![]() |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
|
Izgleda moćno. 120$ na aliji.
|
Slicnu cijenu je imao i s95 kad je izasao pa se ustalio na 75$ nakon par mjeseci
Sent from my Redmi note 3 pro |
Ima i ovaj vec za 70 i kusur. Ja sam ga izeo 11.11 na akciji za 50 eura
|
Koliko znam, na Kodi forumu pljuju po S912 procu, da je support za njega uzasan. Preporuka je da se ne kupuje, ako je za Kodi.
|
Pozdrav forumašima!
Imam pitanje vezano za MXIII (kinez). Na njemu je android + XBMC Launcher + Kodi (skinut s google playa, a ne onaj koji je došao na njemu). Sve je uredno radilo do nedavno. Kad ga upalim, pojavi se onaj prvi logo (zaboravio sam koji je logo, android ili sta li) i kad treba pokrenit Kodi, neće. Pojavi se crna slika (lagano posvijetljena u odnosu na onu crnu kod samog starta) i to je to. Kad pritisnem Power botun, otvori se na sredini prozor i ona poruka da se box shutdowna ili šta već. Znači kao da je problem u samom XBMC launcheru ili Kodiju. Ali s obzirom da je samo crna slika, ne znam kako mogu detektirati u čemu je problem. Pozdrav i unaprijed hvala. P.S. Ako netko naleti na kakvu akciju za A95X nek javi. Narucio sam jednog za prijatelja i čini se odličan. Trenutno se na gearbestu može naći za 45 dolara (EU warehouse). |
MOze meni netko pomoci zasto kad pustim vidio sa USB sticka (bilo koji fajl) nema zvuka? pokusao sam sa onim media playerom koji serijski dode na uredaju (Beelink Mini MXIII 2/16)
Unaprijed hvlaa P.s. Koji media player koristite |
Citiraj:
koristim Kodi naravno kao media player.. from my Le X720 on TT |
Nije, nije... pojacano je do kraja... al koji god film da pustim zvuka nema.
|
Pregledaj audio postavke, da nisi možda kvačkao passttrough za pojačalo ili nešto od ponuđenog što ti nemaš u setupu.
Ma cirkus totalni, nakon cijelog dana bitke kako nemam iskustva sa tim.
Uspijem ja instalirat taj Osijek Build i sad se to rusi i blokira... A instalirao sam cisti Kodi sa playstore-a U cemu moze bit problem Hvala |
U bildovima,izbjegavaj ta smeča i ručno instaliraj addone koje trebaš.
|
Tako je, inace si zatrpas sucelje glupostima nepotrebnim, em se stalno nesto updatea pri pokretanju svaki put.
Sent from my Pixel XL |
MOze kratka uputa kako uklonit ovaj Osijek Build.
|
Pa deinstaliraj kao svaku drugu aplikaciju. Nakon toga pregledaj da li je obrisan i kodi User folder. Ako nije, a vjerovatno nije (ovisno koji OS koristis), obrisi ga rucno. I to je to
bok,
kaj velite na X96 android box ? čini mi se vrlo povoljnim, s obzirom da je cijena $34.72 a i na recenziji veli da je dobar - link ili postoji neki drugi bolji box u tom cjenovnom rangu ? a da ima 2GB RAM-a ? tnx |
Gdje najpovoljnije kupiti xiaomi box 3 pro? I kakva su iskustva?
|
Neki player da čita HEVC format?
|
Citiraj:
sent from my G2 |
danas stigao nexsmart d32 sa gearbesta bez carine.
s alija a95x isto bez carine hehe Poslano sa mog SM-G930F |
Citiraj:
To bi islo preko Kodi-a ili? A95X isto ide? |
Citiraj:
sent from my G2 |
Super, ima li negdje za naručit iz EU skladišta? Pretpostavljam da onda nema problema sa carinom?
|
dosao mi mibox3, nelosa stvarcica, ali nema automatsku sinhronizaciju refresh ratea...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Pozdrav,
zanima me postoji li koji od boxeva na tržištu, a da ima antentski ulaz? Naime, imam Bnet kabelsku televiziju i ideja bi bila spojiti Bnet box bilo koaksijalnim kablom, bilo HDMI kablom na android box i onda njega na TV... Hvala |
|
Citiraj:
|
Bilo je već pitanje ali nisam vidio da je netko odgovorio, uglavnom da li kod nexbox a95x radi AV output (prema stereo pojačalu) kad je uređaj spojen HDMI-om na TV? Može li netko testirati?
Želim promijeniti wdtv live gen 3 za taj box a kod WD-a to radi ok. Hvala! |
Citiraj:
Citiraj:
Naručujem verziju sa 2gb rama - može preporuka za daljinac? |
Od svih koje sam imao Mele deluxe (s naglaskom na deluxe, nemoj se zezati pa uzeti PRO) se pokazao najboljim.
Odlican air mouse, solidna tipkovnica za nuždu, 2 x ir (na oba learning funkcije) 1 x RF combo + Smart power. Mx3 je kao neki jeftiniji nadomjestak. Imao sam i njega, a ali nije me zadovoljio. Jako loš Ir i jako loš air mouse. RF i tipkovnica su mu ok. Sent from my Redmi note 3 pro |
Momcovi, ima kakav player koji uredno vrti h265/4k na 60 hz-a, a da je pristupacne cijene?
...nvidia shield je preskup. |
Nexbox a95x je trenutno vrlo solidna kupovina. Zna biti na finom popustu na gearbesta. Biraj 2gb ram verzije.
Minix, wetek, tronsmart Vege... od skupljih Uglavnom svi preporučeni playeri ovom topicu će uredno to odraditi. Samo malo prelistaj unazad. Sent from my Redmi note 3 pro |
Vrijedi li dati za taj A95X oko 60$ ili zna negdje biti akcija i za manje?
Pričam o EU skladištima i 16/2gb verzijama. |
Citiraj:
sent from my LG G2 |
Je, ali bi vrtio HEVC formate, nebi da mi "šteka" ili nekakve gluposti radi?
|
Pozdrav ekipa .. ima li tko iskustva s ovim android box-om? Htjela bih dojmove nekoga tko ga koristi...hvala SCISHION V88 PLUS?
Poslano sa mog HUAWEI NXT-L29 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Nema nikakvog štekanja... sent from my LG G2 |
Citiraj:
To je dealbraker za mene. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |