![]() |
Nova Insignia.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
enivejs, lijepa mi je, podsjeća me na passat cc neznam zakaj
|
Više me podsjeća na Ford Fusion/Mondeo nego na Passat ali ok :D
|
Citiraj:
Isto tako, kad sam kupio V60(u šestom mjesecu), platio sam namet te godine samo za pola godine. Ovaj namet nije pošteniji, nego je gluplji, ne plaćaš koliko koristiš, nego ih boli kifla. Citiraj:
|
Isprike, nije mi otvorilo na zadnjem postu kojeg sam pročitao nego na zadnjoj stranici.
Inače, ok mi je auto, samo me oni kromirani brčiči na središnjem usisniku izrazito živciraju. :D |
|
Citiraj:
Glodavci su zajebana stvar :fuming: |
Jel samo mene ta Insignia odmah podsjeća na trenutnu Mazdu 6?
|
evo je malo i u videu
|
Mene podsjeca sprijeda na Volvo S90, a od iza na BMW 6 GT
|
:respekt:
I da se malo nasmijete. Ne znam ali ja sam kosu čupao prije no što sam uspio doć do kraja galerije :D |
Citiraj:
Zar uistinu misliš da je to osigiranje radi tebe a ne radi banke koja se želi osigurati da će novci biti vraćeni a policom osiguranja samo su prebacili dug na drugog koji preuzima rizik i opet zarađuje na tebi u budućnosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odgledao i malo ove 0.5 - 1 godinu starosti, povrat rent a car i slicno, samo su cijene za moj pojam prenapuhane. |
Još 20ak dana da uvezeš takav autić kao i20 za bitno manje love. Ne oklijevaj!
Dostupan odličan servis u ZG je samo još jedan plus. |
Citiraj:
|
Nije baš za ovu temu ali je automobilsko pitanje.Stari ima Seat Alteu 2.0 TDI 140hp.Treba mjenjat gume.E sad čovjek je u 11g prešao 36500km i još ima original gume(mislim GoodYear koje na oko izgledaju kao nove ali su plastika).Jel mu bolje uzeti ljetne ili zimske gume???Naravno za po cijeloj godini.
|
Kakav odgovor očekuješ? Pa nitko ti neće preporučit samo ljetne ili samo zimske za vožnju kroz cijelu godinu, zna se za kad su koje gume.
Nek si uzme cjelogodišnje onda. Mislim da je Michelin CrossClimate najbolja od njih. Mada njemu očito nešto previše nije ni bitno kad se 11 godina vozi na istim gumama. :D |
Citiraj:
Takoder bjezi od rent-a-car vozila. Nikome ih ne bi preporucio. |
Citiraj:
Nesto tu ne stima ili sa satom ili sa tacho kod tebe cini mi se. Na 330d je 3000rpm tocno 180 na satu u 6 brzini. Ali razilka je u tome sto na tom autu jos ima do 250 se vozit. |
Dupli okretaji - dupli kmh za istu brzinu. Ne?
Ak je 2000okr 120kmh, onda je 4000okr 240kmh, a 3000okr 180kmh što je onak, wow. |
da točno tako
2000 rpm 120 ja uglavnom vozim 2500 rpm sto je 150 na satu kad idem autocestom |
Citiraj:
Drukčiji omjeri brzina i diferencijala, drukčije raspoređena krivulja momenta i snage kroz okretaje. Nisu svi prijenosi brzina jednako dugački kao što nisu niti svi motori namjenjeni da se voze na širem rasponu okretaja. Modernim dizelima je dovoljan raspon od 1500-2500rpm za 90% vožnje, a od njih se neki lijepo ponašaju i na 3500 dok neki počinju vrištat za višom brzinom na 3000 rpm. |
Hahahaha vidi kuruze u turbini. :roller::roller::roller::roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledaj tu na 22:10.. Tu mu Rumunj jos svasta radi. Ugl. odlican motor i samo nek potraje. https://www.youtube.com/watch?v=tRycJbHSmSE&t=899s |
Citiraj:
Citiraj:
Morao sam ženi kupiti auto za na posao, a čovjek kojem vjerujem je imao samo 1 potpuno ispravan auto na prodaju od provjerenog prvog vlasnika. Svi ostali su bili za mali/veliki servis od ne-baš-toliko-provjerenih vlasnika. |
Citiraj:
Maksimalna snaga motora se razvija pri 3750 rpm pa bi bilo logično tamo očekivati top speed u 6. brzini no očito su išli na ekonomičniju 6. brzinu. Nije moj tip auta ali čini se OK autić, a vidim da ti uživaš a to je na kraju najvažnije :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |