![]() |
Reagiraju na zvuk ali nigdje se nije dalo naslutiti da su toliko glupi.
|
Citiraj:
Ideja je brutalna meni. Više mi realizacija smeta, nego ideja. |
Nije film a nije ni serija, pa sam stavio ovdje. Pogledao Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill. Sat vremena stand-upa, par recikliranih fora jos iz serije, vecina novih, sve u svemu ok, ocem jos :)
|
|
pogledao Richard Jewell.
koja filmcina. neznam jel vama ovo bilo tesko gledati ,ali meni je ovo jedan od najtezih do sad. ovaj klint je zaista car. |
Citiraj:
|
Clint je posljednji Mohikanac, nitko si više ne daje dovoljno vremena i mirnoće za ispričati priču a da pri tome svejedno ispadne uzbudljiva i dirljiva.
Ne propuštam ni jedan njegov film. |
Richard Jewell - odličan. :)
Čista osmica od mene. |
Knives Out...
Ako ste ikad gledali ili volite Columba, Poirota ili Sherlocka...zaobići. Ubojica je očit već u prvih 20 minuta filma, Daniel Craig užasan kao amer s južnjačkim naglaskom i francuskim imenom i prezimenom. Loše, loše, loše. Ako ne znate tko su Columbo, Poirot i Sherlock, bit će vam dobar. |
Meni je bio vrlo dobar iako dobro znam tko su ta trojica...Sherlock naravno Jeremy Brett.
|
Citiraj:
Mislim, da se pogledati onako za ubit vrijeme ali Craig kada se pokazao u onom naslonjacu i kad je progovorio, reko ovo je neka sprdacina zesca :lol2: |
Citiraj:
|
Film je zabavan, ne pokušava biti skroz ozbiljan. Npr. kad pas donese u njušci dokaz i sl.
|
film ko film ništa posebno - gledljiv svakako, ali casting je grozan počevši sa craigom
|
The room, iznenadjujuce mnogo dobar film.
|
Mislio sam da trolaš sa slavnim Wiseauovim filmom :D
|
Makarsta :D Al' je mi iskakao kad sam trazio IMDB link. Jel cemu taj slavni film? Vidim da ima jos gore ocjene od ovog :D
|
Za vikend pogledao dva filma,
oba imaju sličnu ocjenu na IMDb, dosta različitih žanrova, ali oba filmski netipična... Prvog bi preporučio tko voli tematiku... Drugi mi baš nije sjeo... bolje da sam prvog još jednom gledao za to vrijeme :) The man from earth 2007 The Peanut Butter Falcon 2019 |
Citiraj:
Kao kompletnu zajebanciju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao Alita: Battle Angel. CGI i sama Alita su super, ali film mi je prosjek. |
Citiraj:
Usporedbe sa krimićima iz davnina nisu baš na mjestu. Ništa wau ali ne žalim vremena koje sam utrošio da pogledam. Dobar je cast bio. Shannon ko greedy shepavac mi je zakon bio. |
Citiraj:
|
Ti jednosobni filmovi znaju biti jako zanimljivi. Dodao bih i 12 angry men, a ako netko ima kakav prijedlog, slusam. Sad se nicega ne mogu sjetiti...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar :goood: |
Citiraj:
https://www.google.hr/search?sxsrf=A...sclient=psy-ab :D |
Citiraj:
reservoir dogs bi mogao proc u tu kategoriju :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |