![]() |
Je je isto ko i barca. :D Daj pliz. :D Svi ti klubovi imaju brutalne sponzore. ;)
CFC je jučer ak se ne varam proslavio 110 godina postojanja. :) Ni to malo. ;) |
Citiraj:
Nisu oni te sponzore dobili prek noći (za razliku od Čelzija, Pariza, Monaca i sl.) Dobili su ih zato što su godinama izgrađivali klubove u ogromne marke sa velikim marketinškim potencijalom. Ono, da Barca nije osvojila LP 3 put u roku 5 godina, poprilično sam siguran da ne bi dobili neki super duper mega dobar sponzorski ugovor. Citiraj:
U tih 100 godina prije nego što je Romanče došao osvojilo se čak 1 prvenstvo! (FYI toliko osvojenih liga ima i Nottingham Forrest). A odkad je Romanče došao i upumpao 2 milijarde ojrića se osvojila još pokoja titulica :) Nije to ništa drugačije nego sa Cityem, Parizom ili Monacom :) |
vidim da je Angela Merkel rekla "ne puštati Ukrajini ovaj put".
|
@panda..cfc je postojao, bio u prvoj ligi na vrhu ili pri vrhu i prije romana. ;)
Fabregas...AMA USTAJ! Kako me nervira. |
Citiraj:
|
penal i crveni odmah :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U onih 20 prije toga, teško. |
Isuse kakav crveni, pa jel ovo LP ili 6. Zupanijska?
|
PSG dominira, Chelsea neprepoznatljiv
|
Eto crvenog! Haha
|
Oscar zaslužuje Oscara...
|
Koji crveni za Ibru, pa ovo je smijeh kakvi idioti sude ove utakmice
|
Uletio i zuti. Kakvo ludilo
Ali Oscar je prejak, kako se zarolao kada je skuzio da se frka stvara.. js ne vjerujem |
Nisam vidio crveni. Kaj je neka pizdarija?
|
A ibra i oscar isli po loptu, ovaj ga malo zakacio sa straznje strane u noge (oboje krenuli kliziti) i ibra crveni instant a ovaj se zavaljao u pod..
Biti e ovdje sada dar mar, ludi su postali. |
Ni opasna igra ni nista, start za zuti karton i gg
|
Vidio sam crveni i za manje gluposti ali da...za ovo ja osobno ne bi davao crveni. :)
https://www.youtube.com/watch?v=ugjh70Jkw5Q Minvajl..bayern je odradio tekmu. 2:0 i to je to. |
Pa koji k s tim crvenim kartonima. Ovo vise nema smisla, razj... nogomet. Odo gledat seriju, gadi mi se.
|
jel ovo LP na TV ili Lokomotiva-Zagreb?
|
Tri žuta i jedan crveni u 40min. :D Jako dobro. :D
MA KOJI JE OVO QURAC? COSTA USTAJ JEBEM TI SVE TI JEBEM..kako me nervira..kako.... |
Baš me zanima hoće li se Žoze i večeras žaliti kako suci sude protiv Čelzija :D
|
I biti ce jos toga, ovaj Luiz i Costa ce se nalemati kao budale haha.
Ovo nije zdravo.. |
Ajde ako nista barem cemo UFC 187 Costa vs Luiz gledat
|
|
Za one koji nisu stigli na početak obje tekme... Zbog čega izravni crveni i u jednoj i u drugoj tekmi?
|
Evo ti s tekme CFC-PSG https://www.youtube.com/watch?v=ugjh70Jkw5Q
|
Ne volim Ibrahimovića previše, ali ovo mi ne izgleda za direktni crveni. Vidio je da neće do lopte i povukao je džon. Pokupio ga je potkoljenicom na kraju.
|
Smijurija od crvenoga. Valjda ce najveci kmecavac na klupi u povijesti ovog sporta napokon biti zadovoljan. Upropastise utakmicu u potpunosti ovi glumci iz pl
|
Ma to je za žuti i bok. Da malo je opasnija igra ali bože moj. I oscar je mogao isto tako njega skupiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |