![]() |
Citiraj:
OT - stigla napokon http://www.ebay.com/itm/5x-CREE-LED-...item460e31966a Brutala, jadni ljudovi u kontra smjeru. Sat i pol na max svjetlini, na slabijoj i dovoljno jakoj na sat i pol nije dosla do pola. Ona sumica na jarunu, s pocetka vidis do kraja, perverzija. Uskoro test na sljemenu navecer :D |
Trebam pomoc..
Prijatelj mi se sprema za Rijeka (Grobnik) - Zagreb. Cuo je da postoji neka biciklisticka ruta kroz sumu pa bi htio da mu isprintam kartu. Ako postoji tako nesto, podjelite samnom :) |
kroz sumu? :/ sve je suma, i ima puno puteva, ali sad kako je on to tocno zamislio? podiklavac, hahlic, platak, crni lug, pa na kupu, pa prema karlovcu?
ili s juzne strane stare ceste preko ogulina? stara cesta je najlaksi i najbrzi nacin. s tim da se moze zaobic KA-ZG. ali ako misli sumom, to je barem duplo vise kilometara i pothvat koji po meni treba barem dobra dva dana nekome u jako dobroj kondiciji... |
On je u dobroj kondiciji je živi na bicikli (nema drugo prijevozno sredstvo).. Šljakamo svaki dan a nakon posla svaki dan ide u grad :D - u Palach dok je radio, a sada je u điru klub mladih.. Skidam mu kapu uvijek :D
Dobro, ne znam kako je on to zamislio, ali i ja sam mu predložio da ide samo starom cestom, delnice, skrad itd itd.. Jelda? Znači, da mu tako kažem? |
Starom cestom od Ri do ZG preko pisarovine (da se zaobidje stara karlovacka) ima oko 190km. to je rijesivo u jednom danu nekome u dobroj kondiciji, u dva dana za bilo koga.
Sumom bi se vjerujem dalo sloziti put, ali treba razjasniti zeli li on samo makadam i sumske puteve ili moze tu i cesta kroz malo vecu sumu nego je to stara cesta. U prvom slucaju, po meni to znaci skoro dupla kilometraza i visestruko veca visinska razlika... |
Citiraj:
http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=19263 173g (65mm) ??? :beer: |
Item discontinued.
Znaci da je nema u ponudi |
to je samo za primjer. bar se njih da naći posvuda
:beer: |
Citiraj:
Pretpostavljam da mu kartu ne trebam printat pošto je to sve označeno, glavna cesta, ovo ono? |
|
Kopija eastona, dobro zgleda.
|
Frend mi dao njegovu staru bicu pa ju polako osposobljavam.
Ima netko za prodati ili pokloniti neku staru "vilicu koja se natakne na lulicu"? Ovo je ta bica.. |
|
Citiraj:
Btw, os na Grmu danas? |
Rijeka - Zagreb stara cesta.. Mislim da će mu to biti dobro.. Isprintat ću mu to na par A4
|
nije mi ruka još baš skroz ok, ne želim se zezat više s tim pa preskačem još ovaj tjedan :(
|
Kuzim. Ja se idem malo kuhat :)
Aj, ozdravi sto prije! |
|
Citiraj:
EDIT: Ovako sam ja odvozio: http://www.bikemap.net/en/route/2188...ra-cesta-duze/ |
http://www.olympiccycles.co.za/uploa...011-114432.jpg
Ima li netko ovakav prednji 180mm adapter, ni osijek ni zagreb nemaju, neznam vise koga da zovem |
Najobičniji Shimanov adapter. Slovence?
Si probao na Drop stavit oglas? |
Mozda ja imam jedan doma. ne znam samo dal je prednji ili zadnji. javim ti kada dodjem sa posla.
|
Citiraj:
Nadam se da neće zalutati u Mađarsku :D Ovih dana bi trebao ići.. Rado bi i ja sa njim ali nisam još spreman.. :chears: |
Citiraj:
Dal bi ovaj odgovarao, sutra bih ga uzeo Citiraj:
|
Jel možda netko sutra ujutro za vožnju? Planirao sam već u 7:00 biti na tunelu jer ne želim poginuti od vrućine.
|
Citiraj:
lol 90kn za adapter...nedaj toliko pobogu.... |
Citiraj:
Ajde da se nađemo onda ja, ti i MARKO sa DB-a i usporedimo lampe. Ti imaš sa 5 dioda, ja sa 4, a MARKO sa 3. Pa da vidimo koja se najviše isplati uzeti, jer vjerujem da sve 3 brutalno osvjetljavaju! Kaj veliš ti na to? |
Ili još bolje, nađete se u mraku BEZ lampi!
|
I svako ponese kanticu vazeljina :D
|
:lol2:
|
Sljeme sjutra
HIiM raja,
Elem, konto sam sjutra popodne Sljeme...okolo 17h start sa tunel da more i ne'ko posle dela uletit...imal koga za? |
Nemrem sutra ni s Matom ni s Irvinom, radim rano ujutro i kasno navecer.
Ako netkom odgovara... ja sam u 9.30h na Gupcevoj zvijezdi, tj. u 9.45h kod Dione pred Lonjscinom! Sent from my iPhone using Tapatalk |
Oce ko na Grmu popodne, negdje oko 5?
Skupilo se frustracija pa ih treba izbiti :D |
na čem se ti voziš?
|
Citiraj:
|
Pitajte night_ridera da vam pokaže jednu super šumicu :D
I u avataru su mu noćne avanture! On je vaš čoek! Three is a crowd, four is a party! |
Leustek vam je suh
vlaga na razini Borko i ja riknili smo do gore u prvom brzini.. todays report.. @LOL za šumicu i torbanje... :D |
heheh, e moj Sile... onomad bijah još mlad i neiskusan! :)
od tad, više ne lutam Jarunskim zakutcima. :D Sljeme rules! btw. nakon "Revelationa" lakoće vožnje spuštenom sic štangom, naručen seat clamp with quick release";) između ostalog.. sad je moj, onaj levi strmi, zamljani "switch" na Strmopeći:chears: [edit] tamo gdje je Rice, kako je i obećao, u proljeće izvozio s nama tu stazu!:fiju::D laku noć.. na Sljeme ujutro treba poć.. |
ja sam imal najbolju volju, ali sam moral prekinut godisnji :( iz dubrovnika sam se vratio u zg...
al dobro sad zato gustam u dva dana extra za nagradu :-) jednu nedelju u sedmom mesecu idemo... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:09. |