![]() |
e imam pitanje, kaj treba napisat u konzolu na serveru (svojem) da mi bude gravitacija po zelji...
|
Kika me pb.Nisam igrao par dana pa se valjda nije apdejto kako spada.Error #9006.Skinuo sam s evenbalancea onaj pb setup,probo ručno,i dalje me kika.Sad,umjesto da se jebem sa njim,jednostavnije mi je reinstall napravit,ako će to riješit moj problem?
|
Jesi googlao..?
Sta ti pise...samo taj error #9006? |
|
HAHAHAHAHAHAHA
koja ludnica e :D |
hehhahhehahehrehhhahdahwhhaehhhehahehehah samo jedna godina,pa taHrvatska zbilja nije ......
|
Sada kad izađe hrvatska mod :D:D
|
Problem:
Pokrenem COD4 (1.5 patch) i pojavi se onaj amer sa puškom, nakon toga black screen i nakon toga me izbaci. Prvi put kad pokrenem igru mogu igrat ali čim je ponovo pokrenem :banana: Probao sam je reinstalirat i ne pomaže! Naravno govorim o MPu! |
hm...meni je to znalo raditi dok je xfire bio ukljucen....poslije je jednostavno problem nestao...probaj bez xfire-a...
|
Citiraj:
|
Kako stavit pam4 mod na svom severu?
|
detalji
Ljudi, jeli u ovoj igri postoji kakav hack kao u Crysis-u koji nama sa WinXP dozvoljava staviti detalje na very high?
Znam da bi trebalo moč iči još bolje jer mi igra jednostavno leti sada na svemu max dokle mi software dozvoljava. pliz pliz hića mi je....napeto :) |
Koji je po vama nabolji program za upravljanje serverom i gdje ga mogu skinuti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
a sto se pam4 tice,samo ga upload na ftp u mapu mods,tamo kreiraj novi folder imena pam4,i smjesti unutra pam.iwd,mod.ff,i rulesetove raznih liga (cb,edom,esl...) zatim u adminpanelu podesi putanju fs_game foldera na mods/pam4,restart servera i radi :) |
Kada ste kupovali Call of Duty 4 da bi igrali MP, da li ste kupili samo CD-key, digitalni download putem Steama ili fizički igru u trgovini?
|
ja imam i kutiju i dvd i sve :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kupio onako kuzite. a onda poslje kupio org key.
|
ja sam si kutiju iz daleke zemlje narucio, za sitne novce :) manje od steama :D
|
Nisi je sigurno iz daleke zemlje dobio za manje nego ja ovdje :D:)
|
ha iznenadio bi se. ako se ne varam s kutijom 150, samo kljuc 100kn.
|
Evo da nabacim jedan SS u usponu (sjeba mi se l55 profil, koji sam digao bez hackova):
http://img.w3dizajn.net/images/bajahuff_thumb.jpg BTW onaj Apacerov server je prazan kao Mars, baš sam htio nekoga GLat! :p |
Citiraj:
http://forums.raidersmerciless.com/index.php EDIT: dečki i cure tamo su OK kad pitaš nešto smisleno - ne vole ako se ponavlja pitanje koje je več odgovoreno - malo traži..... |
Citiraj:
|
jao!!!
fak, naime, prije sam igrao cod4 na serverima koji ne projeravaju cd-key i sve sam naotljučavao milijun challengea prošao i sad sam kupio oriđiđi i statsi su resetirani, dali je moguče vratit stare stats na ovaj oriđiđi account? |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=72743&page=59 pozdrav, kupio sam si original cd-key kako sacuvati rankove,classove i sve ostalo kad mijenjam cd-key?? da samo napravim backup profile-a,ili??? Odgovor: ingame promeni cd-key i odmah se spoji na neki server .. dakle pod MP options unesi cd-key i onda u konzolu upisi connect 89.18.42.46:28960 ... rankovi bi ti trebali ostati sacuvani |
hvala destructo care, i jos vise hvala sto je cdkey došao tako brzo odmah nakon narudžbe
|
Citiraj:
Za brzinu isporuke je zaslužna činjenica da imam nekih 20-tak CoD4 originalnih seriala koji strpljivo čekaju svoje nove vlasnike ;) Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |