplodira :D
|
Ima li netko iskustva sa NAVON Mizu M505 LTE?
|
Ima neko iskustvo sa LeEco Le s3 x626 ?
Helio X20 , 5.5" FHD, 4gb ram, 32gb rom, 3000 mah Moze se dobit za 100$+ 25% na carini. Pa za te pare...isplati se jel. Edit: Kupljeno iz DE skladista ,ukupno 137$. 1 god gare salje se u njemacku. Za te pare valjd ce bit dobar Imam S5 koji bi moga na prodaju ;) |
Molim preporuku za mob posto nisam u toku. Bitna je baterija, LTE i 5.5" ekran, do max maxeva 2000kn u RH. Razmišljao sam o Lenovo K6 Note. Ima što bolje od toga?
|
|
Fala. Stvarno je natrpan sa svime, jedino baterija 25% slabija od K6
|
Da ali ima prapotopni proc u 28nm a M1A u 14nm pa ti se to iskompenzira ko od šale.
|
Znam, iskreno, to neću ni osjetiti, da se i sekundu duže stranica otvara, meni nije bitno. Al koji sat da baterija potraje, to mi je bitnije
|
Pogledaj i Motorole G5/S
|
super fala.Al mislim da ću uzeti Lenovo P2
|
Citiraj:
|
Da, ove letve su jako dobre, malo tko se opekao za sad
|
Na putu je iz Njemacke, kad dodjem javim dojmove
|
daj link pliz ako imaš.
gledam taj geek i ima sto modela i sto skladišta i na kraju nađem mob i nema na stanju. |
https://www.geekbuying.com/item/LeTV...ld-386407.html
DE stock, gold verzija , sa shippingom izadje ~137$ |
s obzirom da je EU stock ide na vrata bez carinjenja.
ma to je to. živio. |
E ajde kad vam dože ovaj LeEco za 137 dolara, nebilo vam naređeno niti teško da ga malo detaljnije opišete i opslikate. Imam neke interesante za taj phone. Fala.
|
ako sve pođe dobro za sat vremena ga naručujem. zaboravio sam kolko mi je ostalo na kartici :(
ako ne onda u ponedjeljak tak da će moj doći malo kasnije od spliće :) |
Pukla mi kombinacija za Dubai i Note Fe, danas stigao Galaxy S8 plus 6/128Gb. Malo je reći da sam oduševljen. :banana:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |