![]() |
xperia p unlock kod netko?
ne da mi se u vip centar fakat... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
znači moram ić u centar... thnx ;)
|
Jeste da bome. Uzmi račun i osobnu i OIB pod obavezno (ako se radi o VIPu).
|
jep... vip.
|
vratio ponovo z3c na 4.4.4, 5.1.1 ima bug jedan (bar ova baltic verzija) kada izađem sa wifi mjesta, treba mu vječnost da promjeni na 3g.
|
Ja imam NCB (nordijsku) pa mi toga nema, ili ne primjećujem, ček štoviše, brže mi mjenja sa WiFija na podatkovnu i obrnuto nego na 5.0.2... Isprobaj još koju verziju jer ljudi javljaju da su neke promjene od verzije do verzije. Recimo, arapska ima normalne ikonice u statusnoj traci a nordijska i baltička deformirane, tj. udaljene...
|
syss
Moderator Moj komp syss's Avatar Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb Postovi: 9,212 znači moram ić u centar... thnx Više ne moraš ići u VIP centar. Na VIPnet stranici za otključavanje mobitela koju ispuniš - ime, prezime, OIB, IMEI, broj telefona i svoj mail. Navečer sam poslao, a ujutro sam već dobio kod. |
Pošto nisi stavio link
http://www.vipnet.hr/otkljucavanje-uredjaja |
thnx momci... u međuvremenu sam upućen na dotičnu stranicu ;)
|
Akcelerometar na Z3C otkazao poslušnost. Jel imam kakvih mogućnosti osim agrama?
|
Reflash možda. Ako ne, MMM.
|
tak je i meni proximity otišao... e sada jel stvarno otišao ili nije mogu saznati samo nakon factory reseta koji navodno rješava problem u velikoj većini slučajeva.
|
Sory, zaboravio staviti link. Eto upravo sam skužio da mi se odljepilo staklo u gornjem desnom kutu, pa do sredine zvučnika. Poludit ću više sa tom xperijom.
|
Citiraj:
|
pa da moram u banku aktivirat ponovo banking :D
ma to ću sve u jednom potezu - reset, provjera, agram, banka :D |
Ljudi moj koji su ovo problemi... Sony me uredno otpili čim im pošaljem mail s novim upitom,prave se blesavi i stalno se vade na te ulazno/izlazne testove.
Za one slike koje sam im poslao..mrtvo ladno mi napišu da je to normalno jer nisam htio da mi se mobitel popravi...te da oni ne žele plaćati dodatne troškove za sastavljanje mobitela citiram ih : ˝Korisniku je odbijeno jamstvo. Ne želi platiti popravak. Uređaj je "mrtav". Servis sklapa uređaj najbolje što je moguće, ali jednom kad je odbijeno jamstvo nema ga obvezu sklapati da bude vodootporan kao kad je došao na servis - jer je i to sklapanje vrsta popravka, bez obzira koliko je mali, ali košta neke novce (potrebno je staviti nove brtve i sl.)˝ sad sam opet obavjestio i Agram i njih..,.jer indikator vlage koji se nalazi u mobitelu nije uopće promjenio boju...znaći ni milimetra...jos uvjek bijel kao što bi i trebao bit! poslao sam i mail sony europe preko njihove službe za korisnike i udruzi za zaštitu potrošaća...sad ćemo vidit dalje di to ide! :/ |
Pa prvi put kad su te otpilili si se trebao javiti europi i vidjet sta ce rec a ne s nasima se natezati
|
ma izgleda da taj link koji sam imao za europu ustvari je UK...a oni su odmah odgovorili da nemogu ništa pomoć jer uređaj nije kupljen kod njih! nemogu nać mail za sony europe..izgleda da ne postoji! :/
|
Ekipa imam Sony xperiu s, zaključanu na Tele2, gdje i kako je najjeftinije otključati na sve mreže
|
Ako je uzeta na pretplatu, mora ti je teletina džabe otključati bez obzira kada si je uzeo.
|
Citiraj:
|
Koji je najbolji kk rom za xperiu z3compact?
|
Meni Stock. Iako se ja držim LPa ali ako ćeš ić na stock mislim da .93 ili .77 koja je zadnja verzija prije LPa. Od ovih custom ne znam, većina se prebacila na LP a ja sam zadovoljan stock izgledom i ponašanjem pa ne pratim to.
|
Citiraj:
A i dalje ne kužim kaj fali lollipopu? 5.0.2 radi odlično i ko metak. |
5.1.1 radi dosta brže od 5.0.2 ,a mob je radio poprilično dobro, čak odlično i na 5.0.2 . Z3 i z2 su riješeni, z1 mislim vrlo vrlo brzo.
|
Ja sam imao problema na 5.1.1 balticki ovaj stock rom, sa wifi na 3g prebacivalo automacki vječnost čitavu da prebaci, to me dosta zivciralo pa vratio na kk, sad na ovom kk neki mislim ce1, i video fokus uzasan, tj nema ga skoro nikako.
Mene zanima preporuka konkretnog roma, 5.1.1 je dosta brz bio, ali da nebi sad po redu skidao svaki da vidim sa vama kojo da probam, tj koji vi imate. A isto tako I za 4.4.4 jer tamo je baterija osjetno bolja, pa cemo vidjeti sta cemo |
Ljudi, jel tko stavio Android 5.1.1. na Xperiu Z3 Compact?
Moj mob je još na 5.0.2. i zadovoljan sam pa neznam dal bi išta prčkao... |
ja sam stavio prekjučer... niš spešl, malo kozmetičkih poboljšanja i to je to.
stavi slobodno. |
Ja sam prije dva dana stavio 5.1.1 update i to na način da mi je mob sam javio da je update dostupan. Dakle, samo ga je stavio preko postojećeg.
Primjećujem da mob radi još brže nego prije, a baterija traje podjednako. Kod mene je to dva dana prosječnog korištenja. Što se tiče drugih zapažanja, ne vidim da se zvuk išta poglasnio ioako je navedeno da postoje poboljšanja zvuka. Vidim da nema više informacije o punjenju mobitela (kada će biti napunjen), iako to i nije previše precizna informacija bila. I još mi se čini kao da je automatsko zakretanje ekrana osjetljivije. Sve u svemu, po meni dobar upgrade. Nego, postoji li način za definiranje različitih profila zvuka koji bi se onda povlačili preko widgeta? Znači imam profil kuća, posao itd. U svakom profilu je definirana glasnoća te ima li ili nema vibracije i slično. Postoji li takva aplikacija? Edit: vidim da ima neki sound profile ili ako netko ima kakvu preporuku pa da kaže. |
Ovih dana dajem svojoj z3c zadnju šansu.
Da se radio o bilo kojem drugom mobu odavno bi odletio od mene. Perfektan mi je po svemu, osim kaj imam velike probleme s gubljenjem signala/ time da me sugovornik ne čuje kod poziva. Zadnja šansa mu je novi baltik, ako problemi se nastave ide na bubanj. |
Sto se tice toga da te sugovornik ne cuje, meni se cesto to desi, jer prstom poklopim mikrofon, jer sam ljevak pa malim prstom uvijek poklopim mahinalno to
A mikrofon se nalazi sa desne strane u donjem djelu mobitela, mala rupica. |
Citiraj:
|
Dali posle fleshanja putem flashtoola treba raditi factory reset?
|
Ako si tijekom flešanja odabrao WIPE, onda ne treba.
|
Isto ko i kod mene, stalno s malim prstom poklopim mikrofon pa me ne cuju :-)
|
Jel itko napravio OTA update na 5.1. a da valja? Krenuo skinuti 5.1 da flashnem z3c kad vidim da sam telefon skida update preko wifija.
|
Ja, sve štima, par postova ranije sam napisao neke dojmove.
|
Napravio i ja. Imao sam dosad jednu situaciju kad je mobitel zatrzao, nakon izlaska iz galerije i brzog pritiska na home tipku. Toga više nema.
Ostalo sve glatko kao i prije. Mislim da ću problem koje imam u razgovorima rješavati u servisu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |