![]() |
2:2 :D
|
Taman kad sam počeo odbrojavati zadnjih 8 minuta... 2:2
|
A kažu ... da je Primera slaba :)
Odlična tekma, to se zove derbi. Ovakvog nasilja nisu vidjeli ni u EPL derbijima već neko vrijeme. Btw ljudi su se smijali kada sam pisao da Ancelotti štedi igrače za ovu tekmu :D |
Oscar za Pepea :) |
Hahaha baš sam htio zalijepiti to. Lik je definitivno najodvratniji igrač koji hoda nogometnim terenima uopće.
A konkurencija uopće nije mala. |
Citiraj:
|
|
ja neznam sta se dogadja....ali flejmate samo kad barcini padaju ili ove realove padavicare niste danas vidili?! btw.sudac je definitivno prvo poluvrime bio u defektu,nesudeni penal za atletico,dva tri zuta za realovce radi simuliranja...svega je bilo!
|
Najbolje da nisu gledali, da je barca na mjestu reala sad bi bile napisane dvije stranice o tome kako je sudac sudio za barcu, niš novoga :D
A ti isti sad šute :D haha madrid :D |
Vidjeli smo valjanje s obije strane. ;) Real standardno tj. to je standard za tu ligu. :D
|
Jučer na San Siru Milan-Juventus 0-2.
Kakva bomba prvog strijelca lige Carlitosa :goood: Utakmica više i +11 u odnosu na drugu Romu. 32. naslov Stare Dame sve se više bliži :) |
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Patetico je krenuo sa grubom igrom i kao šta Carlo kaže,Real se nije snašao u tome...Čim sam vidio da Coentrao igra u prvoj,već mi se smučilo,mislim da je Carlo prekasno mijenjao,Coentrao je plivao cijelu tekmu,a ni Arbeloa nije daleko od njega,Balea nije bilo nigdje,a ni Kikija...Real se sa promjenama preporodio,a to se vidjelo i na terenu,bolja igra u 2.pol.,konkretna i brža,šteta samo šta lukica nije zakucao onu priliku šta je imao... Citiraj:
|
That selfie..
http://i.imgur.com/sPpCxXl.jpg |
Vidić potpisao za Inter... :roller:
Mogli su uzet i Ferdinanda u paketu. |
Citiraj:
|
trenera i cijeli strucni stozer sem giggsa :D
|
Mislim, kaj će to biti od talijanske lige?
Juve će opet bez problema do naslova, a u Europi ništa bez prave konkurencije u domaćoj ligi. panda505; treba ih većinu rasprodati po principu kupiš jednog, drugi stiže gratis u paketu. :) A i bolje da Manu ispadne sad u Ligi prvaka. Jer ako kojim čudom prođu Olimpiakos pa nalete na recimo Real ili Bayern, bilo bi mi tu tragediju teško gledati. |
U21 Slovenci nakantali naše :D
Očekivano, čim nekog tko nešto napravi s mladima potegnu da vodi stare, mladi u banani. |
Citiraj:
dovoljan je ferdinandov post na twiteru da se vidi stanje u toj ekipi: "Kapetan nikad ne napusta brod" |
|
Manchester United's summer transfer targets revealed! Some of these players are quality.. http://t.co/hhm29Fvvct
|
Realistična pojačanja .... konačno mediji prestali sanjat u Pogbi i Vidalu te povratku Cristiana....
|
Citiraj:
Trebao bi čovjek biti teški mazohista da ode sada iz Bayerna u Manchester :lol2: (Kroos) Gündogan ne znam ni jel im se isplati jer ima probleme sa kičmom (nije igrao već 5 mjeseci) a Reus, je čak ako se ne varam pri potpisivanju produljenja ugovora :D ostatak može proči :D |
WBA-United 0-3
Ajde, konačno jedna solidna utakmica. :) |
Arsenal pomeo Everton 4:1, Wolfsburg trenutno vodi protiv Bayerna :D Neće dugo :)
|
Citiraj:
|
Wolfsburg igra dosta agresivno, a Bayernu baš to i ne paše koliko vidim. Nemaju neke ideje zasad.
EDIT: Evo ga, Muller za 1:1 nakon dosta odbijanja nakon kornera. Perišić u svom stilu, nema šanse da s njim ovo Wolfsburg dobije :D |
WBA pao 0:3. Jurimo ka 5. mjestu :)
|
Citiraj:
To, ne igra ni najoptimalnija postava, a i živcira više sva ta priča o rekordima. Trebalo bi jednom izduvati pa da se onda izkoncetriraju na igranje opet |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28. |