![]() |
Prvog nisam gledao, svakako chekiram, tnx!
Drugog pogledao vise puta, definitivno bi ga mogao svrstati u jednosobnog, da. |
Čujem da je Capone ispao kenja.. meh
|
Citiraj:
A šta je sa Sam u kući :D |
Citiraj:
|
Može i španjolski Platform u tu skupinu :)
|
The Body spanjolski triler, dobro mi je legao. malo se cini usporen, ali stvarno meni veceras super ispao. Pogotovo na kraju sa twistom koji sam nekako i poluocekivao ali svejedno.
|
Citiraj:
Zapravo došao sam vidjeti šta dalje posuditi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bacite oko na Locke ako vas privlače jednosobni filmovi :)
|
Citiraj:
Svi 3 dobri, čak mi je The Invisible Guest najbolji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedan od najglupljih filmova koje sam ikad gledao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Također, iako sam bio skeptičan na prvu. Vrijedi pogledati. Počeo sam više cijeniti Hardya nakon dva filma. Locke i Bronson
|
Pogledao Way Back sa Assfleckom. Dobro je odradio ulogu za koju je rođen. Film ko film je onak...6/10
|
Citiraj:
|
The Way Back - meni i više nego dobar film.
7/10 |
Invisible Guest - lijep nastavak serije filmova od istog redatelja nakon Body-a, sutra/preksutra slijedi Mirage. definitivno nije nista sokantno ili pretjerani vau, ali bas gust film za pogledati.
|
Four Brothers
Promaklo mi je nekako tamo prije 15 godina do danas,naletio na Netflixu,solidan ghetto hoodlums movie. Jaka glumačka postava. IMDB ocjena je sasvim u skladu sa doživljenim. 6.8/10 |
Midway - ne znam kada sam gledao tako loš film na tu tematiku.
Nabacano s brda s dola sve, bez glave i repa, gluma nikakva, glumačka postava još gora. 4/10 |
Campeones (Champions)
Pogledao na preporuku ovdje. Nisam se baš pišao od smijeha kako je ovdje navedeno, ali dobar film. Komedija / životni |
RIP Fred Willard. :(
|
Uhvatio jučer slučajno na TV-u 99 Homes. Vrlo dobar i potresan film - vrlo vjerojatno prikazuje situaciju koja nas očekuje ove ili sljedećih godina.
|
Citiraj:
|
Nisam se uopće nasmijao na nijednu scenu tog filma.
Onako, film za srednjoškolce... Kad smo već kod blesavih komedija: Babysitting |
Dokumentarac kojeg mi preporučio prijetelj (nisam pogledao još dok pišem ovo)
Planet of the Humans Ima ga cijelog na YTu... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |