![]() |
Znamo još od jučer, samo čekaju ljudi da se te cijene malo uozbilje :D
Usput, vidim da već neko vrijeme nemate skoro niti jednu 480-icu na raspolaganju. Znači li to da ih više uopće nećete imati u ponudi? |
Ako koja uleti, javimo na forumu ;)
|
Stigla i TG bočna stranica za F31. U vrijeme narudžbe još samo jedan komad raspoloživ kod dobavljača, ali uspješno dobavljeno.
Pohvale Uziju na susretljivosti i čuvanju artikla do plaće, ali i instantnom odgovaranju na sve upite, čak i s prometnica (nadam se da je to bilo vrijeme kave na nekom odmorištu). :lol2: Uz Futuru jedini shop u kojem već dugi niz godina kupujem bez ikakvih problema, odnosno sa besprijekornom uslugom. |
Citiraj:
https://s17.postimg.org/7xi3urxzj/guzva.jpg |
Naručih RX 580 kod Uzija , jedva ceeekaaam...
|
Narucene dvije rx580. Zlu netrebalo :D
|
Uzijevci da li mozete nabaviti laptop Dell Inspiron 7567 sa UHD ekranom ili HP Omen isto sa UHDom?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
Hp, vidimo 2 modela: 1. OMEN by HP 17-w107ng Gaming Notebook = 16.000kn sa odv-om 2. OMEN by HP Omen Laptop 15-ax204ng = 13.600,00 sa pdv-om |
Hvala Nino!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Nego, hoce li biti dobavljiva Gygabite RX 470 G1 Gaming 4GB po 1500kn ?
|
Najvjerojatnije nece.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
vidim da svi ovdje pitaju,
LG 34UC79G-B nije dobavljiv? tj. nema ga ni u ponudi? rado bih razvezao amex na jedno 10-12 rata i pocastio se. |
Evo da i ja bacim pohvale UZI-u, stvari dosle u ekstra brzom roku i cim im je roba stigla istog dana poslano prema meni, cak i overseas nije zeznul nis i oni su odradili svoj dio posla unutar 24h, stvarno svaka cast :)
Znam da svi tu imaju rijeci hvale za njih, al jos jedna ne skodi reputaciji :) |
Evo i od mene jedna pohvala i velika zahvala gosp. Zlatku :care: na nabavi "rasprodanog" artikla i još jednog koji nije u tom trenutku bio ni u ponudi (sada je :chears: ).
ps. I jedan mali upit: zašto plačanje karticom odjednom na webu i u dučanu ne vrijede isto - odnosno u dučanu se računa kao plačanje gotovinom a na webu je kao plačanje karticom. U svakom slučaju veliko hvala još jednom i već imam sljedeču nabavku u planu (isto proizvod kojeg nema u ponudi još) ali o tom kad se skupi malo love :D |
Jel vam 120GB Intel 535 fakat tak jeftin ili se radi o grešci? Piše rasprodano, ali ak će bit po toj cijeni, bilježim se sa štovanjem :D
https://www.uzishop.hr/ssd-sata/4556...m_medium=click Kod sebe u DE su najjeftiniji 80€ :eek: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala!
Interesantno je kako cijena varira, baš gledam svoja dva komada sam ovdje kupio za 51€ komad prije godinu dana, sad su isti diskovi 80€... Tko tu koga :D |
Cijena svih artikala sa flash memorijom je osla gore. Da stvar bude bolja, prosli tjedan sam gledao lager u hr, zalihe ssda su nikakve. A ono sto ima, cijene su skocile fest.
|
Znam da je nedjelja i neradni dan, ali može li update kad se može očekivati nova pošiljka Sapphire RX 580 grafičkih? (da znam naručit i uzet godišnji :D )
Vidim da su se skladišta u europi popunila i da je cijena i ispod 300€ došla za Sapphire RX 580 Nitro+ Limited Edition. thx :chears: |
Citiraj:
Bome i mene zanima! Samo mi nitro+ fali da naručim više taj kompjuter :D. S obzirom da svakodnevno pratim Uzjevu ponudu već nekoliko mjeseci, baš sam primjeio da već neko vrijeme nemaju AMD kartica u nekoj većoj količini. Pretpostavljam da je do dobavljača, pa će valjda i ta suša splasnuti. Usput, kad smo već kod nitro+, imali su je prošli tjedan nekoliko sati u ponudi. Bila je oko 2,220 kn, na lageru ih je bilo pet komada, i planule su dok kažeš keks. |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Prije će biti zbog toga što su prestali proizvoditi 4xx seriju još prije nekog vremena, (kad su krenili oni popusti to su bile zadnje zalihe) a nisu naštancali dovoljno nove. Dakle problem je u prijelazu "generacija"
|
R5 1600 je pojeftinio za 70 kuna! Noice!
|
Od danas kod nas, ponuda odlicnih Thermalright CPU hladnjaka!! :)
https://www.uzishop.hr/40-hladnjaci-...c-thermalright |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo da i ja dam svoj doprinos. Kupovao sam par komponenti i u principu sve je ok samo su umjesto crnih vengeance rama stigli crveni. Nakon što sam im rekao u čeme je problem pristali su na zamjenu i nakon toga se više nitko nije tjeo javiti ali sam i ja u međuvremenu odustao jel mi je to sad gnjavaža.
|
Citiraj:
Kako misliš umjesto crnih su stigli crni rami? |
Misli da su mu umjesto crnih došli crveni :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Da krivo sam napisao..Evo editirano je :)
|
Isprike, vjerojatno je došlo do zabune ili nismo imali na lageru za zamjenu :( Ako ste još uvijek zainteresirani, javite se na info@uzishop.hr da provjerimo što se da napraviti ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |