![]() |
Pojavilo se sad još dosta toga u drugom testu što ja naravno ne razumijem ali dosta ljudi piše da još par stvari nije uredu u nalazu..
Evo slika: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...ca0c1e1ef40185 |
Citiraj:
Ekipa koja je kažnjena sa travurinom je bila unutar okvira borbe.. E sad koji su to točno okviri, nisam siguran. Znao je Jones šta radi bez brige, mada ne vjerujem da je htio bit uhvaćen. Ipak ga i mnogi klinci prate i to sigurno nije u redu. http://www.fightsite.hr/ufc/white-jo...o-pravo-boriti |
Nabrijanije najave nisam gledao, glazbena podloga - terminator :D
|
Citiraj:
|
|
Zna netko stranicu gdje se mogu pogledat UFC borbe bez da skidam?
|
Pratim sve tako i zadnji UFC Fight night održan 18.1.
Baš sam skužio u zadnjih par evenata tako i u ovom sve samo borbe u welter i middleweight kategoriji. Izgleda da umire lagano kategorija ovih teškaša,osim JDS-a i Velasquesa nisam skužio da se netko posebno istaknuo. Di su nestali teškaši kao šta su bili Lesnar,Mir i ta ekipa? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobre batine je dobio Siver. Conor je nabrijan ko raketa i gust ga je bilo gledat. Ovu prije jos nisam pogledal kak spada. |
Ma meni je zao. Nisu ni ovi u welter kategorijama losi al nekako nije to to
|
|
Nešto se priča da bi Mirko mogao nazad u UFC...i dolazak UFC-a u Zagreb sada izgleda sve izvjesnije.
http://forums.sherdog.com/forums/f2/...k-ufc-2917609/ |
UFC u ZG da al Mirko ne.
|
|
Piše da su ga uzeli samo da ne ode u Bellator gdje je sve bilo dogovoreno 99% ali onda je UFC uletio sa $$$ i to je učinilo svoje :D
|
Faca je definitivno, u tim godinama dokazivati u elitnoj organizaciji. Očito ga zaboli za zdravlje. Sretno Mirko.
|
Miocic - Hunt, ak bas mora CC vs Minotaur i naravno Gus po mogucnosti sa Jonsonom(ne sad imaju borbu), moze protiv TRTa ili DCa za glavnu u Zg. Blizu je i Conor.
Da bar bude UFC u ZG. To bi planulo u jedan dan, karte. |
Strašno šta si je čovjek voljan raditi zbog novaca. Nakon prostitutki mi Mirko prvi dolazi na oči. Pa ako mu ne namjeste neki matchmaking mogli bi gledati egzekuciju u stilu Mortal Kombata....FATALITY!
Sad sam pogledao sve njegove zgubljene mečeve. Neznam statistiku,no jel on u UFCu u teškoj naj-nokautiraniji borac ikada? |
Uvijek mi je bilo fascinantno, kao totalnom nepoznavatelju mješovite borbe, zašto su CroCop i Fedor bili apsolutno inferiorni praktički svima u UFC-u...
|
Citiraj:
|
Zašto ne bacati? Odeš,otvoriš svoju MMA akademiju i para kolko oš. Bar je to sada u modi.
Ili baš trebaš zaglibit ko Bob Sapp pa da te po Intersparu/Lidlu vikendom masakriraju da bi klinci bili mirdi dok starci šopingiraju? |
Njegov život, njegova karijera, njegova odluka.
|
Istina, al isto kao i svaki športaš treba znati kad je kraj. Zelim mu svu sreću ovog svijeta...
|
Citiraj:
Ja bi ga protiv Minotaura definitvno. Mada to zvuci malo otrcano. |
Slažem se oko konstatacija. Al recimo JDS izmasakrirao ko zecicu na parenje :)
|
Jos uvijek svoje ime moze unovcit itekako,i samo naprijed Mirko.Sretno u drugom pokušaju.
Conor McGregor i Jose Aldo, to je borba na koju sam fokusiran, mislim da sigurno bude borba godine,a možda i više. |
Sad sam u birtiji čuo provalu: povratak lezeceg policajca :D
Malo smijeha ni na odmet... |
I vec vidim da je sve po starom. Nebu nista napravil dok ne ode trenirat negdje gdje su posteni borci i treneri. Nema kod nas jos dosta toga za UFC level. Badave mu njegova dvorana i sve pare ak nije okruzen sa svima naj, naj ko kaj su svi top borci u UFCu.
Mozda prvo Shaub pa Mir i na kaju Big Nog.. |
April 11, Fight Night 65, Cro Cop vs Gonzaga
|
Neki izvor?
Samo da Gonzaga opet ne napravi neki KO za povijest :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28. |