![]() |
Lol :D a koje si kontrolere dobio?
|
Move kontrolere sam kupio ranije...
Oni rade ok, neovisno o vr-u. |
A ček šta lik koji ti je prodao kaže na to?
|
Kaze da je on isprobao i da je radilo. Pokenjal sam ga na recenziji, on mene i to je to. Narucio sam kompatibilan box V2 s ebaya a ovaj V1 ide na prodaju .
Tip se bavi preprodajom i mulja. Nije poslao kabel pa nisam u roku 2 ili tri dana mogao provjeriti ispravnost pa sam potvrdio da je sve ok na povjerenje. I zahebo se... Sta ces .... |
Poz ekipa, ima neko ps4 slim koji je krepao a da ima ok disc drive?
Uzeo ps4 al prodavac me sjebao i dao mi ps4 sa disc drive koji ne dela, oce izbacit disk ali ne cita. Probao rastavit i ocisti po yt tutorialima al mehanicki nis nisam uspio fiksat, oni valjci ok rade |
Nemaju ti svi modeli istog drava, trebaš baš takav kakav je kod tebe.
|
Ako mehanika radi ok a izbacuje error prilikom ocitavanja, zamijeni samo laser
|
Citiraj:
@bilicvitak, ok provjerim tocni model onda, nadao se da svi slim imaju isti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mena veze, samo prebaciš elektroniku ... Bar je tak bilo na PS3 .... S time da se na PS3 i dalo remarry napraviti, pa je kasnije bilo svejedno ... Naravno ako je konzola bila JB .... ili se dala JB ..... |
Ako imas neki stariji FW, napravi JB pa ti drive ni ne treba.
|
Citiraj:
Eventualno ak nadem nekog sa pokvarenom konzolom cisto radi da imam funkcionalni ps4 Citiraj:
|
Ne znam jel vam promaklo
https://consolemods.org/wiki/PS4:Sta....02_BD-J+Lapse Al ps4 se do verzije 12.02 moze jailbreakat s bluray medijem. Pa eto, tko ima fw do te verzije neka proba 🙂 |
Ima li netko s blu ray burnerom?
|
Pogledaj na njuškalu. Meni je neki dečko iz Koprivnice przio. 5e po komadu, fer cijena.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Narucio i ja danas. 6 eura sa slanjem za Zagreb. Vec poslao |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |