![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav drugari. Eto i mene nakon malo duze pauze :)
Mozda bih mogao sutra na neku voznju, laganu, pocetnicku. Necu nista obecat jer jos mi se tijelo nije oporavilo od godisnjeg, svadbi i svega sto uz to ide. Malo sam prećero. Ako cu bit u stanju idem sutra, ako ne, onda u srijedu. ....Sljeme, Dotka, whatever. Zivili :beer: |
Znaš jarane da si imo dostojne zamenike: Mic, Jed2i...rame do ramena đumbus raja, skok do skoka, jumpaAruonderi :chears:
|
Neka, neka. Super.
Ja evo jos dolazim k sebi. Vidim da su te ljudi poceli izvjegavat na voznjama, hehhehehe :D |
Stavih na DBK, al možda i neko od vas zna:
Pozdrav, interesira me što ima trgovina biciklističnom opremom po Berlinu, da je u blizini Melia hotela (adresa Friedrichstrasse 103) pošto idem poslovno i ne znam koliko ću vremena imati. Kakve su vam preporuke i slično, uzimao bi SPD cipele, tako da mi je opremljenost tim asortimanom +. Karta |
frend i ja smo malo krstarili po brdu te smo nasli na ono stablo na 18-20.
Taman su naisla tri planinara pa smo na ho-ruk pomakli stablo u stranu :goood: Sada bez brige mozete hvatati brzinu :lol2: |
ja i zlayo nismo bili tak jaki :D
|
Majku mu i lagerima. 8 lagera 250kn u strojarskoj :D. Di su dostupni oni jeftini kineski ležajevi ?
|
@Vuco
pogledaj ovdje imaju veliki izbor (neznam kakve lagere trebaš), kupovao kod njih za auto imaju org. i imaju zamjenske kineske :D |
Morat ću sutra probati ponovno, danas ih nisam mogao na telefon dobiti. Trebam ležajeve oznake 6800 i 6803.
Da se razumijemo, ovi gore su navodno kvalitetni ležajevi (ZEN, Njemačka firma sa tvornicama u Kini i Koreji). Ali, s obzirom da se tu radi o ležaju gdje će biti puno prašine i nisu neke brzine, Kineski sa lošijim tolerancijama će možda i dugotrajnije raditi :). EDIT: @Nik Fala, ali do sutra teško da gume mogu biti na pošti u Brežicama :). Budem preko neta naručio. |
u 10 smo na Marjanu na prvoj vidilici.
Neo, Mitsouka, Smarty, očekujemo vas |
Daj ti Murina dogovori pa da ST ekipa dodje na Sleme da vide kaj je to grah sa kobasom :D
|
Citiraj:
|
rado i hvala na ponudi ali bojim se da ništa od zg još neko vrijeme, situacija se pojedincima promijenila i jednostavno nemamo vremena za to...
Murina ne znam hoću moć sutra, ali čut ćemo se. |
Citiraj:
|
Di si ti Bane? Imas visinske pripreme? :)
Kada bus sa nama na voznju? Ne primamo izgovore :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vožnja sutra ili na Gospu prije nego me opet nestane? :D
|
Citiraj:
Marjan, brdo jel, mi je prelijep :) Btw, bit ce da su mi se zadnje/najmanje 3-4 sajbe na neku foru otsarafile jer imaju lufta. To sam danas skuzio. Ima li netko kljuc/ideju kako da to zategnem? Sutra stavim video da se malo bolje vidi gdje je problem. Btw2, u pitanju je xt kazeta 770 ako se nevaram. |
Citiraj:
|
Imas dvije solucije, prva je da skines masinicu i poravnas dropout (i njega skines), druga je da nista ne skidas vec primis masinicu sto blize dropoutu i rukom po sistemu "sila X krak" poravnas dropout.
Ako vam pukne dropout, onda kupite novi :D Ja redovito koristim ovaj drugi sistem. Ako je i masinica malo popigana i ona se da na silu izravnati...nije to neka nauka. |
Citiraj:
Imam gostinjsku sobu i WC, isto tako ima mista za bike... |
Za bajs uvek ima mesta. :kafa:
|
Ide tko sutra na sljeme?vjerovatno sam sutra slobodan...
|
mogao bi ja... ne bijah na sljemenu već, jako dugo :D
:beer: |
vuco - http://stores.ebay.com/moballbearings
ako netko treba rotore, imam jos uvijek par 180/180 sa superstara, wave model. novo, nekoristeno. |
hmmm napili se sinoć, tako da smo mogli lijepo zajebat ekipu :D
Danas ipak samo namakanje, ništa od vožnje. BTW, Mic je odmah riješio one kickere sa rupama u parkiću. Jako smo se razočarali kad smo vidili srušeno stablo na pumpu. Split je špica, dođite vi vamo :D |
Fala Adaksinjo. Imaš ti možda koji stražnji adapter za taj 180 rotor ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:17. |