![]() |
|
Najlakše i najbrže vam je skinut aplikaciju SamFirm.exe.
Tamo ukucate model mobitela npr. SM-G930F i kod firmwarea npr. BTU. I on skine zadnji dostupni full speedom. Ja sam hrpu samsunga tako flešao. Batalite SamFirm i skidanje sa modemskom brzinom :) |
Kakvo je stanje sa downgradeom jer taj Nougat baš i ne izgleda da usrećuje puno ljudi? :D
|
Samo da pitam jos, da nebi bilo poslje nisam znao. :D
Skinio sam ove Samsung USB drivere al veli mi da su mi vec instalirani pa sam ponistio instalaciju. Vjerojatno su se instalirali sa Samsung Switchem? Jesam li good to go? :D |
Najbolji i najjednostavniji nacin za provjeriti jesi li instalira prave drivere je da jednostavno ugasis mob, udjes u Download mode, spojis kabel i ako ga pc prepozna - you're good to go.
|
1 privitaka
Ok.
Znaci to je to? Skidam prave drivere? |
Skidas pravi firmware...
Edit: Ja sam sebi upravo flashao ovaj novi build Nougata, nisam moga izdrzati :D Koliko vidim i dalje je aktualan January security patch... |
Uspio! Jel treba napraviti factory reset ili?
|
Haha, jesi ti uopce procita onaj tutorijal sto sam gore napisa? :D
Ne, ako si napravija clean install (flasha N direktno), ne triba raditi factory reset... |
Citiraj:
Sve radi super. Tnx kolega Sn4k3. :) :chears: I hvala i tebi Drug Brko za onaj program. Skinuo Nougat za "sekundu". :D |
Nema frke. Javi kako ti se čini Nougat :)
Ja ću još malo pričekati :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne cekaj. Flashaj rucno update i uzivaj. :D Citiraj:
|
Jesi radio factory reset? Ili si clean flešao i morao raditi restore?
|
Citiraj:
|
I nakon fleša po Sn4k3ovom tutorialu, nakon fleša je mobitel tvornički čist?
|
Citiraj:
|
E dobro :) tako da znam da to ne radim :)
|
Citiraj:
|
Neće Brko flešat, nije više mlad kao nekad ;)
https://www.theregister.co.uk/2017/0...y_catches_fire Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
Pa Brko sve bekapiraj pa pređi na Nugat. Znaš kako lepo, kako te. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ekipa u čemu sam pogriješio? Skinuo sam krivi software umjesto Edge skinuo sam za obični S7 sad ponovno skidam.
http://imgur.com/a/qCJKE |
Imas obicni s7, G930f?
|
Citiraj:
Ajd javi, valjda bude sve OK. |
Sve je ok mobitel je živ :) skužio sam na vrijeme pa nisam pustio start nego je odmah Odin detektirao grešku i zaustavio me...
Ja imam Galaxy S7 edge - SM-G935F i ako netko ima fast link za skinuti, ako ne onda budem polako https://www.sammobile.com/firmwares/...FOXA1DQB1_BTU/ Idemo malo sporije ali ide :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu uvik triba biti pazljiv, skinuti odgovarajuci firmware i onda nema frke... Bitno da je Odin "pametniji" u novim verzijama i da nije nastala steta. Ako se ikome slucajno nekako i dogodi da flashaju krivi firmware, nikako restartati mobitel, jednostavno skinuti odgovarajuci firmware i flashati opet. |
Wuhuuuu evo me na nougatu :D
I dali sam stavio zadnju verziju SM-G935F_1_20170201121026_bu5yep6yc0_fac Ili ima još koja da je izašla poslije te? Dali slobodno vratim sad s smartswitchem backup? |
Zadnja verzija Nougata je DQB3, to ce ti pisati pod Software info...
Mozes slobodno restore napraviti sa Smart switchem. Citiraj:
Umjesto CSC fajla, kad flashas u Odinu, ucitas Home CSC svog trenutnog firmwarea i sve ostaje na mobu, samo se sistem updatea :). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:04. |