![]() |
Importanne centar, iza esplanade ulazak u garažu. 5kn/h
|
Citiraj:
https://www.google.hr/maps/place/Par...52!4d15.987049 |
Citiraj:
|
Nije taj više besplatan, ak se ne varam druga zona je to sad.
Parking garaža Langić, na Langovom trgu također dobar odabir ako se želi biti blizu trga. |
Jednokratan je, 10 kn dan :)
|
Ima i privatni Parking Zagreb odmah do toga (Paromlin), ako je ovaj pun. Mislim da je 20-25 kuna dan.
|
Ako želiš baš baš blizu - Varšavska, ali to ćeš i platit :D
Inače glasam za Paromlinsku. |
Ima li tko mogucnost isprintati servisnu knjizicu po broju sasije,ako se uopce moze pristupiti ( VW ) ?
|
svaki VW servis ima pristup bazi podataka, gdje se vidi sto je i kada radeno na autu. jedino koliko znam, nece ti neki servis (kuca) lupiti pecat za neki posao koji je odraden u drugom servisu.
|
E hvala na prijedlozima, lajkam ovo za 10 kn dan :chears:
|
Na strojarskoj pored autobusnog ima isto 10kn/dan parking. Sam kaj je problem nac mjesta za prakiranje ujutro.
Jednan dan doso na paromlin i nije bilo praznog mjesta |
samo kaj to bas nije skroz blizu centra, imas tramvajem nekih 20ak minuta pol sata, dodaj i zet karte u to x4
|
Paromlin?
Prodjes kroz importane, imaš 2stanice do trga koje ćeš ionako prošetati jer je advent pa je izmedju glavnog kolodvora i trga klizalište i okićen zrinjevac. Za 20minuta dodjes sa ljubljanice na trg |
ja o strojarskoj, ako se izbjegne zet dobro je
|
My bad^^
|
Taman proseces do Tomislavca i kroz zrinjevac do trga. .
Il prodjes kroz kresimirac preko djamije i jurisiceve do trga. 20min pjeske uvrh glave ti treba za obje opcije. |
Aj jedno brzinsko, pravno...
Obzirom da živim u Zaprešiću, gdje murija radi tako da s posla ne stignem, mogu li ja registraciju auta obaviti u Heinzelovoj? drugo pitanje, mogu li tamo, i na kojem šalteru, dobiti info iz registra neplaćenih kazni (mislim da bih mogao imati 1-2 manje neplacene, a ne bi htio da me to doceka pri registraciji auta pa da 2-3 puta moram raditi put do policije). hvala |
Majke vam pa nema ljepše nego prošetat po Zrinjevcu. Kakvi tramvaji kakvi bakaraći.
Ako si sretan, ugrabiš mjesto na Paromlinu i ćao. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koji si zadnji servis obavio?
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
|
Citiraj:
Parkiraj tu, đabe je i isto kakvih 15min hoda do tomislavca kroz pothodnik. https://goo.gl/maps/6vGcTZ94yvr Od tu(Miramarska) pa sve do kraja di ti je i jedna livada(al često blatna) ti je đabe. Da se nać mjesto tokom dana, pogotovo u večernjim satima. |
Citiraj:
Nazovi INFO preko centrale za svaki slučaj pa pitaj I na reg. Šalteru ti to vidi, ili u referadi prometne policiji |
Citiraj:
|
Citiraj:
a radno vrijeme je klasično Hrvatsko, radiš dok nije gotovo, a ne do kad ti traje radno vrijeme. |
Citiraj:
Trenutno sam na Porsche Slavonska. |
Citiraj:
|
Auto Rad u Miramarskoj je skuplji ;)
Tražiš ponudu na e-mail i svako po malo neki su skuplji. Da ne spominjem Zubak koju traži 840kn za 4 i pol litre ulja :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |