![]() |
Oce se moc napravit vise soldiera na jednom acc kao u BC2?
|
Citiraj:
|
Hoće se bodovi iz Bete prenosit, il svi idu sa nule, bez ikakvih unlocka i sl?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
sve je resetirano, kao da niste nikad igrali |
Ako tko hoće primijeniti Origin ID http://www.origin.com/us/change-id
|
dobio sam 32 slotni server na Multiplay-u! :goood: :D
ovo je bio giveaway: http://www.multiplaygameservers.com/...battlefield-3/ (traje jos 3 dana) da li je netko uzimao servere kod njih? iskustva? |
Citiraj:
|
ip? :O
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Imaš neki savjet za to? Citiraj:
|
Citiraj:
Da našao sam ih u spamu (inace mi je "skriven" u gmailu):chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Frankfurt, DE, ako se ne varam.
|
Evo upravo dobio key sa base-host, ruski LE, skida se ! :) :goood:
|
Od kud se skida? :)
|
Jel to navlakuša pitanje ili?
Igru možeš skinut sa bilo kojeg torrenta, pitanje je hoćeš li je aktivirat sa kupljenim keyem ili nekom drugom, hmm... metodom ;) |
Hamm baca bait :D
|
I da,to je to.Nikakav VPN i ostali bakraći.Prava EU official release verzija.
http://www.pohrani.com/t/3V/Hw/3B9dYPWy/bf3.jpg |
Citiraj:
Službeno se može igrati od 28.10. kod nas, ako se kativira preko VPN-a onda možeš danas |
Citiraj:
|
Evo, sad sam baš se ukrcao na helikopter, SP je po meni u ovih 1h igranja najbolji do sada, šta sam igrao... Sad sam na misiji: going hunting, mislim da ću sada voziti avion! :) :) Sve je super, od oružja, pucanja, ZVUK, sve grafičke opcije se mogu slagati, priča je za sad super, destrukcija zgrada, potres, ma sve.. Jedino šta mi je bilo čudno za naviknuti nakon potresa, tj. buđenja iz kome, oni ko "flekovi" po monitoru od prašine.. Znači na sve su mislili :)
10/10 za sad od mene :) (samo se bojim da neće biti kratka) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
40 $ (key) i 50 € (origin) je dobra razlika... Za LE.
|
zvuk je puno bolji nego u beti
|
Ma na CDKEY biz imas rusku obicnu verziju za 150 kn,a na G2Play obicna dodje 200 kn sa nekim popustom od 5$.Nisam pricao za limited jer je to obicna glupost za uzimanje love.
|
SP je po meni 3/5, linearan i skriptiran, destrukcija većih razmjera također skriptirana, priča zbrda-zdola, likovi ko u filmu "Battle Los Angeles", nemaju svoj karakter ni priču.
Gameplay se svodi na: checkpoint1-pobij sve-checkpoint2-pobij sve-checkpoint3-pobij sve-level gotov. Tu i tamo se "radnja" zna razbiti sa nekim iznenadnim faktorima tipa napadne te netko (melee) i onda se moraš obranit u konzolaškom stilu, a to se pak svodi na pravovremeno stiskanje slova "E", miša i "spacea" kada isti na ekranu zabljesnu. Grafika i zvuk su odlični, to im se treba priznat, ali samo to nije dovoljno da igra bude kvalitetna dugoročno. SP u Bad companyju 2 je remek djelo u odnosu na ovo, em likovi imaju karakter i priču, humor, svaki je poseban, priča je zanimljivija, više slobodnog prostora kretanja, itd. da ne nabrajam. Uspoređujući SP te dvije igre u filmskom svijetu, rekao bi da je BF3 kao Battle LA, a BC2 kao Apocalypse now (iako više liči na Vietnam ekspanziju :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |