![]() |
da nema logina i passa, psovao bi blizzard što pola europe hoda s importanim i bagiranim predmetima i ima stotine milijuna golda :)
|
Najbolje mi je kad igram 4ti akt i nakon dva sata i 200000 golda popravaka ubijem 5 packova pa dobijem diskonekt.
|
Citiraj:
|
Eto, napredovalo se malo. Sad s ekipom farmam act 2. Act po act, pogača :).
|
Citiraj:
kažeš kralju 100k, a ja upravo dobio 11m :lol2: |
Citiraj:
online only je tu uglavnom da zaštiti ljude od hakera, dupera i importera |
Citiraj:
Loš je osjećaj kad zaostaješ za drugima u goldu i itemima, evo ja osobno ne mogu spavati cijele noći, tišti me to jako :) |
Citiraj:
|
jel bi vrijedilo šta ovo sranjce...upravo sam ga dobio na dropu
http://www.pohrani.com/f/1d/uR/1JTwU34g/diablo.png |
bome bi. Dobar strength. I MF , set item. Može lako za 10-15 mil.
|
Citiraj:
To prodaj na RMAH. Trazi 30 eura i ostavi otvoreno. Ja u zadnje vrijeme svaki dan prodam tam nesto, pogotovo zelene i legendarne. Istina za 7 do 15 eura ali nakupi se. Nista nisam prodo do neki dan ali onda eksplozija. Danas je otiso shity legendarni 2h samostrel kojeg nije nitko htio kupit ni za 100k. 7 eura je 7 eura. Dobre su cehla ali ima i brutalnih rare hlaca sa socketima i velikim brojkama. |
dobro evo , počeo ponovo sa DH na nightmare sad..valjda će s njim biti boljih dropova..barbar nek bude malo u penziji na act i inferno.
Nego meni nije jasno vama padaju legendary , set meni je žuti vrh vrhova! Sad radim MF i GF deamon huntera..samo za farmanje. |
ja sam prodao puno bolje blackthornsice prije 20 minuta za 20 € :)) 55 all resist i bolji drugi statsi, pa racunaj
|
Citiraj:
taj sustav sa online only zbog više sigurnosti napravljen je da se zaštite interesi ljudi koji namjeravaju ostavljati novce u igri ili na bilo koji način trgovati s realnom valutom. misliš da bi itko dao 250€ za predmet ako zna da se može jeftinim forama i prevarama dobiti bolji? |
Onome ko da 250€ za item u igri treba kupit khurvu da vidi što propušta u životu...
|
Citiraj:
stavio sam početnu 6 a buyout 16 pa bumo vidli :D pljuvao sam D3 nakon što sam odigrao betu, ali sam znao da ću ga svejedno kupit kad tad. Eto sad me dopao i malo koljem po prvom actu inferna jer još nisam našo dovoljno dobru premu za 2. act ( Ah ne dolazi u obzir jer mi ubije totalno igru ). Ovako s jadnim itemima svako malo mi ispadne neki bolji item i onaj adrenalin koji te ponese je skoro uvijek prisutan. Da sam nakupovao su opremu na AH dosadila bi mi brzo igra. I dalje mi nije ništa posebno d3 ali za ubit sad vrijeme po ljeti kad sam gotov s ispitima mi je super, ali još uvijek ni do koljena D2 :D kojeg više fakat ne mogu igrat više :D. Na skill system sam se naviko i sad mi je dosta dobar, jedino mi ne pašu ovi milijuni i tisuće dmga na itemima. Itemi su mi daleko bolji bili u D2. Ali sve u svemu mislim da ću se slijedećih godina na klikat na d3 :D WD mi je zakon :D |
Citiraj:
|
ja sam valjda jedini koji D3 igra kao i D2....bez ikakvog Ah, sve iteme koje dobijem, slavagiram ili mercham, ili ako su bolji , equipam. premalo vremena imam za igranje (imam bebu), ne mogu se ja zajebavat sa satima i satima traženja i drkanja po AH ili RMAH :D
|
Citiraj:
|
Zalosno je da je doslo do toga da ljudi zele zaradjivati... u igri, te da se razmislja kako neki item vrijedi ovoliko-onoliko EUR, umjesto u ingame goldu.
Bah... |
Jel prodaje tko zlato? Dal se proda ili stoji bezveze?
|
kome se ne sviđa neka ne igra :)
|
Citiraj:
|
Čisto da se pohvalim da sam prešao Inferno prije v1.0.3 Inferno Nerfa :D Prešao sam sa Wizardicom, sa opremom nešto ispod 2 milijuna zlatnika + cca pola opreme koju sam si sam nafarmao.
Nakon toga sam utukao nekoliko desetaka sati u farmanje i nisam nikaj pametno nafarmao tak da sam jednostavno odustao. Izgubio sam volju pošto je loot nikakav, sve uglavnom AH smeće koje ide za par desetaka tisuća zlatnika, full rijetko za parsto tisuća i samo jednom za 3 milijuna :( Ništa što bi upgradealo mog main chara ili altove (imam sve likove na L60)... Mislim da imam oko 300 +/- sati igre i našao sam svega 3 legendary itema i to u prvih 100 sati :( Set itema ništa... Zato i jesam odustao pošto se end game svodi na farmanje itema, a to je po meni strašno loše izvedeno, što zbog katastrofalnog drop ratea, što zbog kriminalno loše itemizacije gdje dobiješ recimo mač sa 200+ INT ili wand sa 200+ STR i sl., potpuno beskorisno i van svake pameti... Vratiti ću se igri kad je dovedu na razinu na kojoj je Diablo 2 LOD bio u svojoj v1.10 inačici. Znači za koju godinu!? :D |
Citiraj:
Cijela ta filozofija mi se, iskreno, gadi. Umjesto da guštam u igri, ja bi trebao "odrađivati" posao sakupljanja golda i kupovanja/prodavanja, i još, k tome gledati tko ima kakav gear i tko je prodao koji item za koju paru. Da provedem benchmnarking i SWOT analizu? GTFO :D |
D3 ne nudi nikakav endgame sadržaj osim farmanja, koje nije nimalo "rewarding" s trenutnim drop rate-om. Nakon sto se prođe inferno, rijetko kome se kreira novi char. U D2 je endgame sadrzaj bilo kreiranje novog lika s novim skillovima tj. novog builda. Taj novi build je bio dovoljno različit da igra bude ponovno zanimljiva i svježa. Hammerdin vs. zealot = 100% razliciti game. D3 toga nema zbog poglupljenog sustava s runama. Čeka se torchlight 2.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ja isto vjerujem da sve rade zbog RMAH. Čak mi je sumnjivo od kuda toliko tisuća i tisuća Set i Legendary itema (i to jebačkih itema) na AH... i to već u prvom tjednu od aktivacije AH nakon izlaska igre. Imam dojam da Blizz to sve stavlja na AH :D I par kineza :D
|
Citiraj:
Iz Blizza su i sami priznali da im je end game totalni fejl i da nemaju čime zadržat ljude u igri. Što je prilično porazno za takvu firmu. Praktički su priznali da su izdali nedovršenu igru. Ali zaboli ih, prodali su 6-7 milijuna primjeraka, sve nakon toga je samo bonus |
Upravo tak, ako bi svi imali dostup do dobrih itema preko dropova - nema para za blizz, ako bi bili i za kupit u izobilju na AH - lova bi došla i prošla ovako daješ na kapalicu i neki item promjeni i 5-6 ruku i svaki puta 15% sjeda na blizzov račun...
Zato ja RMAH neću ni palit, čak i za prodaju nečeg iber dobrog ako takvo budem ikad imao ću razmisliti dal ću to stavit na RMAH jer uopće ne podržavam takav tip ingame ekonomije, ako je ideja online igre bila da se spriječi malverzacije i da se napravi da svako treba "raditi" za svoj loot - bilo da farma gold pa kupuje ili da kolje po mapama dok ne nađe di tu onda dolazi RMAH? Poruka je treba igrat po ps-u osim ako odrješiš kesu, onda netreba nego možeš kupit kaj oćeš i ić kud oćeš, a mi ćemo se pobrinut da je bez top opreme nemoguče završit igru... Krasno nema kaj... |
Imam pitanjce... Imam d3 sa lvl 60 WD i sitnim likovima do lvl 10, max JC i BS, al je na ruskom...
Gear nije nest poseban. to vrijedi barem 200kn? 100kn? |
Citiraj:
Naravno, sve dok je RMAH samo opcija u igri koja donosi dodatnu lovu. Ono sto je problem kod Diabla3 je sto imam osjecaj da je za Blizzard RMAH najbitnija stvar u igri i da se sve vrti oko RMAH. Kao da je cijela igra izasla samo zato da bi mogli izbaciti RMAH. RMAH nije feature u Diablu3 nego je Diablo3 feature u RMAH. |
Evo imam jedno pitanje. Kako sam nedavno bio prevaren od strane nekog klinaca koji mi je prodao acc sa diablo 3, uskoro kupujem box izdanje. E sad zanima me, ukoliko je igra ok i acc nije banan, što napraviti i što tražiti od samog prodavača, da se osiguram da nikako nemogu izgubiti sami acc ?? Naravno da li je to moguće uopće. Ako nije mislim da ću morati kupiti novu igru ponovo....
|
Kupi novu igru na svoje ime i to ti je najbolje rjesenje, jer pravi vlasnik accounta na battle.net-u uvijek moze restorat account nebitno sta ti napravis na account. Jer on na temelju svoje osobne restora sve.
|
Dajte prijedlog sta da promijenim, sta da kupim!
Inferno Akt 2, samaraju me ko malog majmuna, da spustim res i dignem armor i hp? Imal tko kakav item da bi prodao, mijenjao, poklonio do 100k? |
Ovo nije gear za Act 2 s ovim mozes farmat act 1 i to ti je max, imas malo dmga za act 2 ipak sorc treba dosta dps-a, resistovi bi bilo dobri oko 600 za act 2, makar ne moras, digni malo HP, dmg i trebalo bi bit ok za act 2, makar je on sam po sebi za range naporan zbog hrpe lacunia koji skacu po glavi.
|
Destroyer, ring ti je za skorna. Skorn mi je pomogao puno i nadam se da će i tebi ring.
Za pony level, deansb i destro, nam treba netko ekstra jak :). Bilo je zabavno al jednostavno ne ide. Za sada mi ostaje farmanje act-a 2. |
zanimljivo, imam 3 builda, barba, wizza i WDa a dobivam dobre iteme za ostala dva koja vjerovatno uopce necu igrati.. Pa tko tu koga zahebava? Nevjerovatno..
Citiraj:
Nikako ne dizi resist, za wizza je bitan jako velik damage, imas puno skillova koji ti mogu dici resist, prvo dizi damage a onda resist!! Wizz je vrlo dobar lik ali je jako tesko igrati s njim.. |
dupli post... SRY
|
Citiraj:
37k HP, 39k DPS i nekih 300 ressist all (mislim). Ne znam kako je to sad nakon 1.0.3 jer ga nisam palio od kada sam poceo DH :) Vidim da u action baru nemas nikakav jak AoE ability, uzmi Arcane Orb da mozes necime jako lupati po grupama. Koliko se sjecam moj build je bio oko Arcane Damage i onaj Arcane Slow passive, koristena Arcane Hydra umjesto poison (zbog slowanja) i hrpa kajtanja. Koliko sam vidio u coop igrama na act3/4 vecina wizzarda sada spama one twistere. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |