![]() |
A dobro onda...budem priceko. Ak posalje sutra u subotu ujutro stignem to pokupit.
|
Citiraj:
Inace, ja bi uzeo zadnju kocnicu, a postarina iznad 100E je besplatna pa ako oces mozemo uzeti zajedno i podijeliti troskove. Ovo kaj je Nik rekao: poste restante u Dobovu ili Brezice (radi subotom do 12), pa vratiti papire postom i onda uplata na PayPal. |
S tim prelazim 170 eura :( jer uzimam rotore, adaptere, lanac i prednji mjenjač
|
Vozdra raja,
Shoshy, Il Capitano i ja dns opet po gripoznom Sljemenu, 9ka je eXtra. Kod shoshy-ja nema razlike u vožnji, stil, brzina, tehnika...neovisno dali je na ht ili fulki, danas sam to video u živo, bravo! To sam vidio i kod Destra... Il Capitano se specijalizirao NN (pitch, lepi pitch) Pazario sam dns goPro hero2, odmah sam i chest mount uzeo...jupi, sada definitivno moram biti iza da bi mogao snimat :lol2: Već duže vremena kontam za Pohorje i evo u rekordnom vremenu smo se ukontali: Davor (No1), Mirta, Bero, Radulović i ja da idemo u subotu, aBd, ovisi o kiši ako padne onda storno. Puni smo što se tiče prijevoza, a ako bi još ne'ko išo onda valja, samo trebaju kola dodatna. Krećemo okolo 8h u sub... Mirta već danima trenira na Grmi (ima DH trenere), ja sam imo ovih dana Nika i šošija pa ćemo da vidimo čija maaajka crnu vunu prede :D Živi bili pa se vozali! :chears: P.S. ovo je samo za odlikaše... |
Sutra ujutro neko sljeme il grma? Ipak ne radim ovaj tjedan pa mi se sad vozika
|
ljudovi, jel ovdje netko postao sliku kako je napravio 'alat' za pomoć pri skidanju powerlocka? imam jednu puknutu žbicu pa bi to riješio..
|
|
Opet ti sa svojim ruksak riješenjem :P
Evo ti link na DB gdje sam to lijepo ilustrirao uz pomoć interwebsa :) http://www.dropbike.com/forum/viewto...351855#p351855 |
bane, ovaj sistem mjenjac-sajba provjereno radi bolje jer ti lanac nije napet, imas vise mjesta za vaginalnu manipulaciju, a i bilo koja zbica moze posluziti...
btw pozdrav svima s kojima sam se vozil i s kojima se nisam vozil, sutra selim iz zagreba, vidimo se valjda jos koji put na sljemenu. |
Ja sam mislio na ovu mini verziju, hvala ekipa :D
|
@2 die 4
ruksak riješenje je zakon!:) @adaks Živio:chears, bilo je lijepo družiti se s tobom! :fala: I za kraj.. znaš kako bi ti ono rekao, NTNK! :D:D:beer: |
Noćni, hoćeš možda Pitcha da ti posudim za L2A? :D
|
E to bi bio primjeren bajk za L2A!:goood:
|
Citiraj:
Sala naravno. Ti si jedan od rijetkih za koje znam a da nisu nakon studija nasli posao/ozenili se/ prizenili itd. i ostali u ZG-u. |
takticki, ko i uvijek. sparam novce na stanarini prek ljeta tak da mogu od night smrajdera kupiti kotace na jesen :D
|
Jesi prodo one zelene kapice za ventile? :D
EDIT: nije, čekaju me! Jaaaaaj! |
fulcrume sam prodal, a nove sam platil ko svetog petra kajgana (citaj €663) i nema šanse da ih tako skoro iliti uopce budem prodaval.:D
|
Woot? E noćni, sve to štima, al daj se zapitaj kolko si mogao za te novce imat dijelova za pošten trail bajk :D
|
Koliko sam do sad ulupao u S-Worksa, već sam skoro mogao skupiti za SOLO-a i to karbonca,, moj dream trail bike! :)
Al štaš.. kad me prođe ovo ww ludilo, možda i odem u tom smijeru.. No polako evoluiram! npr. stavio sam si seat clamp with quick release i žrtvovao grame radi praktičnosti, logičnosti i u konačnici gušta prilikom spusta!:chears: |
Citiraj:
|
AK netko ima kontakt od HASH-a nek mu cimne poruku da mi javi za one kočnice jer će mi ipak stat u narudzbu pa da znam sasi ujutro javiti. Hvala
|
eh,, učim na teži način! zadnja dva pada preko volana su me opametila. pogotovo posljednji kad sam si proburazio cjevanicu na kamen! poslije sam se pitao... zar meni to stvarno treba?! :stoopid:
da npr. samo pičim vukomeričke gorice, sve 5. ali ovako, zajebi više jarbol xc spiku!:D [edit] po 57ici sam probavao i ponovo iskušavao dojmove.. prvo sa spuštenom, pa zatim s dignutom sic štangom. može se, ali razlika je nebo i zemlja! :rolleyes: jebiga, nisam ja rulac. |
Ciaos adax, nadam se da se vidimo koji put jos!
|
danas bura dere od jutra, reko necu se ici vozit pa idem na plazu bar nije tak vruce, zdrzal sam 50 min dok nisam resil 3 krizaljke, pokupil se doma, namontiral kotace s fat albertima i idem se vozit nekam pa makar me hitilo s bicikla :-)
|
a nemaš set guma za vjetrovite uvjete na stazi?
schwalbe windy wanda? :chears: |
Vise ih nema za kupit, vozio ih je 92-e dok je to jos bila kvaliteta.
Specialized baca silne pare na wind tunnel a Deda testira na otvorenom b4 it was cool |
Citiraj:
|
Adax drz se tam :)
Ode u Ameriku, dobio je posao kao berac pamuka :D |
Ako ima bijele ruke, poso zagarantovan
|
Adax legendo vidit ćemo se mi još, u najgorem slučaju mi dođemo u Bjelovar kod tebe :D
Deda, imam ti ja kotače sa aero žbicama zbog kojih ne osjetiš utjecaj vjetra, zainteresiran? |
Ide mozda neko kasnije na sljeme? 6 tunel?
A dolje nekom laksom stazom il cestom svejedno... |
Ide itko od vas tetkica samnom na Sljeme sutra ujutro?
9tka tunel, 9tkom dole, pa par krugova po Grmi i taman doma na vrijeme za rucak |
Citiraj:
|
samo vi zafrkavajte dedu :kafa:
dok ste vi u uredima ili kaj vec delate ja se vozim :roller:doduse i mene to sad uskoro ceka :hitthewal: bilo bi dobro da švalbe napravi neki deda nobbywind model :D @sile nije 92 nego 93, fulo si :no2drug: @lovro, malo bi se zaje... aero zbice su samo za idealne uvjete bez bocnog vjetra, s bocnim vjertom su jos gore :nono: enivej, odradio ja, isel sjevernim delom otoka uz more do kuda je bilo moguce vozit, oni koji poznaju otok znaju kakva je tam situacija, gume nisam scvikal :goood: evo track sa se setil snimit :fiju: ![]() jedna s pitomog dijela rute ![]() i za kraj nagrada :zdero2::chears: danas je dayoff od zdrave hrane, napravil cevape od junetine kaj sam imal, i jos spekel tri krumpira kaj su mi ostali od one bakice :goood: ![]() tolko za sad, idem gledat neki film i zalec :D |
Nice deda. Prosao si kroz moju uvalicu :)
|
Citiraj:
|
Bio sam sada za vikend.
Al smo sam rostiljali i festali i spavali :D |
Ima tko kakvu povoljnu ispravnu prednju nabu sa prihvatom za disk?
|
Šteta je ne otpeljati Sljeme ovako popodne nakon posla. Dobar đir po 52jki, skinuo sam onaj prvi jump tak fino. Prvi puta da nisam omašio doskok. Drugi mi je još nepoznanica, ali polagano.
Ali što je Sile izvukao danas, neviđeno ! Ja sam mogao samo gledati i diviti se... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |