![]() |
|
Jedan od najdosadnijih keynote-ova ikad.
A novi feature-i - dobrodošao u 2012. godinu, Apple. |
Citiraj:
Ah sad vidin, usual za jesen 9tka. Taman kad izadje moj novi 6S :D |
Citiraj:
Sto se tice 2012. godine, valjda mislis na multitasking iPada? Pa koliko ja znam, multitasking je tu vec 30ak godina, pa si mogao komotno napisati dobrodosli u 80e :) |
ma ja ionako cekam konferenciju u 9.mjesecu, da vidimo 2gb ajfone :D
|
Citiraj:
|
Mislis na spotlight? Ako jesi, radit ce kao i na iOS8, samo ce jos dodatno ubaciti meni osobno onaj odbojni dio - swipe left od home screena. Uzas.
|
Citiraj:
|
Radi sve i dalje tako.
Ovo sto su vratili i prijasnju verziju je radi tih novih featurea koji mene iskreno ne zanimaju. I iskreno se nadam da ce se to moci iskljuciti, mada poznajuci apple, sumnjam u to. |
i5 vip najeftiniji unlock?
|
Mukte u VIPu :)
|
Citiraj:
|
Ajoj... onda par stotara pripremi :)
|
Citiraj:
To ti je najpametnije. Ja sam svog poklonio dečkima iz http://www.icentar.hr jer je ionako bio u kvaru, a nisam imao volje plaćati popravak servisu za iphone popravak u Zagrebu pa eto.... :) Sam imam Samsung Galaxy i super mi je. |
Izašao je jailbreak za 8.3.
http://www.omizio.com/jailbreak/kako...ilbreak-alata/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Očekuje se da bi mobilesubstrate trebao biti azuriran ovih dana. Uvjek je tako. Najviše dan-dva.
|
Uvijek je tako kad se radi o potpuno novoj verziji iOS-a, ali uovom slučaju nije i zato se ne čeka Saurik (kao što je običaj) već TaiG tim da upgrejda jb utility. Na stranu to, instalacija ovog zahtjeva stariju 32bitnu verziju iTunesa i štošta još kako bi se proces kompletirao u konačnici. Ukratko besciljno.
S druge strane, pitanje je zašto su ga sad izbacili dok još 8.4 nije službeno izašao, već samo kao GM verzija - otvara mogućnost da zakrpaju exploit u službenoj verziji što potencijalno znači da će oni na 8.4 doživit jb tek kad iOS 9 izađe. |
danas bi trebao stići 8.4
iOS 9 wallpaper za sve ajfone http://www.iclarified.com/50083/down...per-for-iphone |
Što donosi osim Beats Audio, ispravak hack sms bug?
|
Citiraj:
Odnosi Jailbreak sa 8.3 :D :D |
dostupni je za download, 218MB ima
|
Dostupno Iphone 5S 212Mb
|
Citiraj:
|
Uz iOS 8.4, par sati poslije izasao je i jailbreak za 8.4!
:) |
|
7 privitaka
Instalirao sam iOs 9 betu napokon i malo se poigrao.
-Prva vizualna promjena je font, koji mi je ok, tipkovnica ostaje ista kao i prije. - Privitak 15103 Verzija samog iOsa je 9.0 Privitak 15104 Doradili su Notes mogu se dodavati slike unutar poruke, checkboxovi, tipa za obavljenje zadatke, Privitak 15105 Privitak 15106 Liste itd. Mogu se raditi folderi, npr. Lista za posao, privatne liste .. "Multitasking" - zatvaranje apova sad ima novu animaciju, glađa je i lijepse funkcionira, ako je manje "pregledna" jer su aplikacije blize jedna drugoj. Privitak 15107 Kod "Photos" aplikacije dodani su folderi za selfije i screenshote, vrlo korisno kad imate preko 1000 slika. Tu je i Low power mode, jos ga nisam isprobao, no ima vremena. Privitak 15108 Prvo me zanima koliko ce trajati baterija. Siri mi nikad nije bila zanimljiva, pa tu ne znam ako se ista promijenilo jer ju nikada nisam koristio. Settings dio je dobio par dobrih stvari. Search opciju koja je vrlo korisna. Privitak 15109 To sam za sad brzinski polovio. Moj mob : 4S 16gb. I velicina bete je 1.3 Gb za 4S... |
i kak se ponasa 4S na ios9?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |