![]() |
Moze neka preporuka horora tipa orphanage , hills have eyes , the unborn, ma ugl samo nek je horor al ono da se fino userem ( i molim vas bez vampira, zombija i tih pizd****).A moze preporuka i ovako nekog filma,nisam dugo gledao film koji bi me ostavio WOW.
E da pogledao neki dan " Lepa sela lepo gore".Sto reci nego boleson, tematika rata ( srbi - muslimani) i sve sto ide uz nju, glumci odlicni, stvarno super film ,(ali film , da me netko nebi krivo shavtio da podrzavam taj rat, jel... ), i ona poznata recenica : "Nego, reci ti meni 'oće l' bit onog rata ,ha ? Ma kakvog rata , bolan... |
Citiraj:
Amityville Horror The Uninvited Silent Hill Book of blood - tak tak nije nekaj |
Haunting gledao , super film,nekih 7/10. silent hill je po meni glup i nejasan , samo ima par strasnih scena i to je to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eden lake (2008.) (možda nije baš čisti horor...više je triler...ipak zakon, zakon, zakon!) |
Pogledao upravo Inglorious Basterds. Film je remek djelo. Obavezno pogledati.
|
Dobio opet na nagradnoj igri karte za district 9. 3 put u zadnjih par mjeseci dobivam karte na nagradnoj :D . ide me :D
|
pogledao Marley and me :)
Preporuka svima za pogledati :) |
Citiraj:
|
Pogledao District 9. Meni je film super. Preporuka!
Zanima me jel se isplati pogledat Wrong Turn 2: Dead End? Gledao sam prvi dio, i on mi je bio odličan. Pa ako netko može komentirat. Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma pogledajte si ovaj film super je barem meni :D
|
Pogledao sinoć Transformers: Revenge of the fallen. Solidna zabava. Sad mi krivo što ga nisam u kinu gledao.
|
Fala ti Bože izašao 720/1080p Transformers Revenge of the Fallen :care:
Večeras pred 107cm LCDom uživancija |
Upravo nabavljam 720p, 1080p nisam vidio u ponudi al i 107cm mi je malo za taj film.
|
I ja nabavljam 720p, i to mi dovoljno, razlike ionako ne primječujem.
Nadam se da će laptop sa GF 8600 mobile biti dovoljno jak da vrti film da njega spojim sa TVom, da ne vučem svih 10 metara HDMIa iz svoje sobe u dnevnu. |
Citiraj:
|
Pogledao tranziće 2. Katastrofa.
|
Tak ti je to kad od takvog filma očekuješ oskara za glumu, socijalnu dramu s pričom koja dira srce i ostale pizdarije.
Nama koji od tog filma očekujemo baš ono što je i isporučio, a to je krš, lom, ogromne robote i sise megan fox, film je izvrstan. Zabava do jaja. |
Istina, pogledao ga jucer.
Sviđa mi se kaj su se ovaj put malo više fokusirali na robote, a ne na drame klinca... Meni ok.:) |
Citiraj:
|
Za ljubitelje krimica pogledajte Diamant 13, odlican francuski krimi film sa Gérard Depardieu (morao sam kopirati nikad ovo ime nebih napisao).:hitthewal:
|
Pogledao Wrong Turn 2. Nimalo mi nije žao, mogao bi čak reći da mi je bolji od jedinice. Stvarno ima super scena, ali ona na početku je najjača.
|
Pogledah i ja nove transformere... Bolje od prvog dijela...
Inace mrzim filmove koji su predugi, al ovi transformeri su mi postali najbolji filmovi... Pogledati cu ih jos puno puta... Sto mislite hoce li biti treci dio? I o cemu ce ovisiti opstanak svijeta? O nekom komadu hardvera (bilo je rijeci o nekim sempronima, hehe), ili? btw. Megan Fox je prezgodna... |
Citiraj:
|
Meni su novi Transformersi preloši - previše kretenoidnih robota za 12 godišnjake.
Dijalozi između robota su :nono: Prvi dio je bio dobar do jedno polovice filma - one invazije Decepticona u Irak/Afganistan. |
Kupuju se transi..... spektakl ce bit u HDu oko ponoci,sad moram po kokice hahaha
|
Ako znate di mogu nabavit OVAJ film javite mi se na PM!
|
The Wackness
Meni je film fino sjeo, prilično je lagan, no ni na trenutke nije dosadan. Ben Kingsley naravno briljira, a i puši drogu. Uglavnom, ljubav, droga, droga, droga, pa još malo ljubavi, droga, droga i preispitivanja ni ja sam ne znam čega. Od mene preporuka, no svakako nije za svakog! Ocjena 6.5/10 |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
|
U potrazi sam za ovim filmom pa ako netko zna gdje da ga pribavim molio bih ga da me kontaktira na PM. Hvala unaprijed.
|
Citiraj:
Zna se što očekuje od transformersa, mislim ono, rađeni su po crtiću... I svatko ko očekuje 15 nominacija za oskara nije sav svoj. Može ga dobit za CGI i to opravdano. |
Gledam nove Transformere evo na sat i pol sam, taman tamo kad traže Jetfirea.
Film zasad predobar, pravim 10 minutnu pauzu da se naločem Cole jer sam pojeo kilu različitih grickalica :D Fala Bogu pa se Bay sjetio staviti najvažnijeg i najpoznatijeg Decepticona poslije Megatrona i Starscreama - Soundwave-a, makar se malo pojavljuje ali bar je tu. |
Citiraj:
|
Završio film
Kao fan dao bi mu 9,5/10, čisto zbog nenadyebivih efekata, fantastične dočaranosti samih Transformera, akcije, akcije i još akcije, Megan Fox itd :) Crtić moje mladosti prenesen na filmsko platno drugi put Odličan film, načekao ga sam se, sad je konačno tu, ne gine još bar 3-4 gledanja :) Malo mi čudno jer nema Barricadea, a nije uništen u prvom dijelu, logično što nema Jazza. Jetfire legenda. Mogao bi biti i treči dio... pošto je Starscream živ i Megatron ranjen Ja se nadam Citiraj:
|
Pa bice treci dio,vec je sam Megatron to najavio,kad mu je starscream reko da je bolje ostat peechka al živ :D
Pa ima tipa,zrokam gadnog maminog hebacha na vrhu piramide s broda s railgunom(i uspijem) al ne rokam gazdu i pomočnika 5min poslje već radje pošaljem helikoptere Jordanskog zrakoplovstva i par tenkova itd :) Ima toga al takve sitnice nemogu srušit tezu da je film veoma dobar. 7,5/10 jer sve više je ipak rezervirano za remek djela :) |
Gledao jučer Drag me to Hell,predobar film,odličan hororac i jebena baba :D mislim da je to jedan od rijetkih hororaca kojih sam se uspio uplašit,nije egzorcist,ali je blizu... Preporuka gledat u mraku,naravno sa curom i odvrnit zvučnike do kraja :D
http://www.imdb.com/title/tt1127180/ Braća Raimi su pisala scenarij,film dost kopira Evil Dead,ali ga dobro kopira :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |