![]() |
Citiraj:
Vrhunska stvar, a netko mi je rekao da je SLX 60€ sa tim clutch sistemom. |
tako je, slx je 60 eura, xt 75, a xtr oko 150. težine (istim redoslijedom) su 306, 262 i 202. postoje nekakve sitne razlike u materijalu među modelima, no nikakve u samoj kvaliteti ili radu. no, nažalost, samo su za 10 brzina. stvarno super stvar, posebno za vas light freeridere.
|
Kome ti da je light freeraider ? :D
Totalno zaboravio da je to za 10 speed. Ali vjerojatno bi mašinica išla na 9 speed šiftere, nije da ona radi pomak, već šifter. Treba probati, ali skupo je to isprobavanje. Treba guglat, to je jeftinije :D EDIT: Iako ovi na guglu spominju da je i pulley manji pa da lanac neće biti najstabilniji i slično, jada jada jada... |
Za koji dio je najbolje objesit bajk na strop? Može li se zakačiti za prednju felgu bez posljedica po istu? Double wall je felga ako išta znači, a bajk je normalne težine, ništa posebno.
EDIT: Ili na oba kotača zakačen naopačke? To mi je čak i bolje jer ne dođe tako nisko. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
QR? Quick release? |
Citiraj:
Odrešio kesu i kupio 8 lagera U lagerkomercu za 170kn. Nadam se da će držati do proljeća. |
Haha :)
Kinezi, a? :) Bas me zanima kak ce ti se pokazat, ak ce biti OK budem ih onda i ja ubo sljedece godine. sada prvo moram srediti zadnju kocnicu jer mi je buzir nastradao pa mi slini ulje i kocnica bas i ne koci :) |
Da nisam kupio kineze, ispalo bi me 100€, a to ne bi bili nit SKF nit FAG. Držat će, ako ako se pokažu odličnima kako predviđam, duže vremena.
|
Citiraj:
|
Ja ne kužim tu fascinaciju whipanjem, ajde jednom dvaput za style ali ko da je pun kurac truda nepotrebno, djeluje mi ko da gubiš brzinu i jebeš si putanju kad ti kotač zadnji ne sleti ravno.
|
Whipping (hrv. bičevanje), jel ti sada malo jasnije :D
|
|
Citiraj:
sjeti se samo vožnje Danny Harta kad ga je pred kraj whipao http://youtu.be/YfMQdFGTKAs?t=2m12s |
Da, whipanje može pomoći ako ne želiš ići u vis nego u dalj, i može ti pomoći ako si kratak u doskoku da ne haklaš zadnjim kotačem doskok, ali meni je 99% toga preseravanje.
|
Da znam tak skočit i zabacit ga ( like a pro ) brijem da bi mi bio gušt :)
|
Dali netko zna gdje se po Braču može vozat bajsom?? xc, am stazice i metabogaze??
EDIT: ne idem ja, već mi je drugar Tomo jučer ošo, pa da mu iskopamo nekaj domaće, da ne završi u BiH negdje na Škoju :kafa: :D:roller::D |
Citiraj:
Juce sam si izmjerio kut vilice. 69° :lol2:. Gonna have to do something about that. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kut bas i nije neki za ramu od 160 hoda, tolko je sada kut na XC bajkovima. |
Kad si se ti max zadnji put vozio samnom :lol2:
Kut je tak mali jer je sektor valjda 2 broja premala vilja za tu ramu :( S 55icom koja je originalno dolazila s ramom je kut 67.5° a ta vilja je barem 3 cm visa od sektora |
Cujem ja od drugih :)
Trazi sada nekog Marza onda |
Nikad taj Sektor nije bio za tebe Šošo, najbolje da ga prodaš nekom za sitne pare. Kupiš si zračnog Marza ili Lyrika, stepeš težinu i riješiš taj kut kakav sam imao na Zlati.
|
Citiraj:
puj puj puj :D ne bogohuli :D kakav je to marz bez kile opruga i kojeg deci ulja :D ja svog nekako želim utopiti za full oprugu :beer: |
Citiraj:
|
Jedino ak ti decki imaju full zastitnu opremu jer ko ide sa Irvinom taj je na*ebo :D
|
SUB. tunel 10h
Ide se na Pizzu u Oro Goro...nisam tri tjedna sjeo na bajk, bas me zanima kak ce mi ici opet na 29eru. |
Citiraj:
:lol2: |
Takoder dobar tek vam zelim...budem doso vjerovatno u nedjelju na voznju ak ce se nes dogovorit..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |