![]() |
Rekao bi da je to Slim Digital verzija po toj cijeni 399
|
Citiraj:
Jest, nitko nije ni spominjao disk verziju. |
Citiraj:
Generalno to nije nikakva akcija već redovna cijena. Npr. Bing bang |
Uzeo u Big Banga, ali ima i na drugim mjestima po istoj cijeni.
I da ta je cijena msm ~30€ manja od redovne digital na ostalim stranicama, a kod njih i 50€ manja.... |
Nije redovna cijena sigurno, pogotovo sa Astro Botom.
|
Ajd molim te javi na kojem je firmwareu, prije nego kaj updejtaš konzolu :D
|
Citiraj:
|
Kasno sam vidio poruku, vec odrađen update
|
Imamo li thread negdje za razmjenu PS5 igara?
Zanimala bi me The last of us Part I za PS5 |
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=294716
Nikad nije napravljena tema za PS5 igre, ali vidim da ljudi uredno nude i naslove za peticu. |
Hvala kolega :)
Pretpostavljam da bi trebalo odigrat The last of us Part I prije nego Part II a part 2 sam već nabavio :roller: |
Rekao bih ti da bi bilo najbolje odigrati Part I, a za Part II zaboraviti da uopće postoji :D
Ali da, obavezno Part I pa Part II. |
Citiraj:
Ali da, hvala. Citiraj:
Part jedan je kultna igra, osobno, top 5 svih vremena. Probaj uloviti Part 1 ali onaj REMAKE. Part 2 se ni ne sjećam. :D |
Part I i jest remake, sve ostale verzije jedinice nemaju "Part I" u nazivu pa svakako nek pripazi na to.
|
Razmišljam si uzet PS5, iako je Switch2 iza vrata pa ćemo još vidjeti, ali vidim da se spominje izbjegavanje update na zadnji firmware. Ima možda neki tips&tricks kako sve namjestit i ne odradit update koji će zahebat nešto? :D
Vidio sam već kombinacije sa 2 accounta, jedna uglavnom u Indiji ili Turskoj za jeftiniji PSN, a onda igraš preko Maina accounta koji je HR npr. |
Citiraj:
Postoji TLOU, TLOU Part 1 i TLOU remaster. To me zbunilo. Citiraj:
|
Da, ne brini oko update-a, prvi put uopće čujem da ima nekih problema sa zadnjim update-om, a na svim gaming portalima sam tak da vjerojatno nema neke istine u tome.
Svakako je super vrijeme za uzeti PS5. Slabo se prodaju i cijene su niže nego ikad pa ih ima novih zapakiranih ili par mjeseci starih za 350€ (slim disk verzija). |
hvala na savjetu :)
dakle isključivo tražiti The last of us Part I za PS5 |
Citiraj:
Bez UPDEJTA ne budeš mogao koristiti PSN ..... |
Ako prvi put pali PS5 bez računa gore, mislim da ge neće moći ni postaviti i pokrenuti kako treba, a kamoli išta drugo. Pa pri setupu traži update.
|
Jučer sam upalio PS5 opet, igram čak nešto zadnje vrijeme, ali je bio ugašen sada nekih 5 dana.
Jučer mi je doslovno zaštekao PS5 2 puta u 30 min, doslovno ništa nisam mogao, jedino sam mogao kabel od napajanja izvući, čak na fizičkom buttonu nisam mogao ništa. Nadam se da je do OS-a a ne hardwarea. Kod paljenja mi izbacio kao nekakav BIOS screen gdje je pisalo "Repairing SSD...". |
Nikad mi se nije tak nešto dogodilo.
Pretpostavljam da nemaš garanciju više? |
Nemam, da.
Zvuk išao dalje, slika freeze, gamepad neresponzivan. 2 puta u 30 min. Nije se desilo ni meni do jučer nikada. |
Citiraj:
Čak ni dugo držanje gumba za paljenje (cca 20-30 sec.) jer to bi mu trebao biti kao hard reset ??? |
Citiraj:
Nadam se da će neki update danas biti, iskreno. |
Ako se nastavi možeš probati onaj rebuild database, a ako to ne pomogne možda se pregrijava ili je matična otišla.
|
a možda ''samo'' ssd
|
Ajde, nadam se da nije ništa.
:D Nisam jedino 4 godine taknuo taj PS5 što se tiče prašine, možda ga ispuhati malo ili usisati. |
ma već je amortiziran na nulu, sad uzmi pro :D
|
Citiraj:
Što se tiče konkretnog problema, dogodilo mi se nekoliko puta kroz godine (day one verziju imam) ali je bilo isključivo vezano uz igre. Igra se smrzla i nisam ništa mogao s PS osim da ga iz struje ištekam, kako si i ti napravio. Obrisao igru, instalirao ponovo, nije se ponavljalo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |