![]() |
Citiraj:
Nakon šta sam stavia tu akciju baš sam vidio da je RS_BuRnOuT na drugoj temi istovremeno pitao ima li negdi akcija:D: Citiraj:
|
Shifter je isto na akciji i ima ispod njega kupon
https://www.amazon.fr/gp/product/B00...5RDHNB96&psc=1 Meni je ispalo volan i shifter sa postarinom 222€ (68€ popusta sa kuponom) Ne znam jel aktiviralo jedan ili dva kupona ali 1600kn za volan sa shifterom je djaba |
jap, uze i ja shifter :D Valjd ce mi sve ubaciti u isti paket :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni na onoj order stranici od amazon pise ocekivana dostava od 7.-12.02. ali kad kliknem tracking unutar amazona pise da nije niti poslano ? EDIT: Izgleda da francuzi prate PCEx :D upravo dobia mail da je danas poslano :P |
Firestick 4K na akciji amazon.de
Citiraj:
Citiraj:
javite se na PM za podjelu troškova |
Citiraj:
također |
Ja bi se isto ubacio ako će bit mjesta
|
I ja bi se ubacio za firestic
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Scam je to. Primaju samko kartice i crypto, i google na dosta mista vrišti scam.
A i zvuči kao scam. |
Hvala Old.machine za link od Sony WH-CH700N s Amazona. Danas stigle i predobre su :goood:
|
Citiraj:
Jel netko ima iskustva sa bol.com trgovinom koju sam opisao na drugoj temi? Standarne cijene nisu ništa posebno ali zna potrefiti neka super akcija kao onaj soundbar koji sam stavio... |
Ja sam AV receiver kupio ovdje: https://www.media-seller.de/
Iznad 500€ besplatna dostava za RH. Imaju dobre cijene AV receivera, a vjerojatno i druge hi-fi opreme. Npr. Denon X2600H je 499€ već dugo vremena, kod nas je najjeftiniji 4000kn, do neki dan bio 4200kn. Yamaha V685 bila 5300kn kod nas, tamo 539€ i besplatna dostava. |
Citiraj:
|
Nema Hrvatske ali za EU dostava 14,50...nije ni to kraj svijeta
|
Nema u faq vjerojatno, ali ima kada naručuješ. Cijena je kao i za ostatak eu, ako je račun preko 500€ onda besplatno.
Meni Yamaha v685 bila 499€, nabacio nekoliko metara kabla za zvučnike i riješio besplatnu dostavu. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razlika mi je nebo i zemlja, od ergonomije do preciznosti. Mislim si naručiti još jednog, pa nek stoji. :D |
Cekam bluetooth model :fiju:
|
Šta ovaj nema? Onaj koji sam ja prije godinu dana uzeo s malla na akciji ima. Bar tako mislim :)
|
BT ima svaki novi kontroler
|
Os rec da ovaj model koji je na mall.hr ima bluetooth?
nije ni bitno, sad je 462kn |
Ima BT. 100% provjereno
|
Tako je, svaki gamepad od 2016- ima BT.
info za usporedbu: https://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_One_controller |
Eto, budala pa zivim.
Hvala :beer: |
XB1 kontroler loše radi bežično bez originalnog adaptera, vec je pisano po forumu o tome. Bugovito Bluetooth uparivanje, ne radi audio passthrough itd.. Bolje na žicu onda...
|
Ja sam uzeo taj kad je bio na popustu prije kojih mjesec dana. Za 300kn.
Dobijes kontroler, blutut USB, i dvije alkaline baterije unutra (nisam znao da to danas to jos postoji xD). Dobio sam takoder produzni USB, ali ne i micro USB, whaat? Mozda greska, ne znam. Ugl, ne koristim kabel... Jos nisam imao nikakvim problema. Radi savrseno. |
Produzni usb je za spajanje adaptera ako gubis signal ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |