![]() |
Citiraj:
Osram NBU, svijetle odlično, kažu 120 ili 130% više od običnih..Al ne svijetle bijelo. Kratki vijek trajanja :kafa: Za duga svjetla imam Bosch plus 90, traju sad već više od godinu dana, svijetle super. Mislim da je to neki best buy što se tiče cijene, kvalitete svjetla i trajnosti. Ne svijetle bijelo, al niti jarko žuto- dio sijalice je plavi. Čim je sijalica tamnije plave boje naravno da će lošije svijetlit, ove nebesko plave su prava mjera što se tiče omjera bijele boje i kvalitete svijetla. |
Ja sam isproba oosram Coolblue,nbu,philips whitevision. Whitevision ima jacinu odlicnu i boja je skoro kao original ledice na autu i nema toliko plavu foliju na sebi kao coolblue. Coolblue daje isto dobru boju ali je slabije od NBU cca 20. Jace od obicne halogenke bar 30%. NBU imaju jak snop ,nisu toliko bijele i meni su izmedju Wv i coolblue
|
Znači prema pročitanome, najbijelije i najtrajnije su Philips White Vision?
Na Pežou sam isporbao Philips Blue Vision i NBU. Philips us krepavela jako brzo, do ksu NBU držale oko godinu i pol. Pa se vodim logikom, ako je NBU na autu starom 15-16 god. i bez dnevnih držala godinu i pol, trebala bi na novom barem tolko (jasno mi je da uvijek može naletjeti smeće primjerak...) Trenutno su nutra OEM i zadovoljan sam stvarno s njima, zajedno s lećom, to jako dobro osvjetljava cestu, čak i po kiši. Jedino bi da su mrvicu boljebijele da pašu s ledicama u dnevnima. |
Škoda rapid 2015, 1.2 tsi 86 ks, jel jos uvijek ima lanac ili je to noviji motor sa zupcastim? I jel ima tko takav auto od prisutnih :D
|
Da li je itko stavljao folije na felge? I ako zna nekoga tko radi ok posao.
|
folije na felge ne, nikad čuo, ali zato da plastidip. To sam doma napraviš u roku jedno popodne.
|
Hoću nešto što se može lako skinuti kasnije. Kakva su iskustva sa skidanjem plastidipa?
|
Citiraj:
Zgooglaj malo. folija bi se jaaaako teško skidala. iza plastiditpa nema pranja niti ićega. Samo ga se primi i skida. Izgleda neotporan, ali je jako dobro otporan na oštećenja ako ga se pravilno nanosi. |
Ima tko iskustva s registrom neplacenih kazni i blokiranjem tehnickog pregleda? Imam kaznu za neupisanu dimenziju guma, postom jos nista nije doslo, 1/2 svote nisam platio jer cu pisat zalbu, a auto treba na tehnicki kroz 2 tjedna (registracija istekla vec)
|
ako te uvedu u sistem nećeš moći registrirati. idi sada na regu ili plati, frend nije mogao registrirati u 6. mj auto zbog neplaćene kazne
Poslano sa mog SM-G930F |
|
Citiraj:
BTW, plačem :D https://www.facebook.com/deplaymaker...3/?pnref=story |
Imate preporuku auto salona koji su više manje pouzdani za kupnju rabljenih vozila (da ne skidaju kilometre i sl. muljaže)?
I generalno po vašem mišljenju, da li je bolje kupiti auto u takvom salonu ili riskirati muljatore sa njuškala (fizičke osobe)? Kupovati ću auto do kojih 6-7 tisuća eura, pa što više čitam, to me više strah svega :) Dobrodošao je svaki savjet. |
ja sam zadovoljan sa Trans Autom, pouzdano znam da ne skidaju KM zato sam tam i uzeo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Živi kić :D Citiraj:
|
Citiraj:
Uvijek radije fizičke osobe pa vozit u ovlašteni na pregled |
moguće, ali im isto tako možeš vratiti auto nazad i tražiti pare, jer imaš račun od njih
|
Citiraj:
Jesi ga kupio na daljinu? Nisi Jesi potpisao ugovor koji su ti dali u kojem sigurno piše nešto vezano za povrat sredstava jer sigurno nisu neki seljaci koji se nisu nekim člankom obranili upravo od takvih pokušaja, jesi :) Kod nas vlada divlji zapad po tim auto kućama. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali isto tako imaš i puno veći broj normalnih poslovnica koje izdaju certifikate za svoja vozila i čija vozila imaju poznatu prošlost. Druga stvar je što im auti nisu precijenjeni kao kod nas u ovlaštenim centrima. |
Citiraj:
Kod nas prave auto kuće koje zbilja garantiraju za svoju vozila imaju puno veće cijene nego kvazi auto kuće tj. uvoznici. I kada kažem puno veće cijene onda stvarno to mislim, tipa 20-30% veće cijene. E sad, riskirat kod preprodavača koji samo gledaju kako da te zaj*** ili kupiti po većoj cijeni gdje imaš garanciju na koju stvarno možeš računati.... |
Jedino sto je koliko-toliko pouzdano od tih "auto-kuca" su oni koji rade iskljucivo sa velikim leasing lancima.
Ostalo je banana... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasto ? Ako mogu u londonu mogu i u amerikama :D 'Fala bogu ima za veneno ima i za kaznu za rev ;)
|
Jebeš Veneno, ovo su strojevi ;)
https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYR0wWuSB0hfclcF7g https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYRyKZ2ZTB8M0-KsZg ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
|
Singeri ;)
Auti u živo izgledaju brutalno, a obrada detalja je nevjerojatna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |