PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

munst0r 26.05.2005. 23:31

Citiraj:

Originally posted by Bubba
HRT+ pak, AFAIK, ima svaki pruzatelj usluga kablovske televizije.

... svaki osim bjelovarskog Dastina... :)

MadBoY 27.05.2005. 01:30

Meni neki dan uveli kablovsku (ne u ovaj stan di inace zivim nego u kucu di sam par puta mjesecno)...al sto je najbolje...nevalja TV... imam kablovsku a TV ne radi :clap:

Ovo sad Enterprise ide od prve sezone? Hoce li prikazat sve do zadnje sezone? :confused:

ćiber_manija 27.05.2005. 18:34

PA kupi novi TV,simple as that!
Ent će se prikazivati do zadnje epizode,barem sam tako pročitao!

LAcy 27.05.2005. 21:31

Citiraj:

Video rekorderi su predstavljeni ranih 70'ih, a predpostavljam da su danas prilicno jeftini i sto je najvaznije, vrlo rasireni.

Ma da nije moguce?! :D Video mi je riknuo, imam dvd i jednostavno mi se ne kupuje novi video (iako sam bio u iskusenju al' sad zbog ent nema sanse), hard disk rekorderi su jos preskupi, eventualno tv kartica... al' svega toga nebi bilo da htv malo slozi programsku shemu.

Citiraj:

HRT+ pak, AFAIK, ima svaki pruzatelj usluga kablovske televizije.

Obzirom da malo gledam tv, uvodjenje kablovske mi se ne cini isplativa investicija. Onaj termin navecer oko 23 i nesto mi je bio bas super.

Sam Fischer 27.05.2005. 21:41

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
PA kupi novi TV,simple as that!
Ent će se prikazivati do zadnje epizode,barem sam tako pročitao!

Ovaj Enterprise mi je baš nekak trul.:D
Kao prvo, ovi su amateri, i Voyager je ljepši od enterprisea.:D

Di je Seven...?:( :o :D

IceFisherman 27.05.2005. 21:45

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer

Di je Seven...?:( :o :D

pa zato imaš T'pol , nije sve na njoj prirodno ko na sedmici ali .........:rolleyes:

ćiber_manija 27.05.2005. 21:51

Pa normalno da je Voyager ljepši od Enta jer je napredniji brod!:rolleyes:
Ent je napravljen da se pozabavi povjesti ST-a i da populizira seriju.
U njemu ima sve one stvari koje smo čuli u drugim Epovima,povjesne stvari!
Šteta kaj nisu počeli od Cochraina, onda i klonskih ratova pa nadalje!
Bilo bi baš jebeno!

LAcy 27.05.2005. 21:53

Kako meni onaj kapetan ide na zivce! da njega nema mozda bi serija jos bila i ok. Ajmo sletit' tu bas da vidimo sto ima... blento...

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
pa zato imaš T'pol , nije sve na njoj prirodno ko na sedmici ali .........:rolleyes:

Bubba 27.05.2005. 22:05

Citiraj:

Ent je napravljen da se pozabavi povjesti ST-a
Htio si reci da je napravljen da unisti povijest ST-a pa ti se omaklo ili?

Bl@de 27.05.2005. 22:06

ah... ta t'pol: nuts : bas se je bilo ljepo dans prisjetitih tih vremena ;-)

ćiber_manija 27.05.2005. 22:31

Bio sam ga gledao svega 10 epizoda dok je bo na HRT-u. Taj komentar je bio zasnovan na tim epizodama pa baš i neznam previše o serijlu.

Bubba 27.05.2005. 22:46

Citiraj:

Bio sam ga gledao svega 10 epizoda dok je bo na HRT-u. Taj komentar je bio zasnovan na tim epizodama pa baš i neznam previše o serijlu.
Pa eto, samo ako si gledao Broken Bow, u B&B veleumlju saznajemo da je Qo'noS udaljen svega 4 dana od Zemlje, da su Klingonci zapravo jedna mirna, dobra i poslusna rasa s kojoj se u prvom kontaktu lijepo procakulalo o kojoj se prakticki sve zna, gorljive i emotivne Vulkance i jos stosta zanimljivoga sto tako naprasito rusi kanon.

Isus 28.05.2005. 01:59

Ovaj ent je vremenski prije Kirka, sam je zanimljvo da brod izgleda puno modernije i d auniforme nisu do te mjere GAY.
Ovaj emnt je IMHO SMRT Star Treka.
Ćelavac rules u seriji a Kirk i kompanija u filmovima.
DS9, hm ima potencijla al je prevelka sapunica ima zabnivh epizoda ( npr. masovna borba flota) : nuts .

Fleks 28.05.2005. 02:16

Ja več gledam 5 epizodu druge sezone :faca: :D .

Isus 28.05.2005. 02:19

That explains a lot!

MisterM 29.05.2005. 16:51

Citiraj:

Originally posted by LAcy
Kako meni onaj kapetan ide na zivce!
Imaš pravo - ali meni je pola prve sezone bilo banana ali onda mi je postala serija OK ali.... posto je tada HRT imao samo prvu sezonu - kao nije bilo para da se odma kupi ostalo prestali prikazivati i počeli sa DS9. Onda sam saznao da su imali i prvu i drugu sezonu ali bube u glavi i tako to.. Najviše me je "naljutilo" to kaj zadnja epizoda prve sezone ima nastavak u prvoj epizodi druge sezone a oni pređu na nešto sasvim drugo :fuming: I još je to bila najuzbudivljija epizoda ... HRT - samo oni mogu takva sranja radit:rambo:

Još smo dobro prošli - mogli su ubaciti sjednice sabora umjesto DS9:smoke:

Sam Fischer 29.05.2005. 17:53

Jel može netko poredat sve te brodove i serije kronološki da ja skužim o čemu se radi? Nisam neki zgriženi ST fan, al me zanima i volim tu i tamo kad stignem pogledat pokoj ST.:beer:

IceFisherman 29.05.2005. 22:00

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Jel može netko poredat sve te brodove i serije kronološki da ja skužim o čemu se radi? Nisam neki zgriženi ST fan, al me zanima i volim tu i tamo kad stignem pogledat pokoj ST.:beer:
ovak

1.Star Trek - Kirk i ekipa - od 1966 do 1969
2.Star Trek The next generation - Picard i ekipa -od 1987 do 1994
3.Star Trek Deep space nine - Sisko i ekipa -od 1993 do 1999
4.Star Trek Voyager - Đenvejica i ekipa - do 1995 do 2001
5.Star Trek Enterprise - Archer i ekipa -od 2001 do sad

kronološko poredano i gledano iz star trek svemira to bi išlo
5-1-2-3-4

Ovaj sad serijal koju su snimali bi trebal predstavljati vreme prije Kirka i ekipe i prve ljudse ozbiljnije korake u istraživanju svemira , nakon toga dolazi Kirk i ekipa a nakon njih dolazi Picard i ekipa , e sad ovi ostali serijali DS9 , Voyager i TNG se događaju otprilike u isto vreme , barem se tak meni čini samo kaj se retko vidi recimo Picard u DS9 ili Sisko na Voyageru i slično.
DS9 staicu moremo videti na početku Voyagera kad krečeju loviit Makije a Picarda i njegov brodek isto moremo videti par put u DS9. Tak da neznam dal je koji od ovih posljednjih 3 serijala ispred kojega ili kaj ili pak su svi otprilike u isto vreme kak sam i mislil. - mislim da bi Bubba mogel to tocnije znati

:)

LAcy 29.05.2005. 22:40

Jel' HRT misli kad prodju reprize prve sezone Ent, nastavit' premijere prikazivati u podne?

Konan 30.05.2005. 08:19

Citiraj:

ovak

1.Star Trek - Kirk i ekipa - od 1966 do 1969
2.Star Trek The next generation - Picard i ekipa -od 1987 do 1994
3.Star Trek Deep space nine - Sisko i ekipa -od 1993 do 1999
4.Star Trek Voyager - Đenvejica i ekipa - do 1995 do 2001
5.Star Trek Enterprise - Archer i ekipa -od 2001 do sad

5-1-2-3-4

Ovaj sad serijal koju su snimali bi trebal predstavljati vreme prije Kirka i ekipe i prve ljudse ozbiljnije korake u istraživanju svemira , nakon toga dolazi Kirk i ekipa a nakon njih dolazi Picard i ekipa , e sad ovi ostali serijali DS9 , Voyager i TNG se događaju otprilike u isto vreme , barem se tak meni čini samo kaj se retko vidi recimo Picard u DS9 ili Sisko na Voyageru i slično.
DS9 staicu moremo videti na početku Voyagera kad krečeju loviit Makije a Picarda i njegov brodek isto moremo videti par put u DS9. Tak da neznam dal je koji od ovih posljednjih 3 serijala ispred kojega ili kaj ili pak su svi otprilike u isto vreme kak sam i mislil. - mislim da bi Bubba mogel to tocnije znati

A tri serije iz 24 st su ti u istom odnosu kako su i snimane. VOY nakon TNG, a DS9 2 sezone rani u odnosu na VOY.

Sam Fischer 30.05.2005. 15:28

Citiraj:

ovak

5-1-2-3-4

E na ovo sam mislio. Fala :D:beer:

ZED 30.05.2005. 22:25

Citiraj:

DS9 i Voyager Su otprilike u isto vrijeme, jerbo je voyager u delti dok traje dominijski rat. TNG je malo prije toga

IceFisherman 03.06.2005. 22:06

ke pak sad to .. nema vise ST filmova ... kaj su ih sve dali ... su dali Nemesis ( je mogu si misliti ali sve jeno pitam ):rolleyes:

Fleks 04.06.2005. 01:08

: nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

t'pol 1:
http://img219.echo.cx/img219/3996/bscap0002lq.jpg

t'pol 2:
http://img219.echo.cx/img219/5236/bscap00017yn.jpg

Emissary 04.06.2005. 01:36

T'Pol 3

@IceFisherman - Čini se da Nemesisa još neće biti na našoj dalekovidnici - jer nije prošla godina i pol od prikazivanja po kinima - takva je procedura

Kino - videoteka - TV

Bubba 04.06.2005. 11:08

T'1/2 opet...

Emissary 04.06.2005. 12:24

Citiraj:

T'1/2 opet...
:confused:

:clap: :clap:

Fleks 04.06.2005. 14:30

Dobraaaaaa :clap:

twin Fisherman 04.06.2005. 17:40

Citiraj:

T'1/2 opet...
Hehehe, konacno nesto pametno.

Kad sam to pricao prije svi su se smijali i cuvali tu botuliniranu "krasojku" na dlanu ;(

Cak me je i buraz Ice razocarao po tom pitanju.

ćiber_manija 04.06.2005. 18:07

Ček kaj bi vam onaj pištolj trebalo predstavljati?

Samo nastavite s slikama!:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41.