![]() |
Citiraj:
Sad kad je @Mad_Duke dobio ovaj fini kvar, znam da postoji karma na ovom svijetu :D |
Mojem se isto kamera puno pogorsala odkad sam se zadnji put zalio ovdje na forumu. Sad je kompletno ljubicasta/crvena snimka kad upalim kameru u uvjetima sa malo svijetla. Trebo bi isto furat na servis ali neda mi se OPET par dana bez mobitela bit.
|
Ultrapixel zakazao masovno izgleda :D
|
Šteta. Predviđam da bi dionice HTC-a mogle još dublje potonuti i povećati (ionako već velike) gubitke firme.
|
Ma, očito su određene serije senzora zakazale, a s obzirom da "novije" nemaju problema stvar je do proizvođača senzora.
Karma postoji samo u Falloutu. |
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2524566
xda developeri kao i obicno cine cuda, cak i kada zakaze podrska od qualcomma i htc-a.. Go One S :goood: |
Pojavile se prve naznake što će biti u M8 - Snapdragon 800, 5" FullHD, KK
http://www.androidsas.com/2013/11/ht...-surfaces.html |
Ništa specijalno ali svakako upgrade u odnosu na One. Negdje sam čitao da bi mogao imati 3gb rama ako je kom bitno.
Što se tiče kamere na htc one ili sam ubo dobar senzor ili me problem čeka.. Za sada kamera radi kao i prvog dana.. :) |
moj ONE došao sa servisa.. tj nije moj nego sam dobio novi, prema pogledu rekao bi da nije refurbished.. besprijekoran, kamera bez greske,jedino sto je ovaj brandiran na VIP...
e sad me zanima, jel garancija opet kreće od dana kad sam dobio ovaj novi ili samo nastavlja ona stara? |
Citiraj:
|
ma ja sam imao samo kopiju računa pa nisam ništa dobio od papira.. zato pitam.. ali jako odbra vijest :D
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam da u njemu više nije nokijin hdr mic ?
|
Vjerojatno i je. Sumnjam da su tako brzo u proizvodnji i isporuci u nase krajeve.
|
u Uk dolazi 4.4 za Htc One krajem prvog mjeseca.. valjda i nema dode nedugo nakon toga...
http://pocketnow.com/2013/11/20/htc-...-kitkat-update |
bok
dali je istina da HTC One X se nemože otključati / unlockati sa unlock kodom ako nije na stock rom-u ? hvala |
Da, nijedan HTC kod nas se ne može otključati kodom s neta jer naši ISP-ovi stavljaju vlastite kodove koji nemaju veze s originalnima.
|
moj nije iz Hrvatske nego je kupljen iz UK-a i lockan je na O2 mrežu.
znači mobitel treba biti na stock romu ? hvala |
Citiraj:
Mogu se otključati s kodovima s neta. Samo kod nekih modela je bilo problema da nije bilo kodova. |
Mnogi su pokušavali s kodovima s neta i nije im išlo. Kolega forumaš koji je radio u HTC servisu je rekao da se ne mogu otključati zbog navedenog razloga.
|
a što u mojem slučaju to znači konkretno ?
znači zaključan je na O2 mrežu i kupljen u UK-u. dali treba biti na stock romu ili ne ? dali će raditi unlock code ? |
Ti bi trebao moći
http://www.youtube.com/watch?v=hpnrIA2WKrE |
Tako je, za tebe ne bi trebalo biti problema.
|
hvala na odgovorima :)
prije nego kupim unlock code, možete mi reći dali ima ovo logike ili dali je netko ovo probao : Hi, for free desimlock, 1. Note IMEI *#06# 2. adb shell dd if=/dev/block/mmcblk0p6 of=/sdcard/mmcp6.dump 3. Open mmcp6.dump on SDCARD 4. Look for in this file your IMEI 5. Just in front of your IMEI a 8-digit code which corresponds to the unlock code 6. Switch off your HTC One X and insert a Sim of another operator 7. Type Unlock code obtained before to sam našao na drugom forumu. |
Šta nema unlock code 4 znamenke? Vidim da se pod 5. spominje 8 znamenki.
|
Unlock ima 8 znamenki. Kod 95% telefona. Ostalih 5% (odoka naravno :D) ima 12 pa i 16 znamenki.
Citiraj:
|
mobitel još nije kod mene ali čim dođe probam to pa javim rezultate osim ako netko ne proba prije pa javi :chears:
|
To je bio slučaj kod jednog stranog operatera gdje je stvarno djelovao taj trik i taj kod je bio za unlock.
Na globalnoj razini da radi su male šanse jer kolko se sjećam takve teme javljali su se ljudi samo s jedne mreže da im je uspjelo. Al probaj, niš ne gubiš. |
htc one s zvucnik problem
Pozdrav, imam problem sa zvucnikom na mobu, vise se ne cuju melodije pri pozivu tj nigdje niujednoj app nema zvuka, dok pri pozivu sve radi ok...probao sam ga gasit upalit nista...a problem je nastao kada sam nazvao drugi mob radi testa pa se cula jaka mikrofonija i poslije toga drap...vjerojatno je izgorio....
Sto mi je cinit...help...ni alarm mi ne radi...sa garanciju nisam siguran a mob je rootan |
pa ništa drugo ti ne preostaje nego zamjeniti zvučnik. to se ne popravlja.
|
Nećakinja mi ima Evo 3D(sve stock) i javlja se problem s punjenjem. S njegovim punjačem se ne puni, a kad se puni s drugim onda se stalno reboota(gasi-pali sam od sebe).
Problem do matične ili ? |
HTC mobiteli
Prvo sto se radi kod takvih kvarova je novi firmware. Znaci skinuti RUU paket za evo 3d,staviti telefon u bootloader mode ,fastboot (VOL - i Power) i pokrenuti RUU na PCu.
Ako ne prolazi fleshanje ili je maticna ili je konektor punjenja. Ako prodje fleshanje, i nakon factory reseta se ponovo desava,ili je maticna ili baterija. |
nasao sam na ebayu ima po 2-6$ tako da ce bit tako...
|
i još računaj 100kn za ugradnju ako nećeš samo raditi to.
|
Čekaj, čekaj, Duke je zamijenio SGS2? Nije me dugo bilo, ali ovo me baš potreslo :D Sretno s tom garancijom!
/off |
ma vec sam izvadio stari i sad cekam novi doce za tjedan dana...nije bed uopce promjenit samo da to sve radi
|
Dali bi bilo kakvih promjena ako bi stavio zvucnik od htc one...cijene su dzabe pa da se malo igram...
|
Meni nije jasno otkud ti ideja da je zvučnik vrisnuo - kažeš da ti ne radi u aplikacijama, ali da radi tokom poziva. Ako je tako, onda nije zvučnik u pitanju. Prije neki softverski problem vazan za rootanje.
|
Citiraj:
Ali da, napravio bi full wipe, pa flash roma opet i onda ak ne radi rekao da je vrisnuo. @gbijelic - a gdje bi ugurao zvučnikE od One-a? |
Neznam bas jer ne radi prilikom paljenja uredjaja, napravio sam reset roma sd cu probat stavit drugi rom ali kazem zvuk je bio jako jak tj ta mikrofonija koja je vjerojatno skurila zvucnik....javim kad promjenim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |