![]() |
Šta kažete na ovog:
http://www.orientdeal.com/orientphon...-32gb-rom.html |
Jednostavno sam se pomirio s tim da garancije nema. Neću ga slati, koštat će me sve skupa ko pol novog mobitela. Nego, reko, možda netko imao sličnu situaciju pa od oka može reći "Aha krepao je ekran, kupi drugi i sve ok"...
ali da, ići će kod servisera. btw baš mi se čini da ekran ne radi, točno se kroz sjene vidi kako mob ulazi u operativno stanje i može se skrolati lijevo desno po radnoj površini. |
Citiraj:
Al sam se nasmijao. Znači ako mi nešto bude sa mojim Haierom,znam rješenje :lol2:. Oko kamere je bilo samo ljepilo ili je bio i šarafić neki? Jer je netko nedavno postavio video skidanja poklopca i u tom predjelu je bio šarafić. Edit : Ako ti se kad tako zamrzne,drži skupa Power tipku i Volume Up više sekundi dok se mob ne ugasi. |
Citiraj:
Mislim da si napravio glupost otvaranjem. Vjerovatno ti se nije bio ugasio nego samo zamracio ekran. Dosao je do tocke gdje se drugom mobu vadi baterija a njemu se forsira gasenje drzanjem power tipke + volume up nekoliko sekundi. Nakon toga bi ga vjerovatno normalno upalio. |
@zatoichi
Poznata je stvar da su kopije razvikanih mobova (u ovom slučaju S4) dosta loše i pune netočnih podataka. Ako malo bolje pogledaš, vidjet ćeš da u naslovu imaš 18MP kameru, a niže dole piše 13MP što je solidna razlika. Inače, MTK6589T čipset podržava kamere do 13MP tako da je podatak u naslovu lažan. Ali, nema on ni 13MP već je to interpoliranih 8MP. Još lažnih podataka: na slikama (na više mjesta) piše da ima ekran sa 441ppi, a u popisu karakteristika piše 480ppi. Sve u svemu - radije odi na neku provjerenu marku mobitela i provjerenog prodavača. |
Citiraj:
Nego..nije reagirao na nikakve tipke...barem mi se tako cini..zapravo jos sam isao vani i pustio ga otvorenog 2, 3 sata i kad sam se vratio doma nije palio. Ali da napomenem da nije htio ni puniti niti je svijetlila led lampica na njemu...nista... Ali cudo se dogodilo i upalio je :D |
Citiraj:
To je to. :D Kad zablesa u pravom smislu riječi (ne ugasi se nego padne u komu, :lol2:). Normalno da ne reagira ni na tipke ni na punjač. Ja sam mom samo jednom to uspio napravit kad sam mu flashnuo portani Miui koji mu nije baš najbolje sjeo. :D Također nikakvih znakova života ali kombinacija one dvije navedene tipke čini čuda. |
Koji je najpouzdanija od kineskih trgovina što se tiče pošte, brzine dostave, sigurnosti itd. Nije bitno ako košta par $ više. Ima kakva fora za preveslati linića?
|
Citiraj:
Tri moba poslali odmah sutri dan nakon uplate, TN proradi u roku 3 dana, odlično zapakirano, svaki put gratis maska i screen protector... Ja prezadovoljan! Za vlasnike ZTE V967S novi službeni Miui v5 od 18.10. odličan! Puno fluidniji od prošlomjesečnog, dobili smo 1080p snimanje i 8mpx kameru :D i još puno finih sitnarijica, vrijedi probat! |
Citiraj:
A kakav je jelly na haieru, jel vrijedi prijeci jer i na ics-u je brz i stabilan i nemam nikakvih problema, osim danas ovo naravno ...:fiju: |
Super je jelly :)
Da li je možda izašao nekakv MIUI ili CM za haiera? |
ima netko kupon za geekbuying?
|
Citiraj:
A baterija ? :) |
ZTE V987 vs THL W200
Koji odabrati? :fiju: Može preporuka za kupovinu i na kojim stranicama .... Na ebayu već godinama kupujem, na bengu sam se registrirao neki dan i do sada nisam tamo ništa uzimao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A odakle mi ti kuponi?
|
Citiraj:
|
Hvala tommy! :beer:
Koliko vidim thl w200 ima nešto jaci procesor od zte-a ..... |
Citiraj:
|
I sad ti budi pametan :rolleyes: Po tebi je nešto bolji ZTE? Planiraš ga ipak uzeti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ubacih sd card u thl w100 i nešto neće da je očita. Pokušao sam nekoliko puta i neće.
Mislim da se nekom isto ovo događalo. Neko rješenje? |
Citiraj:
na pandi je oko 190 $ + case + baterija |
Ako pod lokacija piše Belgija, onda dolazi iz EU i nema Slavkeca.
|
Upravo to, coconut je u pravu. Taj mob stize iz Belgije, ergo slavkec vam ne moze nista.
|
Citiraj:
This item is equipped with Corning Gorilla Glass II! Waterproof IP45+dustproof+shockproof latest phone! misliš da je od pada sa pola metra nastao problem |
Citiraj:
meni mob nije pao niti ništa. nego jednostavno se ne nije želio upaliti. i tak ga ja stavim na punjač i tek nakon cca 5 minuta se upali. prije do tada nije davao znakove života. |
Citiraj:
|
Recimo imamo mobitel od 800-tinjak kuna. Ako naručim iz kine, moram čekati mjesec dana, strepim jesu li uopće poslali, moram čitati njihova "dear friend" sranja, ako me carina uhvati jos minimum 200kn i tjedan dana zajebancije duže. Bolje odmah dati 200 kn skuplje britanskom selleru i dobiješ mobitel kroz par dana bez problema.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Priupitao Pandu kad će im doći Cubot One sa MTK6589T čipsetom. Kaže da ako ga naručim, tjedan-dva nakon narudžbe.
|
Ljudi pomagajte. Danas mi je bratu stigao zte v967s sa geekbuyinga i vec imam problem. U telefon je bila ubacena baterija. Problem je sto kad ukljucim telefon on normalno radi ali kad ga izgasim onda nece jedno par minuta da se upali... Upali se on i pojavi se ZTE logo ali se odmah izgasi. Nerazumijem zasto to. Vadio sam bateriju ali opet ista stvar. Sad sam ga stavio na punjenje iako ima 45% baterije. Sto moze ovo bit? Ovi koji imaju zte V967s imaju li takvih problema :(
|
Pitanje za phablet od 5.5'' - kakav je Cube A5300? Jel bolji MTK6589 ili 6582m?
|
Citiraj:
flashati drugi rom, ima ih dosta na netu.. |
Naručio sam na Zopomobile store Zopo C2 crni platinium 1 Gb RAM_a, 16 Gb ROM_a s gorilla staklom iz europskog skladišta, mobać stigao za 5 dana no slijedi problem. Umjesto te verzije dobio sam verziju s 32 Gb ROM_a ali bez gorilla stakla koje mi je imperativ, što sad? Ne šalje mi se mob nazad jer mi je prirastao srcu a opet me živcira jako jer nisam dobio što sam naručio. Najbolje kupiti u lokalnom shopu telefon, ovako uvijek mačak u vreći.
|
Kad je teško odolit tako niskim cijenama i dobrim specsima, a u teoriji, možda i gara upali. :D
Ljudi često za malo para kupe još manje muzike i opet se, ko Kruno i Branko, vraćaju po još. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:20. |