![]() |
Citiraj:
|
Bumo vidli, rekoše slijepci.:D
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/riniv0H.jpg |
E ta Vitara mi je odličan autić. Mislim da je jako dobro sklepan auto.
Za dugoročniju upotrebu ubaciti plin i samo gas |
za dugoročniju upotrebu točiti kvalitetno gorivo i redoviti servis, a za skraćenu upotrebu i što kraći vijek motora staviti plin.
škrtica uvijek plaća dvaput. |
|
Citiraj:
|
V60 mi je žao po grabama tjerat
Prođem ja s njim makadame bez problema, ali to nije auto za ozbiljniji teren. I nedugo je već 3 godine :D gledam već novoga |
Citiraj:
|
Ekipa, gdje u zagrebu ili okolici napraviti veliki + mali servis? Naravno, da bude što povoljnije, ali pri tome da se ne zanemaruje kvaliteta. Nije problem malo više platiti ako će biti kvalitetno.
Trebao bi to za Cruze 2.0, dizel, 2010. godište. Dobio sam ponudu od jednog servisa u Zagrebu i skoro me oborilo s nogu, u negativnom smislu (4700kn + PDV):fiju: |
Jeftino A kvalitetno ne postoji
Bertol V. Gorica? |
Nisam rekao jeftino a kvalitetno. Nije li nam svima u interesu da prođemo što jeftinije, a da je ipak dobro?
|
Citiraj:
meni su za clio u zgu samo za veliki servis dali ponudu na 5200 sa PDVom... |
Citiraj:
|
XC60 i gledam.
Al je razlika uzet auto za svaki dan i auto za vožnju po "bogu iza nogu" "cestama". Citiraj:
Moja preporuka ti je auto Robot na Trešnjevci i ŠO-DA reparatio kod Remize |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam dijelove kupio u lagerosu i pro partsu za clia - cca 1200 do max 1500 kn i to sve aftermarket kvalitetni brendirani dijelovi - uzeo sam najskuplje koje su mi nudili.
izmjenu svega: 6 sati rada mi je čovjek naplatio i dao račun od 900 kuna. istina: bilo je gotovo za manje, ali tako mi je naplatio i ja se nisam bunio |
kak se namjestaju ove nove mlaznice za brisace?
Nemam one vulgaris metalne pa da sa iglicom namjestim neg nes plasticno kaj opce ne mogu pomicat? danas vidio novoga XC 60, pojava na cesti je isto kao i XC 90. Susjed mi ima novoga XC90 rdesign bijeloga i svaki put slinim kad ga vidim. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrhunski je sklepan, kvaliteta/žilavost interijera me oduševila. Od prekosutra mi je opet everyday car, baš se veselim drndanju :fiju: Teško ide preko 80kmh ali 60 u kabini djeluje kao 160 :D @Jed2i ne znam koliko je Samurai drugačiji ali kupi, nećeš se razočarati |
Citiraj:
ATE pakne nazad Ferodo DS2500 naprijed kočiona tekućina Motul 660 Sve u svemu, nisam baš stigao puno odvesti pa tek možda 30 km, ali nabijem sada parsto km kroz koji dan, ali dojmovi za sada i bolji nego što sam mislio, čak nije tako gumenasto odmah na početku kako sam očekivao.. |
Bog parkinga: https://i.imgur.com/VnCkmex.jpg
SK tablica u epizodi *cudne bijele crte po podu": https://i.imgur.com/FB238nb.jpg |
Citiraj:
|
Čiščenje zadnjeg stakla je nepotrebno jerbo meca u dodatnoj opremi ima wallhack. :D
![]() |
Nemaš ti njemu što gledati kroz stražnju šajbu :D
|
:roller:
|
Citiraj:
Meni diskovi izgledaju još ok. Pločice po meni nisu ok, više puta mi zadesi da umjesto pločica grizu klješta pa napravi rusvaj po diskovima :) Sent from my X using Tapatalk |
Citiraj:
Upišeš u google kataloški broj dijelova i udri, tražiš shop koji dostavlja u hr i ima dio na lageru. Citiraj:
Bitnije mi je to od vanjštine :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni prednje ATE pakne pri laganom kocenju i pri niskim vanjskim temperaturama cvile....ide mi na zivce tako da cu ih bacit u smece pa trazim nesto bolje. Mozda te Ferodo... |
ja sam se bojao da će meni škripat, ali nisu fala bogu, otkad sam ih stavio prije par mjeseci, rade ko avion
možda jer su ate galfer, sporcke ovono :D |
aha, zato dottore to i preporuca kad su sporcke golfer gti :D
|
Ajmo cuti sto Porsche ima za reci o brake squealu. :D
|
Naručio se za veliki/mali servis u BiH.
Ina španeri i vodena pumpa, Continental remenje, Comline filteri. Ulje nosim svoje jer je kod njih skupo. 2800kn - iznos poreza na sve osim na cijenu ruku. 2800kn jeftinije nego kod nas u HR. |
Ma kaj Porsche zna o kočnicama :D
|
Citiraj:
Koliko plaćate te DS2500 pločice? Ja gledam sebi za 508 dodju 1700 kn samo pločice.... :stoopid: |
Citiraj:
01.03. idem na godišnji pa ću se dosta vozikati baš da natučem par tkm... Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:40. |