![]() |
|
Citiraj:
Inace film nije los, barem dokle sam stigao. |
Citiraj:
znaci ili namjerno ne zelis to prihvatiti kao objasnjenje ili stvarno prvi put vidis takav pristup. taj znacajni "fuck" je sa publiku na engleskom, dok oni "pricaju" norveski. |
Ovaj 16eti ratnik toliko star film, ko jucer da sam ga gledao.
A ovaj outlander cu pogledat, mada mi mix tih zanrova, vanzemaljci vikinzi vec sad cudno zvuci. |
Uf, u zadnje vrijeme samo sranja gledam... Ili me tako potrefi:
Priest - a ono, ne. Fora je setting ali film mi je loš. 5/10 Sputnik - zaspao na pola koliko mi je dosadan bio, tj postao dosadan. Extinction - izbjegavati. Colors out of space - e ovo je već dobro. Cosmic horror/Lovecraft fore i ko voli, mislim da ce volit i ovaj film. Nicolas cage glumi. 😂 |
Pa kad je već Sputnik spomenut...
Je, spor je. Ali je u pitanju SF drama. Meni sasvim zaslužuje ocjenu koju ima na IMDBu... I naravno, u pitanju je ruski film. A ti su filmovi drugačiji od američkog akcijskog SFa. Project power je primjer takvog akcijskog SFa. I ima manju ocjenu od već navedenog Sputnika... |
Sputnik je i više nego solidan film.:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ghosts Of War (2020) Fantasy Island (2020) |
|
Pogledao The Platform. Nije mi bas sjeo, cesto odvratan, predug, vise horor nego sf a i kraj mi je onako. Film podsjeca na Cube koji mi je bolji.
|
Sputnik - osvjezenje, odlicno su napravili scene s vanzemaljcem. I prica mi je zanimljiva. Ruski kao jezik i kako te ruske zgrade izgledaju za razliku od americkih mi je bilo zanimljivo. Sam film vec vidjen vise puta, ali realizacija cist OK.
AVA - slazem se da nije nesto, ali glavna glumica mi je bila odlicna, kao i glavni negativac, mislim da kad je negativac kvalitetni glumac da film je definitivno gledljiv. Plus tu je jos John Malkovich koji je odlican. Sam film scenarij i to vec vidjeno vise miljuna puta, ali realizacija i ovdje OK. The Outlander - je vise vikinski film nego scifi. To treba odmah rec da se netko ne razocara. A prica mi je onak ko i 13ti ratnik s tim da mi se ovak sad na prvu cini da je 13ti ratnik mi bio bolji. No to su nijanse. Ovdje prica s tim vanzemaljcima mi je onak plitka pa sam cak u jednom trenutku pomislio kako bi bio dobar zavrsetak da ih sve potamani i da film tako zavrsi. Fantasy island - Vidim da je na 4.9/10, nije mi jasno zasto, cist Ok film za pogledat. Pa eto ima i filmova ispod 5/10 koji se mogu pogledat. |
Citiraj:
Koma i Ghosts Of War koje sam naveo su SF-ovi, iako to ne piše na imdb-u, što me je začudilo. :stoopid: Da ne spojlam, slični su. :) |
Pogledao neki dan (opet) I lost my body, vec sam pisao o njemu. Ne sjecam se kad sam se toliko jezio na film
Ima neka preporuka slicnog filma, animiranog? Pogledao sam sve sto sam mogao od Clapina i vjerojatno vecinu toga od Cuttsa (sto sam nasao/nacuo). Mozda se netko sjeti nekog skrivenog dragulja u moru animiranih (manjerazvikanih) filmova :) dankešun! |
|
|
Citiraj:
Grave of the Fireflies |
The Hidden Face (2011). Meni odličan kolumbijski triler/drama.
|
|
Train to Busan 2 2020
... dostupan u videotekama. Prekasno sam išao gledat, zaspao na preko 60 posto filma. Zasad mi se cini stepenicu niže nego jedinica, veceras dovršim pa napišem ocjenu. |
Train to Busan 2: Peninsula: 5/10 - mlak film, nije napet ko jedinica ni blizu, no 5 radi efekata koji su zabavni.
|
Pogleda Tenet u CineStara upravo. Koji mentalni čušpajz. Ako ste mislili da su filmovi o putovanjima kroz vrijeme nedovoljno komplicirani, pogledajte ovo. Nešto kao Primer samo sa puno većim budžetom i efektima ali bez originalnosti jer dosta kopira Primer i Braid (kultnu igru ako je se sjećate), čak i glazbeno te sa "premotavanjem" događaja.
|
Proradila kina?
Nisam ni zna. Pretpostavljam da u Dalmareu nije bilo žive duše? |
Pa bilo je 15-20 ljudi u onoj maloj dvorani.
|
Je li ima kakvih razmaka između ljudi ili svi sjede normalno jedni do drugih?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
CGI jako dobar u tih sat vremena |
Citiraj:
Cloverfield trilogija - meni su sva tri dobra, svima bih dao nekakvu 7. In the tall grass - ok je film. Nije nešto strašan ali ima zanimljivu priču. Isto nekakva 7 |
Funny Games (1997)
Imate austrijsku (dostupna na jubito) i američku verziju (izašla cca 10ak godina nakon austrijske). Michael Haneke je režiser i ako mislite gledati nemojte ići na rivjuove nit išta čitati o filmu. Meni definitivno možda najbolesniji film koji sam ikada gledao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |