![]() |
Dobit ce i kaznu za ovo. Ali bi trebao i Stroll. Iako kolateralna zrtva.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Black flag čisti.
Ma dečki, to bolid ne valja. To aetodinamika. To Vettel gura 120% protiv slidera u desno... Ali ja serem bez razloga po njemu :D |
Hahahaha.. odličan Vettel. Treba mu dati crnu zastavu da malo odmori danas. :lol2:
|
Eh Seb, ovu je bome svecki usro
|
ajmo flejmat malo: po meni vettel u najmanju ruku "neoprezno" , ako ne i "idiotski" kako je rekao stroll.
skloniji sam strollovom mišljenju |
Spin je sam po sebi bio fail, a ono što je uslijedilo je na razini utrkivanja na pub serverima :D
Stroll ima pravo, idiotski je, ali i on je napravio isti stvar gaslyu par sekundi kasnije. Iako se može reć da je sebova greška idijotskija, za strolla mogu razumit da je bio rastresen i ljut pa mu se omaklo. |
I Stroll onda kolaps kratkorocnog pamcenja napravi isto Gastlyju :/
|
Bit će danas opet totalna katastrofa Ferrarija. I Charlie predvodi vlakic.
|
sky komentatori: otvorilo se mercedesu da sa dvije različite strategije razmontiraju čarlija - svejedno koja upali . vettel ga ostavio na cjedilu :(
|
Čak bi rekao da Stroll ima opravdanje jer je bio pod kutem kod kojim se ne vidi tko mu dolazi dok je Vettel vidio sve
|
Dobro je i prošao. 10 sekundi stop and go.
|
Kako god izgledalo i Stroll je imao istu situaciju tako da nije fer da nije kaznjen, ali ajde...
Koji k ovi piju u Alfi? Kimi startao na krivim gumama 😂 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Može komotno parkirati u garaži. Skoro 40 krugova s debelim zaostatkom. Šteta trošenja bolida, teško će u bodove.
|
Ferrari je alfa i omega na ovoj stazi... doslovno :D
|
Kimi valjda nije startao na gumama iz Q2 jer su mislili da pošto startaju iz pita ne trebaju
|
Evo dobio i Stroll sa zakasnjenjem.
Jao kako ce Ham pojesti Carlija. Kao kimija lani, na strategiju Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Hamilton sve bliže DRS-u, Bottas isto blizu. Mogao bi Leclerc dva mjesta izgubiti i prije bokseva.
Kakav fijasko već u početku. |
Ma kaki. Čarls ladan ko špricer uzima ovo :D
Iako moguće da med/hard bude bolje radio na Mečki kao i u Spa. |
Čekamo prvi boks i način na koji će ovaj put Ferrari zajebati utrku :D
|
Jbt ga, Lujo je stari rutiner, radi pritisak, već baca spinove po team radiu. Vidjet ćemo dal' će Leclerc izdržati. Nadam se da ga neće vlastiti tim zeznut
Citiraj:
|
renault izgledao dosta komotno kada nisu pod pritiskom.
praktički bi trebali odkruzati utrku i uzeti ponuđeno. |
Kimi za krive gume na startu i direktno i indirektno ugrožavanje drugih vozača na stazi od strane Vettela - ista kazna
FIA :lol2: |
Lujo na medium, Šarl na hardu. Eto ga.
|
ferari misli da im medium ne bi izdržale cijelu utrku i izabrali zicera.
botara sada može što želi. |
Citiraj:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Tako jeeeeee. Baci ga van sa staze :D
|
Citiraj:
|
Ajmo Charlie izdrži ovo. Pa neće ga valjda kazniti za glupost?
|
Je oba 10 sec stop and go.
Ovo upozorenje je bezveze po meni. Nije trebalo ništa dat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |