![]() |
htio ili ne htio, od 1.7., to jest danas, nitko te ne pita
|
Aha, top
Znaci trebam dobru alternativu, slusam preporuke |
Nisam siguran da imaš dobrih alternativa.
Binance card je još uvijek relativno labav, ali neće to dugo trajati. A sa funkcijama i jednostavnošću nije ni blizu Revolutu. |
Citiraj:
transfer Wise |
od 1.7 svi koji imaju acc postaju član revolut banke.
|
Citiraj:
Ako mogu pitat, zasto? Sta ti se mijenja s ovim? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Baš to i mene zanima.
|
Sad bude oib trebao garant
A koliko sam cuo od poznanika Nova registracija zahtjeba osobna slika i oib Koliko se sjecam ja to nisam dao Oib isto odheb kad je gnjavio Sad ce nas pozatvarat, do dostave podataka |
Krivo se sjecas, morao si dat oib i presliku osobne i prije.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
oib definitivno nisam dao
jer i sad je prazno u postavkama konto za osobno se fakat ne sječam |
Tak nebitno jel si dao oib, morao si dati neki osobni dokument + selfie.
Na osobnoj je ionako naveden oib. Nema registracije ni na jedan fintech servis bez dokumenata i selfia. Sve što revolut zna danas o vama kad je banka, znao je i prije i morao je polagat račune državnim institucijama. Ostavite se anonimnosti koja danas ne postoji, pogotovo kad su financijski servisi u pitanju, sve se prati i sve se zna. |
ja ti imam još osobnu bez oiba
tak da, osim ako si ga netko izvadi preko broja osobne |
Citiraj:
Tako da... Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
kak je javan, di ga se može nać javno za fizičke osobe
|
Citiraj:
Tako da... Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
da, al nemogu ja vidit tvoj oib sada, nije javan na taj način
tvoj oib je javan tebi, ak ti ja ukradem osobnu, onda ga mogu i ja vidit |
Ako imas obrt, firmu, suvlasnik, direktor, u vijeću nekom onda se opet moze doci do oiba. Nije javan al ni tajan.
|
Citiraj:
Htio sam reći da je njima njegov vidljiv jer im je dao podatak pomoću kojeg ga mogu vidjeti. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavno nisam se nadovezao na tebe nego općenito kako je oib sranje nist drugo... |
''ako znaš približno adresu, ako znaš ime obrta, ako znaš ime firme'' itd. :D
nije javan, ali se može doć do njega ako se ima određene podatke, ako ih nemaš, ne možeš saznat tuđi oib, ajmo to tako sročiti |
Citiraj:
Ne pričajte gluposti, nije tajan i ako je netko dao presliku osobne, to što nije dao OIB ga sigurno neće "spasiti" od porezne. |
Citiraj:
ako sam ja punoljetna osoba koja na sebi nema ni zemlju, ni firmu, ni obrt, samo ime i prezime, nećeš ga naći |
Iz nekog razloga mi Gpay svakih par dana "obrise" virtualnu karticu Revoluta i već me nervira podosta.
Jel imao tko takav slučaj? Čak sam i izbrisao staru karticu i napravio novu, ali opet isto. Nekad 2 dana, nekad 6-7. Muka mi već od ponovnog dodavanja. |
Da li slucajno freezas karticu u Revolut appu? Freezanje je, koliko sam zapamtio, jedan od razloga nestajanja kartice s Gpaya.
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
Ja nikako da aktiviram svoju novu MC karticu. Kažu u appu da je treba aktivirati transakcijom sa PIN-om. Pokušavao sam u nekoliko trgovina, ATM-a,.., ali uvijek dobijem poruku da mi je PIN neispravan. Pokušavao sam s PIN-om kojim se ulogiravam u app. Drugoga nisam ni dobio.
|
odi na karticu - settings - view pin
vjerojatno ti je drugačiji sada |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |